Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika, 13 tema

QUOTE(GreenEyes @ 2017 02 22, 10:22)
Apie 5cm tai kaip zafejo taip ir padarė👍

Beje dėl tų narkozių kas kiek turėjot? Man buvo ketvirta pilna o dar cp dvi pusines, ar jaučiat pasekmes?

Tikrai zemas thumbup.gif

As pernai viena ir siemet, daugiau nesu turejusi... Bet ir tai pergyvenu, maza ka, jei del sveikatos reikes, o as jau dukart migdyta. Bet dr sake siuolaikines nebaisios.

O pusine tai cia kokia? Epiduras?

Tu jauti kazkokias pasekmes? As lyg nieko, kaltinciau atminti, bet man nuo gimdymu jau ji parejus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(GreenEyes @ 2017 02 22, 10:22)
Apie 5cm tai kaip zafejo taip ir padarė👍

Beje dėl tų narkozių kas kiek turėjot? Man buvo ketvirta pilna o dar cp dvi pusines, ar jaučiat pasekmes?

labas,as 4 turejau, nieko nejauciu,o kas turi buti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(DenimOnDenim @ 2017 02 22, 09:39)
Tikrai zemas thumbup.gif

As pernai viena ir siemet, daugiau nesu turejusi... Bet ir tai pergyvenu, maza ka, jei del sveikatos reikes, o as jau dukart migdyta. Bet dr sake siuolaikines nebaisios.

O pusine tai cia kokia? Epiduras?

Tu jauti kazkokias pasekmes? As lyg nieko, kaltinciau atminti, bet man nuo gimdymu jau ji parejus biggrin.gif

Ne daktarė bet galvoju kad epidūras yra tik nuskausminimas ne? Na duria į nugarą ir iki pusės nejautra nzn ar čia tas pats.
Na man irgi dėl atminties a sakot čia tik nuo nėštumo? smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(GreenEyes @ 2017 02 23, 10:32)
Ne daktarė bet galvoju kad epidūras yra tik nuskausminimas ne? Na duria į nugarą ir iki pusės nejautra nzn ar čia tas pats.
Na man irgi dėl atminties a sakot čia tik nuo nėštumo? smile.gif))

Man atmintis iki op jau buvo parejusi, tai narkozes nekaltinu smile.gif
Tai narkoze irgi kaip nejautra vadinasi unsure.gif bendroji nejautra ;) tada buna vietine, epidurine, spinaline... As ne gyd irgi, pataisykit jei netiesa sakau smile.gif
Atsakyti

as visad turejau isivaizdavima, kad kol lieki samoningas, tai nesiskaito narkoze :) o tas pilnas dvi turejau, bet kaip ir ok :) idesiu i albuma 3 sav pilva. kaip ir puse velnio, bet... po biski nueidineja tas tinimas ir atsirado rauksles. as turejau strijas beveik iki sonkauliu. jos pasitempe ir db prasideda ties bamba ir bambos rando krastas raukslejes ten kur strijos. ir atrodo kad tas vertikalus senos bambos randas baisiai ilgas, nors realiai tai prasideda tik nuo apgamo po nauja bamba (cia reik foto ziuret). tas pats yra didziojo rando kampuose - strijos kaip suraukta medziaga, banguojas... tai cia taip po visam ar laikinai kol tas tinimas nenuejo pilnai? nes atrodo ne kaip.. ka manot? buvo cia tokiu su strijom? 

prisitraukus arciau foto matos tos rauksles po bamba ir kampe didziojo rando. tiesa viename didziojo rando kampe dar siek tiek like apendicito rando. 

p.s. kol maudziaus mazas siautejo kambary :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sanri: 23 vasario 2017 - 12:04
Sanri, paziurejau. Is sono, kur visu ugiu kambary - leedas figuryte.
Is priekio jo, atrodo kad randas iki pat bambos. Ir ten sone tos rauksles... Zinok pas mane irgi sone yra rauksle tokia sutraukimo, irgi matau per strijas eina, bet as labai tikiuosi, kad susitvarkys unsure.gif eisiu ryt arba pirmadieni pas gyd, ziuresiu ka sakys, o jei liks taip, darysiu korekcija, nieko nebus doh.gif
Bet ot kokio slykstynes tos strijos - pasirodo per jas ir oda nesusisitraukia, ir net susiut padoriai nesigauna. Kazkaip nestumo metu is to nezinojimo labai ramiai i jas ziurejau... galvojau isbals, nu matysis kazkiek, bet ka padarysi. O cia doh.gif doh.gif

Pasifotkinsiu ir as i vakara ir ikelsiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DenimOnDenim: 23 vasario 2017 - 12:57

Patarkite kaip pasielgi.

Po pilnos pilvo plastikos 3 men praejo. Pilvas issiputes, nerimauju. 

Daktaras jau 3 diena nebendrauja su manim. Issiunciau foto. Matau kad skaite. Parase kad pasitare su kolegom. Sutarem kad 14 val skambinsiu bet jis vel dingo. Kas mano pilvui taip ir nezinau.

Nu dar laukiu skambucio is jo. 

Atsakyti
Damos, arteja ir mano diena. Kovo 20. Uzsirasiau pas Kaikari, bet kuo toliau tuo labiau pradedu abejoti, nes kazkaip mazokai atsiliepimu apie ji. Nora konsultacijos metu,jis man pasirode super ir visai nesukau galvos. Nu bet dabar, net nz kas cia pasidare, bet neduoda man ramybes mintis, ar teisingai pasirinkau? Ar turim mes cia mergaiciu kurios turejo op pas Kaikari????
Atsakyti

Mano drauge pas Viksraiti daresi. 2 men jau praejo tai jinai ji ir jo klinika giria.

Uzsirasiau konsultacijai ir as pas ji ir dar pas Maslauska.

Pirma norejau Kaikario bet suabejojau. Facebooke jo negiria. 

Pazesiu ka sakys del to mano issiputimo. 

Atsakyti
Sayta, nusiusk savo fotke Shagrifai, ji ikels i albuma ir mes pakomentuosim. Nu mes ne ekspertes, bet Shagrifa daug pilvu macius ir nemazai pati patyrus smile.gif

Cia Jauniskis taip dingineja?

Del Kaikario, tai manau puikus gyd, senose temose daug kas pas ji daresi ;)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DenimOnDenim: 23 vasario 2017 - 18:16

Patarkite kaip pasielgi.

Po pilnos pilvo plastikos 3 men praejo. Pilvas issiputes, nerimauju. 

Daktaras jau 3 diena nebendrauja su manim. Issiunciau foto. Matau kad skaite. Parase kad pasitare su kolegom. Sutarem kad 14 val skambinsiu bet jis vel dingo. Kas mano pilvui taip ir nezinau.

Nu dar laukiu skambucio is jo. 

hmmm idomi situacija.. itari kad gal sutruko raumenu siules? kazi ar gali apskritai taip but? gal parodyk pilvuka.

as tai lygiagreciai laukciau is operavusio gyd ziniu ir eiciau kitos nuomones isgirst. 

Atsakyti

Sanri, paziurejau. Is sono, kur visu ugiu kambary - leedas figuryte.
Is priekio jo, atrodo kad randas iki pat bambos. Ir ten sone tos rauksles... Zinok pas mane irgi sone yra rauksle tokia sutraukimo, irgi matau per strijas eina, bet as labai tikiuosi, kad susitvarkys unsure.gifeisiu ryt arba pirmadieni pas gyd, ziuresiu ka sakys, o jei liks taip, darysiu korekcija, nieko nebus doh.gif
Bet ot kokio slykstynes tos strijos - pasirodo per jas ir oda nesusisitraukia, ir net susiut padoriai nesigauna. Kazkaip nestumo metu is to nezinojimo labai ramiai i jas ziurejau... galvojau isbals, nu matysis kazkiek, bet ka padarysi. O cia doh.gifdoh.gif

Pasifotkinsiu ir as i vakara ir ikelsiu.

o ikelk :) dar taip kad matytusi tas susiraukslejimas, noriu paziuret ar panasiai

Atsakyti