Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika, 13 tema

QUOTE(Shagrifa @ 2016 09 29, 22:47)
Mano mazyliui buvo metai ir 9 menesiai kai operavausi. Bet mano vyras buvo paemes atostogu 1 menesiui. Tai problemu neturejau. Vyras slauge ir mane, ir vaikus priziurejo.

Operacijos kaina tokia, kokia pasako gyd. Jokiu papildomu mokesciu nera.

Vairavau po savaites po op. Buvo sunku, ypac vaziuojant atbuline eiga, nes pas mane begiu svirti reikia stumti i apacia. Tai reikalauja pilvo raumenu darbo.

Apie Maslauska geri atsiliepimai. Malonus zmogus. Darbus atlieka gerai.

Atsiusk savo foto i musu pasta. Idesiu i albuma ir atsiusiu slapuka  bigsmile.gif

Nuotraukytes nusiunciau. Ar imanoma is mano siaubuno-pilvuzo sulipdyti kazka normalaus... blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Estrella @ 2016 09 30, 11:41)
Nuotraukytes nusiunciau. Ar imanoma is mano siaubuno-pilvuzo sulipdyti kazka normalaus...  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

Sukeliau tavo foto i albuma.

Sulipdys daktarelis grazu pilvuka, tikrai mirksiukas.gif Greiciausiai raumenys plyse. Susius, nupjaus ir bus grazu smile.gif
Atsakyti
Puse metu blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Dekui uz prisijungima!

Shagrifa, nu ir grazuolis gi tavo pilvukas! Kaip 18-metes!!! ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Estrella @ 2016 09 30, 14:32)
Shagrifa, nu ir grazuolis gi tavo pilvukas! Kaip 18-metes!!!  ax.gif  ax.gif  ax.gif

Aciu, o matei koks buvo?
Atsakyti
Maciau, net nesitiki, kad gali toks buti po operacijos! Maciau klinikos puslapy, kad is visai siaubingu pilvu padaro grazuolius.

Vakar mamai pasakiau, kad ruosiuosi plastinei operacijai, kad sukilo, sako, kad man su proteliu negerai. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif issigalvoju kazkokias nesamones ax.gif

Bet sakau, kodel as turiu vaikscioti su tuo pilvuzu? Musu gimines moteru toks sudejimas, kad pati bjauriausia vieta - pilvai (kazkaip tik mama neturi tokio pilvo), man dar tik 31m., kodel turiu pastoviau ieskot kazkokiu drabuziu siksnosparniu, kad pridengtu ta pilva??? Uzkniso juodai jis! Vaiksciot kaip Pugaciova kokia!
Tai siandien jau skambina ir sako, kad as teisi. Jei yra galimybe - reikia tvarkytis, pasiprasyk operuotis koki sausi, pades pora pirmu savaiciu su vaiku. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Shagrifa, O kaip dabar jautiese? Ar sunkus tas pooperacinis laikotarpis, pvz.pirmas menuo?

Ar dabar jauti koki tempima? Kokio jautrumo pilvas?
Atsakyti
QUOTE(Estrella @ 2016 10 01, 14:25)
Shagrifa, O kaip dabar jautiese? Ar sunkus tas pooperacinis laikotarpis, pvz.pirmas menuo?

Ar dabar jauti koki tempima? Kokio jautrumo pilvas?

Visu pirma apie planuojama op niekam nereikia sakyti. NIEKAM!!! Nes net ir artimiausi zmones nesupranta sio reikalo.

Dabar jauciuosi puikiai, BET. Vistiek nesu patenkinta 100%, todel 10.13 darysiu korekcija. Nuotraukoj nelabai matosi, bet dar yra ko patempti.

Nejauciu ploto tarp bambos ir pjuvio, bet to nesureiksminu.

Pooperacinis laikotarpis tikrai sunkus. Ypac pirmas menuo. Be pagalbos niekur. Juo labiau, kad vaikutis dar mazas.

Dabar nieko nebejauciu. Kaip nieko nebuve mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Shagrifa @ 2016 10 01, 20:41)
Visu pirma apie planuojama op niekam nereikia sakyti. NIEKAM!!! Nes net ir artimiausi zmones nesupranta sio reikalo.

Dabar jauciuosi puikiai, BET. Vistiek nesu patenkinta 100%, todel 10.13 darysiu korekcija. Nuotraukoj nelabai matosi, bet dar yra ko patempti.

Nejauciu ploto tarp bambos ir pjuvio, bet to nesureiksminu.

Pooperacinis laikotarpis tikrai sunkus. Ypac pirmas menuo. Be pagalbos niekur. Juo labiau, kad vaikutis dar mazas.

Dabar nieko nebejauciu. Kaip nieko nebuve  mirksiukas.gif

Kodel tokia kategoriska nuomone? Vieniems sakiau pries, kitiems po op papasakojau, man nieko negeda ir noriu ir kitus paskatinti atsikratyti juos kamuojanciu kompleksu smile.gif

Sakykit, o kada pradejot miegoti ant pilvo?
Atsakyti
QUOTE(fuchia @ 2016 10 01, 23:35)
Kodel tokia kategoriska nuomone? Vieniems sakiau pries, kitiems po op papasakojau, man nieko negeda ir noriu ir kitus paskatinti atsikratyti juos kamuojanciu kompleksu smile.gif

Sakykit, o kada pradejot miegoti ant pilvo?

Todel, kad kuo maziau zmones zino, tuo ramiau gyvena. Pasitaiko nepritarimu, pavydo, atkalbinejimu. Ne viena temoj tokia buvom, kuriu artimieji nepritare operacijai. Mane mano mociute pradejo gazdinti, kad as nepabusiu po narkozes, kam man sito isvis reikia, juk niekas manes nemato ir t. t. ir pan. Tikrai man negeda pasakyti, kad pasidariau op. Apie laukiama korekcija mano mociute jau nieko nezino biggrin.gif Tiesiog mano tokia nuomone. Jei Jums kyla noras pasakoti apie op, prasom!!! Tokia Jusu nuomone ir ji teisinga mirksiukas.gif

Ant pilvo pradejau bandyt miegot gal po menesio. Buvo nepatogu, tempe raumenis, bet pamazu pripratau.
Atsakyti
QUOTE(Shagrifa @ 2016 10 01, 19:41)

Visiskai sutinku. Cia yra asmeninis reikalas. Juo labiau kad musu salyje tokios operacijos vis dar - tabu. Mazdaug, turi vaiksciot kaip visos iskarusiais pilvais, kitaip sulauksi itarimu kodel toks grazus pilvas po keliu vaiku (is asmenines patirties).
Jau nekalbu apie mamas, kurios visai kitos kartos ir is principo nelinki savo vaikui operaciju, kaip ir jus pacios savo vaikam.
Atsakyti
Sveikutes. As jau savaite kaip po dvigubos OP. Primenu: mazinausi papulius (turejau E-F) ir koregavau pjuvi pilvuko. Kolkas foto neidejau, nes nu visa dar pleistrais aplipdyta : D tai kai nuims viska, pasirodysiu.
Siaip atsigavau gan greit smile.gif papulius dar pamaudzia vakarais, o va pilvuko visai neskauda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuziuka @ 2016 10 06, 16:10)
Sveikutes. As jau savaite kaip po dvigubos OP. Primenu: mazinausi papulius (turejau E-F) ir koregavau pjuvi pilvuko. Kolkas foto neidejau, nes nu visa dar pleistrais aplipdyta : D tai kai nuims viska, pasirodysiu.
Siaip atsigavau gan greit smile.gif papulius dar pamaudzia vakarais, o va pilvuko visai neskauda smile.gif

Saunuole, Zuziuka, kokia emocine busena? Dziaugiesi op?

As siandien jau pasidariau tyrimus. Ketvirtadieni korekcija bigsmile.gif
Atsakyti