Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika, 13 tema

QUOTE(sanri @ 2017 03 01, 23:19)
<p>sveikos,</p>
<p> </p>
<p>pirmiausia, Shagrifa, atsiprasau, daugiau viskas pagal taisykles ;) smalsumas nugalejo smile.gif</p>
<p> </p>
<p>na o as sian po vizito pas gyd. tai viskas ciki. pasirodyt po pusmecio. sake masazuot ir maigyt pilva, kad greiciau tinimas ir kietumas nueitu. Rauksles nuo striju turetu issilygint. sake per savo praktika pora kart turejo, kad reikejo taisyt. tai ipjauna ir susiuva ta vieta. nu tipo pataisoma. del pilvo issiputimo, tai sako kad viskas normaliai. sake pasportuosi ir bus visai gerai. zalia sviesa sportui (be preso).</p>
<p>pati jauciuos gerai, nu tik va tas issiputimas... tai laukiu ka Saytai pasakys smile.gif</p>
<p> </p>
<p>ikeliu foto, bet nelabai skirias nuo anos savaites smile.gif</p>

Man tai su tuo issiputimu mistika. kazkaip irgi pradedu galvot, kad gal neturetu taip but? Raumenis susiuna, tai nebent soniniai labai silpni ir ta laisvuma duoda? Nes man irgi sake sportuot reiks, kad tonusa pakelt. Bet is senu temu, panos su virsvoriu operavosi, nu ir neispute ten niekas g.gif
Man del sporto sake kad dar 2 men palaukti, o taip jau noreciau tuos mistinius pilvo raumenis tvirtint smile.gif

Atsakyti

Labas, merginos, priimkit ir mane i savo bury:) as irgi esu pilvota :) vaikai check, taigi laikas remontui ;) planuoju op rudeniop, kol kas renkuosi gydytoja. Uzsirasius esu pas TA ir KM. Temutej paskaiciau, kad DS giriat, galvoju gal dar pas ji apsilankyti. Rudeniop mano vaikiukui bus pusantru. Ar ne per anksti op, kaip manot? 

Atsakyti
QUOTE(Pinot'e @ 2017 03 02, 10:27)
<p>Labas, merginos, priimkit ir mane i savo bury:) as irgi esu pilvota smile.gif vaikai check, taigi laikas remontui ;) planuoju op rudeniop, kol kas renkuosi gydytoja. Uzsirasius esu pas TA ir KM. Temutej paskaiciau, kad DS giriat, galvoju gal dar pas ji apsilankyti. Rudeniop mano vaikiukui bus pusantru. Ar ne per anksti op, kaip manot? </p>

Po operacijos negalima kelti sunkiai kokius 2 men, tai jei vaikas savarankiskesnis, vaiksciojantis ir bus pagalba bent pirmas savaites, tai manau drasiai gali smile.gif

Atsakyti

Jetau kaip nemaloniai su tais pilvukais. Kazkaip persasi mintis, kad jau pries op reiketu pasportuoti, kad tonusiukas atsirastu.

Po operacijos negalima kelti sunkiai kokius 2 men, tai jei vaikas savarankiskesnis, vaiksciojantis ir bus pagalba bent pirmas savaites, tai manau drasiai gali smile.gif

Tai vat bus matyt kaip cia bus su tuo savarankiskumu. Nes kol kas dar lelius  :D 

Atsakyti

Vakar sportavau su asmeniniu treneriu, niekas neskauda, esu stipri , labai patiko.

Kalbejau su moterim kuriai idetas tinklelis. 2 men po operac. Jos pujuciai gijimo visai kitokie. Jinai jaucia kad viduje lik korsetas butu idetas ir ja spaudzia is vidaus. Nugara visa nusiurbe iki virsaus.

Operavo ja Viksraitis, siule grazi, zemai, nera jokiu nelygumu. Man jo darbas pasirode grazus. 

Atsakyti
QUOTE(Pinot'e @ 2017 03 02, 11:21)
Jetau kaip nemaloniai su tais pilvukais. Kazkaip persasi mintis, kad jau pries op reiketu pasportuoti, kad tonusiukas atsirastu.

Su pilvais, tai kaip ir (.)(.), kiek daktaru, tiek ir nuomoniu doh.gif vieni sako, kad uzsportuota presa sunku susiuti, sutraukti, o kiti, kad kaip tik gerai stipresni raumenys.

QUOTE(Sayta @ 2017 03 02, 12:49)
<p>Vakar sportavau su asmeniniu treneriu, niekas neskauda, esu stipri , labai patiko.</p><p>Kalbejau su moterim kuriai idetas tinklelis. 2 men po operac. Jos pujuciai gijimo visai kitokie. Jinai jaucia kad viduje lik korsetas butu idetas ir ja spaudzia is vidaus. Nugara visa nusiurbe iki virsaus.</p><p>Operavo ja Viksraitis, siule grazi, zemai, nera jokiu nelygumu. Man jo darbas pasirode grazus. </p>

Idomu, ka pas J ir jo kolegos siulys, gal det tinkleli? Nors is senu temu skaiciau, kad jis dedama labai labai isskirtinais atvejais, kai yra isvarza ir laaaabai didelis prasiskyrimas.
O ka treneris sake? Galima kazka su sportu patvarkyt tavo atveju?
Ir siaip idomumo delei - ar esi nusiteikus operuotis is naujo pas kt gydytoja, moket is naujo visa suma, jei nepavyktu susitart su savuoju?
Atsakyti

Labas, merginos, priimkit ir mane i savo bury:) as irgi esu pilvota :) vaikai check, taigi laikas remontui ;) planuoju op rudeniop, kol kas renkuosi gydytoja. Uzsirasius esu pas TA ir KM. Temutej paskaiciau, kad DS giriat, galvoju gal dar pas ji apsilankyti. Rudeniop mano vaikiukui bus pusantru. Ar ne per anksti op, kaip manot? 

labas, mano mazasis 1.5 metu ir dariau op. gyd sake, kad galim kelti tik rankomis, neitempiant preso. sake pajausiu kai pilvas isitemps, nes skaudes. tai pora sav nekilnojau. po pusantros savaites mazas lb paspringo ir issigando. tai automatiskai ant ranku pakeliau. nu ir didziausias skausmas buvo nugarai, nes dirbo vietoj pilvo. po dvieju savaiciu jau sodinau i auto ir maitinimo kedute. kitokiu nesiojimu vengiau nes skaudedavo nugara. pilvas sekmingai neisitempdavo. dar nelabai noris nesti, tik reikalui esant, nes pilvas lb skausmingas,kaip sumustas, tai mazojo kojytes ar uzpakalus visai nefainai jaucias :D

del sporto man pries op aiskino taip - raumenys issiskyre ir nesavo vietoj. sportuojant jie nedirba kaip reik. as saziningai variau nuo mazojo gimimo iki op 3-4 d per savaite su treneriu ir sporto programa. bet jie vistiek nesutvirtejo ir db ner toks plokscias. todel ziauriai laukiu kada dar 2 men praeis ir galesiu ir pilva treniruot.

Atsakyti

Kita savaite spresiu ka daryti, po visu konsultaciju.

Dabar tik zinau kad su tokiu atsikisusiu pilvu +randu nebusiu. 

Su treneriu nekalbejau sia tema. 

Atsakyti

Paaiskinkit man zaliai apie ta tinkleli. Susiuva raumenukus ir dar tinkleli uzdeda ar nesiuva ir uzdeda? Kazkodel as jo labai nenoriu. Nu ka as zinau, ims plysti, pasitemps- skaudes. Gal nesamones kalbu- pataisykit.  Buvau pries kokius 4 metus pas radzeviciu, tai jis sake reik tinklelio. Pas mane, itempus pilva, per du pirstus tarpas. Ir toks nuo pat virsaus iki apacios. Man priimtiniau tiesiog susiuti tuos raumenis be jokiu tinkleliu. 

Sanri, aciu! Manau imanoma tikrai susitvarkyti  :4u: 

DenimonDenim, gal kaip tik sportas padetu isvengti to tinklelio  :hmm: nes kaip suoratau, tik su silpnais raumenukais ji ir deda.

Atsakyti
QUOTE(Pinot'e @ 2017 03 02, 18:38)
<p>Paaiskinkit man zaliai apie ta tinkleli. Susiuva raumenukus ir dar tinkleli uzdeda ar nesiuva ir uzdeda? Kazkodel as jo labai nenoriu. Nu ka as zinau, ims plysti, pasitemps- skaudes. Gal nesamones kalbu- pataisykit.  Buvau pries kokius 4 metus pas radzeviciu, tai jis sake reik tinklelio. Pas mane, itempus pilva, per du pirstus tarpas. Ir toks nuo pat virsaus iki apacios. Man priimtiniau tiesiog susiuti tuos raumenis be jokiu tinkleliu. </p><p></p><p>Sanri, aciu! Manau imanoma tikrai susitvarkyti  4u.gif </p><p></p><p>DenimonDenim, gal kaip tik sportas padetu isvengti to tinklelio  hmm.gif nes kaip suoratau, tik su silpnais raumenukais ji ir deda.</p>

Per du pirstus tai cia nedaug smile.gif pas mane geri 8 cm tarpas buvo. Yra kam buvo berods 14 cm, tai irgi nedejo, suglaude ir taip.
O tinkleli deda ir su juo susiuna raumenis, zodziu dvigubai gaunasi - ir siuvimas, ir tinklelis smile.gif

Kaip idomiai kad esant tik tokiam prasiskyrimui, siule det tinkleli... tikrai nesideciau, isvis toks tarpas yra normalu, aisku, jei yra sudribusi oda ir norisi operacijos, suglaustu juos visiskai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DenimOnDenim: 02 kovo 2017 - 17:57

Pas mane buvo 4 cm prasiskyre, ir vat rezultatas, nepadejo tik susiuvimas. 

Esu 164 cm,  budavo 55 kg, po 2  gimdymu 60 kg. 

D.J. sake kad buna kad didesnem ir po 4 vaiku uztenka tik susiuti. Cia nezinosi matyt koks organizmas. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sayta: 02 kovo 2017 - 20:40
Man tai kazkaip persasi isvada, kad tai yra daktaro kalte. Kazko nesutrauke, per mazai siuliu padare ar dar kazkokia priezastis. Su 4 cm det tinkeli blink.gif vienai merginai buvo didziausias tarpas tarp raumenu, negana to, didziule bambos isvarza, visos zarnos judedavo kur nori, ir tai jai nedejo tinklelio. Beje, operavo tas pats gyd. Pziurek musu albume, is A raides jos nickas.
Tik klausimas, ar imanoma kazka ispest is chirurgo, jei nebenori pas ji persioperuot.
Atsakyti