Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika, 13 tema

Sveikos, ojjjj, nerimo sekla paseta...
As jau irgi pergyvenu del savo issiputusio pilvo doh.gif
Atsakyti

Man daktaras suorganizavo konsiliuma. Ziures kita savaite trise. Idomu ka nutars. Dar vaziyosiy i Kauna pries tai, kad zinociau kitu gydytoju nomuone. 

O tau pilvas issokes ir neplokscias? Dar kietas turetu buti menesio laiko. 

Atsakyti
Labos. Panos, suprantu, kad Saytos atvejis sukele susidomejima. Norisi pamatyti pilva kuo greiciau, BET... Laikomes taisykliu. Jei nesate albume, siunciate foto i pasta, kuris yra nurodytas pirmame psl. Nuotraukas sukelsiu ir duosiu slapuka AS. Jei kiekviena prades dalinti slaptazodi i kaire ir i desine, tai gausis didelis balaganas Aciu uz supratima 4u.gif
Beje, asmenines zinutes is Saytos negavau!
QUOTE(sanri @ 2017 02 23, 13:58)
bet... po biski nueidineja tas tinimas ir atsirado rauksles. as turejau strijas beveik iki sonkauliu. jos pasitempe ir db prasideda ties bamba ir bambos rando krastas raukslejes ten kur strijos. ir atrodo kad tas vertikalus senos bambos randas baisiai ilgas, nors realiai tai prasideda tik nuo apgamo po nauja bamba (cia reik foto ziuret). tas pats yra didziojo rando kampuose - strijos kaip suraukta medziaga, banguojas... tai cia taip po visam ar laikinai kol tas tinimas nenuejo pilnai? nes atrodo ne kaip.. ka manot? buvo cia tokiu su strijom?

Buvo. As ta laimingoji. Galiu pasakyti, kad greiciausiai tos raukslytes apmazes, kai nukris sasiukai ir pjuvis pasidarys elastingesnis ir minkstesnis. Man pilnai jos neissilygino. Reikia laiko. Bent pusmecio, kad pasimatytu realus vaizdas.
QUOTE(Samsunge @ 2017 02 23, 19:15)
Nu bet dabar, net nz kas cia pasidare, bet neduoda man ramybes mintis, ar teisingai pasirinkau? Ar turim mes cia mergaiciu kurios turejo op pas Kaikari????

Sveikinu 4u.gif Kaip tik apie Kaikari geri atsiliepimai mirksiukas.gif
QUOTE(DenimOnDenim @ 2017 02 24, 17:26)
Jooo, sake tvarkys, jei liks. Gal pjuvi reiks pailgint, net nezinau kokiu budu tai tvarkoma. Nu jis uztikrintai pasake, del rauksliu nesijaudink, jei liks po pusmecio - sutvarkysiu.
Man jos isryskejo kai tinimas eme mazet ir sasai uzsidejo.

Tai va, sitie sasiukai tarsi sutraukia pilva, o kai jie nukrenta oda tampa lygesne. Tik reik turet kantrybes islaukt smile.gif O laukti labaaaai sunku, ypac mums, tokios perfekcionistems biggrin.gif
Atsakyti
Tai va, Shagrifa, atrodo laikas sustojo per ta pilva! Noreciau pusmeciui istrint pilva is galvos, bet neiseina doh.gif
O del to issiputimo... Na jis mazesnis nei pries savaite, ryte isvis normaliai atrodo. Bet per diena ar patinsta, ar nuo maisto issipucia (nuo maisto kaip ir neturetu del siutu raumenu) doh.gif As jau sau diagnozavau, kad zemyn nuo babos siules atsilaisvino doh.gif
Nors ir dabar gulciau ant stalo, kad perpjautu ir paziuretu doh.gif siaubas, kaip reiks islaukt ta pusmeti....

Idomu ar echo parodytu toku dalyka?

Sayta, ner jis pas mane kietas, nu kietesnis nei neoperuotas, bet ir ne kietas.. unsure.gif
Kaip laukiu ziniu is taves, gerai, kad kita savaite. Pas koki dr i Kauna varysi?

Shagrifa, as slaptazodzio nedaviau ir galvojau, kad tu fotkes sukelei i reikiama albuma unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DenimOnDenim: 27 vasario 2017 - 22:35
SAYTA, ATSIPRASAU!!! Zinute yra. Prie nauju zinuciu nebuvo jokio ispejimo unsure.gif Todel ir nepziurejau.
QUOTE(DenimOnDenim @ 2017 02 28, 00:34)
Shagrifa, as slaptazodzio nedaviau ir galvojau, kad tu fotkes sukelei i reikiama albuma unsure.gif

Na kas jau dave, tas. Tik ateity laikomes taisykliu mirksiukas.gif
Man iki pat korekcijos ir dar biskuti po jos galvoje vien pilvas buvo. Bet, jei pamenat, daviau sau pazada po korekcijos nebesikabineti prie pilvo. Nors beprotiskai sunkiai, bet man pavyko biggrin.gif Tikrai pilvas nera tobulas kaip negimdziusios, bet 100% rezultatas puikus palyginus su tuo koks buvo wub.gif Kovo 29 jau metai. Esu laiminga ir jei reiktu kartociau, ir kartociau nepaisant visu skausmu ir nepatogumu gyjant 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Shagrifa @ 2017 02 27, 23:45)
SAYTA, ATSIPRASAU!!! Zinute yra. Prie nauju zinuciu nebuvo jokio ispejimo unsure.gif Todel ir nepziurejau.

Na kas jau dave, tas. Tik ateity laikomes taisykliu mirksiukas.gif
Man iki pat korekcijos ir dar biskuti po jos galvoje vien pilvas buvo. Bet, jei pamenat, daviau sau pazada po korekcijos nebesikabineti prie pilvo. Nors beprotiskai sunkiai, bet man pavyko biggrin.gif Tikrai pilvas nera tobulas kaip negimdziusios, bet 100% rezultatas puikus palyginus su tuo koks buvo  wub.gif Kovo 29 jau metai. Esu laiminga ir jei reiktu kartociau, ir kartociau nepaisant visu skausmu ir nepatogumu gyjant 4u.gif

Nu kad butu kaip negimdziusios, jau nebus.. Neturiu tu vilciu. Nes yra randas, strijos kad visos psisalintu, ne visom imanoma. Tau metai po op ar po korekcijos? Man visai galva susisuko smile.gif
As ir sakau, jei reiks korekcijos, ir darysiuos, nieko nebijau. Nes jei pasiryzau tam, reik dabaigt iki maximumo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DenimOnDenim: 27 vasario 2017 - 22:57
QUOTE(DenimOnDenim @ 2017 02 28, 00:56)
Tau metai po op ar po korekcijos?

Po op. Korekciją spalį darė
Atsakyti

Pas Viksraiti ir Maslauska. Cia apie V. nieko neraso, o facebooke giria ji. Na paklausysiu ka sakys. 

Atsakyti
QUOTE(Sayta @ 2017 02 28, 13:54)
<p>Pas Viksraiti ir Maslauska. Cia apie V. nieko neraso, o facebooke giria ji. Na paklausysiu ka sakys. </p>

O kur Facebooke giria? Grupej kazkokioj?
Atsakyti

Grozis.plastines operacijos. Isiveskit ten i grupe turi priimti

Atsakyti
QUOTE(Sayta @ 2017 02 28, 17:01)
<p>Grozis.plastines operacijos. Isiveskit ten i grupe turi priimti</p>

aha ir as grupe seku:)
Atsakyti

sveikos,

pirmiausia, Shagrifa, atsiprasau, daugiau viskas pagal taisykles ;) smalsumas nugalejo :)

na o as sian po vizito pas gyd. tai viskas ciki. pasirodyt po pusmecio. sake masazuot ir maigyt pilva, kad greiciau tinimas ir kietumas nueitu. Rauksles nuo striju turetu issilygint. sake per savo praktika pora kart turejo, kad reikejo taisyt. tai ipjauna ir susiuva ta vieta. nu tipo pataisoma. del pilvo issiputimo, tai sako kad viskas normaliai. sake pasportuosi ir bus visai gerai. zalia sviesa sportui (be preso).

pati jauciuos gerai, nu tik va tas issiputimas... tai laukiu ka Saytai pasakys :)

ikeliu foto, bet nelabai skirias nuo anos savaites :)

Atsakyti