As jau irgi pergyvenu del savo issiputusio pilvo
Man daktaras suorganizavo konsiliuma. Ziures kita savaite trise. Idomu ka nutars. Dar vaziyosiy i Kauna pries tai, kad zinociau kitu gydytoju nomuone.
O tau pilvas issokes ir neplokscias? Dar kietas turetu buti menesio laiko.
Beje, asmenines zinutes is Saytos negavau!
Buvo. As ta laimingoji. Galiu pasakyti, kad greiciausiai tos raukslytes apmazes, kai nukris sasiukai ir pjuvis pasidarys elastingesnis ir minkstesnis. Man pilnai jos neissilygino. Reikia laiko. Bent pusmecio, kad pasimatytu realus vaizdas.
Sveikinu Kaip tik apie Kaikari geri atsiliepimai
Man jos isryskejo kai tinimas eme mazet ir sasai uzsidejo.
Tai va, sitie sasiukai tarsi sutraukia pilva, o kai jie nukrenta oda tampa lygesne. Tik reik turet kantrybes islaukt O laukti labaaaai sunku, ypac mums, tokios perfekcionistems
O del to issiputimo... Na jis mazesnis nei pries savaite, ryte isvis normaliai atrodo. Bet per diena ar patinsta, ar nuo maisto issipucia (nuo maisto kaip ir neturetu del siutu raumenu) As jau sau diagnozavau, kad zemyn nuo babos siules atsilaisvino
Nors ir dabar gulciau ant stalo, kad perpjautu ir paziuretu siaubas, kaip reiks islaukt ta pusmeti....
Idomu ar echo parodytu toku dalyka?
Sayta, ner jis pas mane kietas, nu kietesnis nei neoperuotas, bet ir ne kietas..
Kaip laukiu ziniu is taves, gerai, kad kita savaite. Pas koki dr i Kauna varysi?
Shagrifa, as slaptazodzio nedaviau ir galvojau, kad tu fotkes sukelei i reikiama albuma
Na kas jau dave, tas. Tik ateity laikomes taisykliu
Man iki pat korekcijos ir dar biskuti po jos galvoje vien pilvas buvo. Bet, jei pamenat, daviau sau pazada po korekcijos nebesikabineti prie pilvo. Nors beprotiskai sunkiai, bet man pavyko Tikrai pilvas nera tobulas kaip negimdziusios, bet 100% rezultatas puikus palyginus su tuo koks buvo Kovo 29 jau metai. Esu laiminga ir jei reiktu kartociau, ir kartociau nepaisant visu skausmu ir nepatogumu gyjant
Na kas jau dave, tas. Tik ateity laikomes taisykliu
Man iki pat korekcijos ir dar biskuti po jos galvoje vien pilvas buvo. Bet, jei pamenat, daviau sau pazada po korekcijos nebesikabineti prie pilvo. Nors beprotiskai sunkiai, bet man pavyko Tikrai pilvas nera tobulas kaip negimdziusios, bet 100% rezultatas puikus palyginus su tuo koks buvo Kovo 29 jau metai. Esu laiminga ir jei reiktu kartociau, ir kartociau nepaisant visu skausmu ir nepatogumu gyjant
Nu kad butu kaip negimdziusios, jau nebus.. Neturiu tu vilciu. Nes yra randas, strijos kad visos psisalintu, ne visom imanoma. Tau metai po op ar po korekcijos? Man visai galva susisuko
As ir sakau, jei reiks korekcijos, ir darysiuos, nieko nebijau. Nes jei pasiryzau tam, reik dabaigt iki maximumo
Po op. Korekciją spalį darė
Pas Viksraiti ir Maslauska. Cia apie V. nieko neraso, o facebooke giria ji. Na paklausysiu ka sakys.
O kur Facebooke giria? Grupej kazkokioj?
Grozis.plastines operacijos. Isiveskit ten i grupe turi priimti
aha ir as grupe seku:)
sveikos,
pirmiausia, Shagrifa, atsiprasau, daugiau viskas pagal taisykles ;) smalsumas nugalejo
na o as sian po vizito pas gyd. tai viskas ciki. pasirodyt po pusmecio. sake masazuot ir maigyt pilva, kad greiciau tinimas ir kietumas nueitu. Rauksles nuo striju turetu issilygint. sake per savo praktika pora kart turejo, kad reikejo taisyt. tai ipjauna ir susiuva ta vieta. nu tipo pataisoma. del pilvo issiputimo, tai sako kad viskas normaliai. sake pasportuosi ir bus visai gerai. zalia sviesa sportui (be preso).
pati jauciuos gerai, nu tik va tas issiputimas... tai laukiu ka Saytai pasakys
ikeliu foto, bet nelabai skirias nuo anos savaites