Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika, 13 tema

QUOTE(Sayta @ 2017 02 25, 18:00)
Per minksti audiniai soniniai del to pilvo siena ir atsikisa. Reikejo deti tinkleli ir tvirtinti visa pilva o ne tik viduri susiuti. Jis to nemoka kaip supratau nes siule Santariskese darytis pas chirurga paprasta cia taip is mano foto atsiustu nusprende. Dabar kviecia kalbetis ir ziures su kolegom kaip cia yra. 

Kada eisi kalbetis? Butinai paskui papasakok, kaip sekesi 4u.gif
Kaip gerai butu, jei ikeltum foto...
As esu kelusi ir tiesiai cia i tema, gal ir tu gali?
Atsakyti

Cia kelti nenoriu. Parasiau Shagrifai del kodo. Neatraso. Gal temos nebeseka. 

Retas atvejis manau toks kaip mano, arba gydytojas be praktikos. 

Atsakyti

eina sau, skaitau Sayta ir neramu daros.... jau tuoj bus menuo, o pilvas issiputes kaip toj foto kur fotkinaus vakare.. jei raumenis itempiu tai viskas ciki... tas pats buvo ir pries op, tik kad db ner to lasinio kabancio.

Sayta, o gyd sake kad tik operacija padetu? o del sporto neklausei?

jei reiktu kartot op, tai nzn nzn

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sanri: 25 vasario 2017 - 22:13

Pas mane irgi nera skuros. Pilva itempiu tai gerai viskas, tik nuo pjuvio iki bambos jauciu storuma, tokia banga didele i virsu, preso dalyje, pjuvis ilgas padarytas. As pradejau taip jausti kazkur 1 men ir 3 savaiciu. Skausmo jau nera, kovo 6 bus 3 men.

Dar nebuvau konsultacijose, aiskinsios po savaites kovo 7 d.

Atsiuskit koda, idesiu foto. Manau idomu visom kaip cia yra. 

Atsakyti

Idejau i albuma foto. Pavadinti neisejo niekaip. Gal sutvarkyru kas moka. 

Vakare pilvas buna stipriai issiputes, ant foto nesimato net taip. 

Atsakyti
QUOTE(Sayta @ 2017 02 26, 12:24)
<p>Idejau i albuma foto. Pavadinti neisejo niekaip. Gal sutvarkyru kas moka. </p><p>Vakare pilvas buna stipriai issiputes, ant foto nesimato net taip. </p>

As radau tavo albuma Sayta, bet jame nei vienos foto unsure.gif nezinau kur ieskot. Gal i koki kita idejai? Kiek foto ikelei?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DenimOnDenim: 26 vasario 2017 - 12:20

Jau yra foto , 8 , pries ir po

Atsakyti
pas mane labai panasiai issipute unsure.gif
Bet man dar 3,5 sav.
Neramu ir man kazkaip dabar. Man sake dr, kad silpnas raumenu tonusas, reiks stiprint, sportuot, kai sugysiu (nes as su sportu visai nesraugauju)
Atsakyti

Man po 2 men taip sake. Ejau menesi i anticeliulitini masaza ir aerobika, maista ziuriu. Nei is vietos, tik sunkumas atsirado pilve ir jaucios paglebusi. O dabar kita daina dainuoja daktaras. Nu dar 4 kiti pazes bus aisku kas cia yra

As 1 men ir 2 savaites buvau plona, pilvas issipute kai suminkstejo ir pradejau ji valdyti. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sayta: 26 vasario 2017 - 13:56

Manau kad po tokios operacijos turi buti plokscias pilvas nepriklausomai rytas ar vakaras ir soti ar alkana.kas tave operavo?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sayta: 26 vasario 2017 - 14:07
QUOTE(Sayta @ 2017 02 26, 15:02)
<p>Manau kad po tokios operacijos turi buti plokscias pilvas nepriklausomai rytas ar vakaras ir soti ar alkana.kas tave operavo?</p>

Papeckys operavo.
Bet ps visas albume tunimas matosi, ir tinimas nuridineja visafa juo virsaus i apacia, t.y. apacioj uzssilaiko ilgiausiai unsure.gif Del saves dar neimsiu jaudintis kolkas, o del taves labai idomu. Buk gera, paskui pasidalink, ka sakys kiti dr. Ir kokie butent dr komentuos.

Hm, dabar galvoju, iki 1,5 men buvo viskas tvarkoj.. po to nuejai i sportus. Gal nuo sporto pablogejo padetis? Gal kokios raumenu siules truko?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DenimOnDenim: 26 vasario 2017 - 17:22
QUOTE(Sayta @ 2017 02 26, 15:02)
<p>Manau kad po tokios operacijos turi buti plokscias pilvas nepriklausomai rytas ar vakaras ir soti ar alkana.kas tave operavo?</p>

Sveikos, as irgi kazkodel taip manau ax.gif
Atsakyti