Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika, 13 tema

Sveika, oi kaip laukiau ziniu is taves. Suprantu, kad situacija be rysio, dabar turbut isvis nezinai ka daryt.
O kas tie kiti 2 J daktarai? Jis sako, kad viskas gerai ir perdaryt ar kompensuot nezada?
Kodel M tik po 9 men operuotu?
Ka V daugiau susiutu? Kuria prasme tik vidurys susiutas? Ar jis turi omeny kad apacioj baltoji linija nesusiuta, ten kur tau daugiausiai issipute?
Kokias kainas visi ivardino?
Tau 4 men po op?

Sayta, istrynei foto is albumo?

Su Sakalauskaite ir Jankausku ziurejo. Nieko nesiruosia perdarineti ir apie pinigus kalbos nebuvo.

Po 9 nes reikia kad sugytu visos zaizdos viduj.

V. Siutu ne tik balta linija bet kazkaip dar placiau paimtu keli sloksniai butu. 

Dabar man 3 men praejo. M. 2000€, V. 2400€. 

Man V. Pasirode labiau savim pasitikintis. Operacijai kitai nelauktu kol sugis viskas.

Yra mano foto.

Atsakyti

Aš ir jau kaip noriu to gražaus pilvo, nes po dviejų gimdymų (CP), baisu žiūrėti, ypač atsibodo tolimos gimines snibždėjimasis tarpusavyje, kad aš vėl laikiuosi, ir amžinas klausimas svetimų, ar Jūs nesulaukiat? Kolkas riboja mane finansai ir reikia numesti nemažai svorio... 

Atsakyti

Sayta, o foto albume tu visiškai atsipalaidavusi ar įtempusi raumenis?

Atsakyti

Sayta, o foto albume tu visiškai atsipalaidavusi ar įtempusi raumenis?

Esu atpalaidavusi pilva. 

Atsakyti
Vakar pridaviau tyrimus ir laukiu savo dienos. ty 21d (antradienis). jau pradeda neramu darytis.
Atsakyti
QUOTE(Samsunge @ 2017 03 14, 15:01)
Vakar pridaviau tyrimus ir laukiu savo dienos. ty 21d (antradienis). jau pradeda neramu darytis.

Naturalu, kad nerimauji. Viskas bus gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Samsunge @ 2017 03 14, 14:01)

21d. bus ir mano smile.gif mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(EmiCro @ 2017 03 14, 23:54)
21d. bus ir mano smile.gif mirksiukas.gif  4u.gif

sveikos, sekmes, mergaites, viskas bus ciki, tik reik tiket 4u.gif 4u.gif 4u.gif
man penktadieni bus 6 savaites, bet jau siandien meciau korseta i sona ax.gif ,atsibodo kvadratinis uzpakalis, nakciai dar uzsidesiu, bet kazin, ar bereikia jau rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bitute1977: 15 kovo 2017 - 06:46
QUOTE(Bitute1977 @ 2017 03 15, 07:46)
man penktadieni bus 6 savaites, bet jau siandien meciau korseta i sona  ax.gif ,atsibodo kvadratinis uzpakalis, nakciai dar uzsidesiu, bet kazin, ar bereikia jau  rolleyes.gif

Jei gyd leido tai ir nebesidek mirksiukas.gif
O kaip vaizdas, ar tenkina?
Atsakyti
QUOTE(Shagrifa @ 2017 03 15, 10:29)
Jei gyd leido tai ir nebesidek mirksiukas.gif
O kaip vaizdas, ar tenkina?

dar netenkina ir nežinau, kaip bus vėliau, kol kas aptirpę žem bambos ir raukšlelių yra, kažin, ar jos susitrauks...su rūbais atrodo gerai, be rūbų - schmoll.gif , ką tu manai, tau gal greit viskas susitraukė?
Atsakyti
QUOTE(EmiCro @ 2017 03 15, 00:54)
21d. bus ir mano smile.gif mirksiukas.gif  4u.gif

primink kur operuojies? as tai Kaune.
Atsakyti
QUOTE(Samsunge @ 2017 03 15, 14:32)
primink kur operuojies? as tai Kaune.

As taip pat smile.gif pas V.K, o tu?
Atsakyti