Vakare ner tikslo fotkintis, nes istinus kaip balionas ir dar bamba susiraukslejus nuo korseto
Zodziu nusivyliau fotosesija
Paskambino Jauniskis pagaliau. Nekokios naujienos. Ji ir jo kolegu manymu man neuzteko tik susiuti viduri raumenis. Esu isskirtinis atvejis, soniniai raumenys ir audiniai yra silpni. Tipo jis to negalejo numatyti, nes esu plona.
Siulo nauja operacija daryti, Santariskese su chirurgu. Tipo detu tinkleki ir giliau kapstytusi.
Manau kad pas ji geriau nebesioperuoti.
Kazkas panadaus Krisamai buvo kai tema skaiciau. Gal pakomentuotu jei skaito.
Paziurejau DenimOnDenim, labai grazus pilvukas po operacijos. Manau dar tik grazes. Turek kantrybes.
Sayta, ar tavo foto yra albumelyje? Kaip baisu, kad reiks antra karta operuotis.
Bet idomu kodel taip nutinka? Ar tai galima buvo zinot pries operacija? Ar tik gyd dabar taip sako?
Jei nera tav foto, idek. Ar tu turi vaikuciu? Kiek? Linkiu, kad viskas issisprestu.
2 vaikus turiu. Pasikonsultuosiu su kitais daktrai ir bus aiskiau.
Foto nera mano. Neturiu slaptazodzio.
2 vaikus turiu. Pasikonsultuosiu su kitais daktrai ir bus aiskiau.
Foto nera mano. Neturiu slaptazodzio.
o sporto pagalba? juk vidurys susiutas, raumenys savoj vietoj, reiskia gali dirbt kaip priklauso. as lb neskubeciau su op ir pirma gerai pavaryciau su sportu, na o jei tada nieko nesigaus, tai rudeni daryciau kita op.aisku dar kita gyd nuomone isgirst reiktu..
Denim, man lygiai taip pat atrodo vakare pilvas (issiputes), siandien net vakaro nereikia laukt. kol namus apejau vel kaip balionas o kai viskas sugis bus liuks
As gi pas dr buvau, vos nusirengiau, pats sako, bet tu issiputus, isminke pilva, sako skysciu nera, o tas issiputimas nuo mano silpno raumenu tonuso, as pati zinau kad sitam reikale esu apsileidus, mazdaug kuda ir taip, tai su sportu nedraugauju. Tikrai visa be jokio tonuso. Bent man, reik sportuot, nu ir siaip bendras patinimas dar laikosi.
Del raukslyciu, tai jo, siuta per strijas, jei per pusmeti neissilygins, tai taisys.
Ciunia, aciu, siaip randas trumpas - faina. ZIuriu albume nera su daline plastika, lauksiu to galutinio vaizdo, ar man pasiteisins daline.
Ciunia, o tavo foto po op nera? Pas ka dareisi?
Vaje, Sayta tikrai nusiusk foto Shagrifai, o ji ides i albumeli, paskui prisijungima duos. Galeciau ir as viska padaryti, bet jauciu, kad neturiu tam igaliojimo, pati naujoke esu Bet as tavo vietoj kita planuojama operacija daryciau pas kita dr.
As gi pas dr buvau, vos nusirengiau, pats sako, bet tu issiputus, isminke pilva, sako skysciu nera, o tas issiputimas nuo mano silpno raumenu tonuso, as pati zinau kad sitam reikale esu apsileidus, mazdaug kuda ir taip, tai su sportu nedraugauju. Tikrai visa be jokio tonuso. Bent man, reik sportuot, nu ir siaip bendras patinimas dar laikosi.
Del raukslyciu, tai jo, siuta per strijas, jei per pusmeti neissilygins, tai taisys.
Ciunia, aciu, siaip randas trumpas - faina. ZIuriu albume nera su daline plastika, lauksiu to galutinio vaizdo, ar man pasiteisins daline.
Ciunia, o tavo foto po op nera? Pas ka dareisi?
o tai anot gyd tas rauksles jei liks bus galima sutvarkyt? man kita sav pas savo, tai butinai issiklausinesiu
Jooo, sake tvarkys, jei liks. Gal pjuvi reiks pailgint, net nezinau kokiu budu tai tvarkoma. Nu jis uztikrintai pasake, del rauksliu nesijaudink, jei liks po pusmecio - sutvarkysiu.
Man jos isryskejo kai tinimas eme mazet ir sasai uzsidejo.
O sportuot tai nebent po geru dvieju menesiu
Dabar toks azartas uzejes, noriu 'atsikacialint'
Sveika, siulyciau su T. Astrausku pasikonsultuot. Jis taiso kitu plastiku "sedevrus". Kazkuriai is cia besilankiusiu mergaiciu sutvarke Vitkaus sugadinta oilva. Gaila, nepamenu tos mergaites nick'o
Jo skaiciau cia apie ta atveji su Krisama. Pas mane panasi situacija.
Daktaras siulo konsultacija su jo kolegomis ir spresti.
As linkusi susigrazinti pinigus ir persidaryti kitur kartu su krutine.
Bus ilgas kelias. ...
O turi sansu susigrazinti pinigus? Jei sako, kad jis to negalejo numatyti, tai manau geriausiu atveju peroperuos, sakys, kad cia nuo jo nepriklause
Bet vistiek nesuprantu, sako kad neuzteko susiuti raumenis, tai reiskia kad jie vel atsilaisvino ir prasiskyre, ar kaip cia suprast?
Per minksti audiniai soniniai del to pilvo siena ir atsikisa. Reikejo deti tinkleli ir tvirtinti visa pilva o ne tik viduri susiuti.
Jis to nemoka kaip supratau nes siule Santariskese darytis pas chirurga paprasta cia taip is mano foto atsiustu nusprende.
Dabar kviecia kalbetis ir ziures su kolegom kaip cia yra.