sveikos, na mano pilvas vis dar toks dvejopas - pirma dienos puse plokscias, tik zemiau bambos patine, o i vakara sprogstu.. sian pusdieni be korzeto buvau, tai vaje kaip gera buvo, nors iki to atrode kad ir su juo visai gerai... nu dar dvi savaites bet kazkaip prarandu vilti, kad kaip gyd sake, kad po 4 sav galesiu pradet vel sportuot. nu netikiu kad po poros sav nebetinsiu tiek, kad valandike salej neispus manes
Tau tik 4 sav sake nesportuot? Kitur kaip minimum 2 men nerekomenduoja.
Papildyta:
GreenEyes, super Randukas atrodo zemas, kiek cm virs 'skeltuko'?
Tau tik 4 sav sake nesportuot? Kitur kaip minimum 2 men nerekomenduoja.
Papildyta:
GreenEyes, super Randukas atrodo zemas, kiek cm virs 'skeltuko'?
presui sake po 3 men galesiu daryt, o visa kita nuo 4 sav, aisku nepersistengiant. tai buvo planas susidaryt treniruote, kad nedirbtu presas ir varyt sportuot, bet 4 sav kazkaip nerealiai db atrodo
Papildyta:
GreenEyes, super Randukas atrodo zemas, kiek cm virs 'skeltuko'?</p></div></blockquote><p>presui sake po 3 men galesiu daryt, o visa kita nuo 4 sav, aisku nepersistengiant. tai buvo planas susidaryt treniruote, kad nedirbtu presas ir varyt sportuot, bet 4 sav kazkaip nerealiai db atrodo</p>
labas rytas, mano pilvas tai toks pat ryte ir vakare, vakar pirma diena darbe, sedimas darbas, tai vis pedkelnes taisiau, kad neverztu , as 03-06 planuoju pas gyd. vaziuot, tai klausiu, kaip su tais sportais, jau zumbos kaip pasiilgau, tai baisu...dar noriu namie ant treniruokliu pavaryt, reiks paklausti, ant ko galima, kad nepersistengti
As po 4 sav masazus limfodrenazinius dariausi, po 2 ejau i joga ir aerobika ir madazus darausi. Niekas nebeskauda.
Cia mums ismesinetoms yra rizika su sportu pakenkti siutiems raumenims ir randa iskelti/iskreivinti.
Sayta, oho, kokia tu greita. Limfodrenaziniai masazai labai gerai, o vat aerobikoj 2 sav po op saves niekaip neisivaizduoju
Tave Jauniskis operavo? Kodel krutines kartu nedarei su pilvu? Tai tarp narkoziu 4 men bus praeje?
Kaip pilvo rezultatas, ar patenkinta? Gal nori pasirodyt?
Taip Jauniskis. Jis kazkodel kartu nedaro. Nors prasiau. 3 men bus kita savaite. Tai kita savaite turetu jau operuoti krutine.
Rezultatas geriausias buvo pirma menesi, dabar neramina ispustas pilvas. Bamba padare maza, gal net per maza (nezinau), siule grazi , tiesi.
Galvoju reikia pries krutines operacija paklausti kito daktaro ka mano apie pilva, bijoti pradejau kad krutine nepasiseks.
Pasirodyti galiu tik neturiu slaptazodzio.
Bitute1977, pas tave kita situacija, nepjautas pilvas ir nesiuti raumenys, manau tau su sporti nebutu jau problema. Aisku, geriau pas gyd pasiklaust.
Cia mums ismesinetoms yra rizika su sportu pakenkti siutiems raumenims ir randa iskelti/iskreivinti.
nu jo, bet savęs zumboj tai tikrai neįsivaizduoju dar...esu kaip sudaužyta, darbe kai pasėdžiu, reik atsistoti, tai tempia viską, pilvas kaip akmuo...bandžiau įtupstus daryt, reik leškas pastangrinti, tai nekaip sekėsi, nesidraskysiu dar tikrai...kol korsetą turėsiu, tol pabūsiu rami...
nu jo, bet savęs zumboj tai tikrai neįsivaizduoju dar...esu kaip sudaužyta, darbe kai pasėdžiu, reik atsistoti, tai tempia viską, pilvas kaip akmuo...bandžiau įtupstus daryt, reik leškas pastangrinti, tai nekaip sekėsi, nesidraskysiu dar tikrai...kol korsetą turėsiu, tol pabūsiu rami...
Tai aišku, geriau neisdraskyti.
Aš irgi labai noriu dabar į sportus, nors iki op visai lepšė buvau. Tik kad kūda, bet stangrumo nulis.
Apie 5cm tai kaip zafejo taip ir padarė👍
Beje dėl tų narkozių kas kiek turėjot? Man buvo ketvirta pilna o dar cp dvi pusines, ar jaučiat pasekmes?