As prisijungiu per kompa, per sena versija nerode foto, o per nauja rode
Mataij, po kiek laiko iskilo randukas ties viduriu? Kas operavo?
O siaio labai graziai isbluko
Mataij, pas mane irgi toks randas, kaip katino nosis graziai sugijo, vietom net nesimato. o tu tepei kazkuo randa?
Niekuo netepiau
Man kelnaites slepia randa, aš jo visai "nematau". Tiesa pasakius, man jis niekada nebuvo svarbus
Maniskis irgi pasislepia po kelnaitem. Esu tokios pat nuomones kaip ir tu. Netrukdo man randas visiskai
Kaip Jums sekėsi komisijoje?
kokioj?
Esu pasimetusi, isgirdau 3 skirtingas nuomones. Tinklelio niekas nedetu.
V. mato isvarza, (jo manymu susiuta per mazai tik vidurys, jis susiutu daugiau), nenusiurbtus riebalus , per maza bamba ir randa per aukstai. Peroperuotu uz menesio, su bamba tektu pavargti.
M. nesupranta kas man yra, siulo darytis echoskopa arba magnetini. Gal prasiskyre, gal blogaibpadare, gal tik aportivreikia. Peroperuotu uz 9 men.
J. Su 2 kitais sako kad viskas padaryta gerai, reikia sportuoti. Riebalus tikrai nesiurbe nuo priekio nes negalima, butu suplyse audiniai. Kitaip niekas nesiuna, viska padare kaip visi kiti.
Situacija nelabai linksma. Dabar turbut reikia apsigyventi sporto saleje. As visvien manau kad blogai padaryta, ir nereikejo zadeti rezultato kurio nemoka padaryti.
V. mato isvarza, (jo manymu susiuta per mazai tik vidurys, jis susiutu daugiau), nenusiurbtus riebalus , per maza bamba ir randa per aukstai. Peroperuotu uz menesio, su bamba tektu pavargti. M. nesupranta kas man yra, siulo darytis echoskopa arba magnetini. Gal prasiskyre, gal blogaibpadare, gal tik aportivreikia. Peroperuotu uz 9 men.J. Su 2 kitais sako kad viskas padaryta gerai, reikia sportuoti. Riebalus tikrai nesiurbe nuo priekio nes negalima, butu suplyse audiniai. Kitaip niekas nesiuna, viska padare kaip visi kiti.
Situacija nelabai linksma. Dabar turbut reikia apsigyventi sporto saleje. As visvien manau kad blogai padaryta, ir nereikejo zadeti rezultato kurio nemoka padaryti.
Sveika, oi kaip laukiau ziniu is taves. Suprantu, kad situacija be rysio, dabar turbut isvis nezinai ka daryt.
O kas tie kiti 2 J daktarai? Jis sako, kad viskas gerai ir perdaryt ar kompensuot nezada?
Kodel M tik po 9 men operuotu?
Ka V daugiau susiutu? Kuria prasme tik vidurys susiutas? Ar jis turi omeny kad apacioj baltoji linija nesusiuta, ten kur tau daugiausiai issipute?
Kokias kainas visi ivardino?
Tau 4 men po op?
Sayta, istrynei foto is albumo?
Esu pasimetusi, isgirdau 3 skirtingas nuomones. Tinklelio niekas nedetu. V. mato isvarza, (jo manymu susiuta per mazai tik vidurys, jis susiutu daugiau), nenusiurbtus riebalus , per maza bamba ir randa per aukstai. Peroperuotu uz menesio, su bamba tektu pavargti. M. nesupranta kas man yra, siulo darytis echoskopa arba magnetini. Gal prasiskyre, gal blogaibpadare, gal tik aportivreikia. Peroperuotu uz 9 men. J. Su 2 kitais sako kad viskas padaryta gerai, reikia sportuoti. Riebalus tikrai nesiurbe nuo priekio nes negalima, butu suplyse audiniai. Kitaip niekas nesiuna, viska padare kaip visi kiti. Situacija nelabai linksma. Dabar turbut reikia apsigyventi sporto saleje. As visvien manau kad blogai padaryta, ir nereikejo zadeti rezultato kurio nemoka padaryti.ohooo kokia situacija... nepavydetina svelniai tariant.. ka galvoji daryt? as tokioj situacijoj turbut pasidaryciau tuos tyrimus (magnetinis ir tt) ir tikeciaus kad viskas ok ir kad sportas sutvarkys. nes nu dar viena op... baisu!
o nekomentavo kodel tinklelio nedetu?