Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika, 13 tema

Per du pirstus tai cia nedaug smile.gifpas mane geri 8 cm tarpas buvo. Yra kam buvo berods 14 cm, tai irgi nedejo, suglaude ir taip.
O tinkleli deda ir su juo susiuna raumenis, zodziu dvigubai gaunasi - ir siuvimas, ir tinklelis smile.gif

Kaip idomiai kad esant tik tokiam prasiskyrimui, siule det tinkleli... tikrai nesideciau, isvis toks tarpas yra normalu, aisku, jei yra sudribusi oda ir norisi operacijos, suglaustu juos visiskai.

Cia pilva itempus, ane? Nes tiesiog gulint ramiai pas mane 4-5 pirstai telpa. Turiu atsikisusi pilva ir skuros lysnos. Galeciau ideti foto i albumiuka, bet per sviezia dar cia esu ;)

Pas mane buvo 4 cm prasiskyre, ir vat rezultatas, nepadejo tik susiuvimas. 

Esu 164 cm,  budavo 55 kg, po 2  gimdymu 60 kg. 

D.J. sake kad buna kad didesnem ir po 4 vaiku uztenka tik susiuti. Cia nezinosi matyt koks organizmas. 

Bet mat kaip idomiai... kazin pagal ka jie nusprendzia?  :hmm: 

Atsakyti

Sveikos merginos, laikas nuo laiko paskaitau... savo "kartos" merginų nebeliko. Man jau pora metu po op,  bet sakyciau truputi "prasitampe" oda, nors svorio nepriaugau

shagrifa, o kodel tu dareisi korekcija?

Atsakyti
Laba mergaitės,
Aš čia nauja. Noriu paklausti ar esate kuri operavusis per ligonių kasas klinikose? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mataij @ 2017 03 05, 22:45)
Shagrifa, o kodel tu dareisi korekcija?

Sveika. Dariausi, nes buvo dar laisvos odos nemazai. Ir vertikali rauksle buvo susidariusi ant vieno sono, tai ja kiek sumazino. Siaip dar matau trukumu, bet esu patenkinta rezultatu.
O tau kaip idomiai. Nepriaugai svorio, bet oda pasitampe huh.gif
O (.Y.) jau turi bigsmile.gif ?
Papildyta:
QUOTE(Parduotuke @ 2017 03 06, 13:14)
Laba mergaitės,
Aš čia nauja. Noriu paklausti ar esate kuri operavusis per ligonių kasas klinikose?  4u.gif

Labas. Kazkuri yra dariusi, bet cia nebepasirodo, o ir nicko nebepamenu unsure.gif
Atsakyti

Labas. Kazkuri yra dariusi, bet cia nebepasirodo, o ir nicko nebepamenu unsure.gif
[/quote]

Ačiū, reikės man pabandyti gal pavyks, nors nežinau gal mano pilvas bus per gerai atrodantis nemokamai operacijai ax.gif o kuris labiau mėgstamas gydytojas pas jus Maslauskas ar Kaikaris? Labai skiriasi pilvukai? Aš anksčiau esu mačiusi, tai man nepatikdavo, kad jie bambas darydavo kaip sagas, dabar lygtai jau ne, gražias daro
Atsakyti

As su siuntimu dariausi, pilvo sienos isvarza diagnozuota buvo. Kompensavo dali, tiek kiek priklauso. Kita dali mokejau €.  Northway dirba su ligoniu kasom tai ten ir kompensavo. 

Atsakyti
Sayta, kaip tavo reikalai? Niekas nepajudejo?
Atsakyti
QUOTE(Sayta @ 2017 03 06, 12:30)
<p>As su siuntimu dariausi, pilvo sienos isvarza diagnozuota buvo. Kompensavo dali, tiek kiek priklauso. Kita dali mokejau €.  Northway dirba su ligoniu kasom tai ten ir kompensavo. </p>

Aciu, o as skaiciau, kad jei plyse raumenys, tai Vilniuj Santariškese kazkas operavosi.
Atsakyti

As rytojaus laukiu, Kaunas -Vilnius, 5 gydytojai ziures. Bus idomu paklausyti.

Facebook praeita savaite moteris parase issamia zinute del operacijos Santariskese, paziurekite. 

As nenorejau Santariskese darytis, tikejausi kad privaciai bus ne tik tiek kiek pagal siuntima padaryta bet ir ilemenuota ir nusiurbta ir t.t. , na bet nepavyko operacija. Mano manymu gydytojas nedaziurejo per pirmine apziura. Jis man ir pjuvi zemiau 2 cm zadejo, o po to saki neisejo, nebuvo is ko tempti. 🤕

Atsakyti
QUOTE(Sayta @ 2017 03 06, 13:07)
<p>As rytojaus laukiu, Kaunas -Vilnius, 5 gydytojai ziures. Bus idomu paklausyti.</p><p>Facebook praeita savaite moteris parase issamia zinute del operacijos Santariskese, paziurekite. </p><p>As nenorejau Santariskese darytis, tikejausi kad privaciai bus ne tik tiek kiek pagal siuntima padaryta bet ir ilemenuota ir nusiurbta ir t.t. , na bet nepavyko operacija. Mano manymu gydytojas nedaziurejo per pirmine apziura. Jis man ir pjuvi zemiau 2 cm zadejo, o po to saki neisejo, nebuvo is ko tempti. 🤕</p>

Tai va paskaičiau FB ir užsikabinau už to, kad pasidare per ligoniu kasas. Nes svajoju jau ilgai... Po pirmo gimdymo jau man jau raumenys buvo plyšę, ir oda nukarusi, o po antro išvis baisu, visad atrodau kaip nėščia. Abu gimdymai buvo CP. Man idomu del Kauno klinikų kaip, nes ten dirba Kaikaris ir Maslauskas. Bet ir noriu, kad pasiurbtų ir liemenį padailintų. O jei ne paslaptis, kiek papildomai mokėjote? Dabar į tą Nothway nelabai noriu, nes kiek suprantu Jums negerai padarė unsure.gif
Atsakyti

O tau kaip idomiai. Nepriaugai svorio, bet oda pasitampe huh.gif
O (.Y.) jau turi bigsmile.gif?

neturiu jokiu papu :D o del to pilvo matyt tokia odos struktura, blyn reiks nueit pas gyd i konsultacija. ir tos kojos ziauriai nervuoja

Atsakyti
sveikutes, buvau apziurai ir as po menesiuko, tai viskas ok, dabar po 3 men. pasirodyti reiks...kalbejau su viena moterimi, kuriai pilna plastika dare, tai ji korseta nesiojo tik 3 savaites, kaip jums tai?
Atsakyti