Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika, 13 tema

Zuziuka, labas 4u.gif uzjauciu 4u.gif paziurejau tavo foto, ir dar karta isitikinau, kad Jauniskis berankis chirurgas ir joks plastikas. Tikrai esu blogos nuomones del Santariskiu plastikos skyriu siuo klausimu. O kas pamena mano istorija, manau puikiai supranta del ko taip rasau. Linkiu, kad D.R. viska graziai tau sutvarkytu.
Atsakyti
QUOTE(solnyszko @ 2016 09 20, 18:00)
Jei plastikas kelia salygas, visu protingiausia pasieskoti kito.

Nu ziuresiu ka ryt man pasakys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2016 09 21, 14:47)
Zuziuka, labas  4u.gif uzjauciu  4u.gif paziurejau tavo foto, ir dar karta isitikinau, kad Jauniskis berankis chirurgas ir joks plastikas. Tikrai esu blogos nuomones del Santariskiu plastikos skyriu siuo klausimu. O kas pamena mano istorija, manau puikiai supranta del ko taip rasau. Linkiu, kad D.R. viska graziai tau sutvarkytu.

Gal galit man pasakyti, ka tas gyd padare negerai?Kas su tuo randuku blogai? Apsvieskit mane.As paziurejus i foto, pagalvojau, kad gal gyd sunkiau operuoti, kai yra didesnis pilvukas.Gal as ir klystu..

O tave Kirisama, irgi Jauniskis operavo? Jei ne, tai kas primink.Ir kas tau buvo blogai, primink.Aciu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ciunia: 21 rugsėjo 2016 - 18:09
QUOTE(Ciunia @ 2016 09 21, 19:07)
Gal galit man pasakyti, ka tas gyd padare negerai?Kas su tuo randuku blogai? Apsvieskit mane.As paziurejus i foto, pagalvojau, kad gal gyd sunkiau operuoti, kai yra didesnis pilvukas.Gal as ir klystu..

O tave Kirisama, irgi Jauniskis operavo? Jei ne, tai kas primink.Ir kas tau buvo blogai, primink.Aciu.

Visu pirma blogai, kad nenusiurbe riebaliuku verysad.gif vienam sone gavosi tokia "ausyte", kitam sone truputi toks uzkritimas. Priekyje irgi kazkokia bilibirda... aisku pats pilvas sumazejo, man per visa pilva dejo tinkleli. Nebeatrodau kaip nescia smile.gif
Tiesa pasakius, abejoju ar Santatiskese patys plastikai operuoja... kazkaip man rodos kad operuoja busimieji chirurgai su ju prieziura.
Na, jau neuzilgo galesiu pamatyti ko nepadare per pirma operacija ir dar naujus (.)(.) .. mazesnius turesiu ;)
Atsakyti
QUOTE(VaidaM @ 2016 09 21, 17:19)
Nu ziuresiu ka ryt man pasakys smile.gif

Sveika. Kokios naujienos? Ka gyd sake?
Atsakyti
QUOTE(Ciunia @ 2016 09 21, 19:07)

Geram plastikui tikrai nera kazkas sunkiau padaryt ar didesnis ar mazesnis pilvukas. Tiesiog arba esi geras plastikas arba esi blogas plastikas. Jauniskis man yra blogas, isvis joks plastikas. Eilinis chirurgas ir tiek. Mane atseit operavo Vitkus, bet kaip Zuziuka raso, ir as jai 100% pritariu, kad atiduoda operuoti studentams. As atejau isvis be jokio papildomo kg, be jokios kabancios odos, buvo tik eiline maza isvarza. O net jos nesugebejo sutvarkyt. Nes pilvas kaip buvo taip ir liko atsikises. Po 9 men persioperavau privaciai pas Astrauska. Padare taip kaip priklauso tokiai operacija- persiuvo raumenis ir idejo tinkleli. Dabar esu patenkinta. PAGALIAU ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Shagrifa @ 2016 09 22, 16:58)
Sveika. Kokios naujienos? Ka gyd sake?

Man sake,kad jei noriu plokscio pilvo,tai reikia svori numesti. Nes dabar ale nesigautu idealiai. Ir daug reikia numesti. Bet jei as numesiu tiek,kiek reikia,tai man jokio op nebereikes smile.gif nes kai buvau numetusi pries antra gimdyma,tai ir be op viskas buvo ciki smile.gif tai dabar toliau sportuosiu ir sieksiu savo. O apie op pamirsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(VaidaM @ 2016 09 25, 18:45)
Man sake,kad jei noriu plokscio pilvo,tai reikia svori numesti. Nes dabar ale nesigautu idealiai. Ir daug reikia numesti. Bet jei as numesiu tiek,kiek reikia,tai man jokio op nebereikes smile.gif nes kai buvau numetusi pries antra gimdyma,tai ir be op viskas buvo ciki smile.gif tai dabar toliau sportuosiu ir sieksiu savo. O apie op pamirsiu smile.gif

drinks_cheers.gif jei nera jokios isvarzos ir tai sutvarkoma sportu + mityba, tai tikrai jokios operacijos nereikia smile.gif
Atsakyti
Sveikos mergytes! 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Nusprendziau ir as pasidaryti abdominoplastika, du nestumai is kuriu vienas CP padare savo, jau esu uzsirasiusi konsultacijai pas K. Maslauska uz poros savaiciu.
Norejau, kad kas trumpai parasytu atsiliepimus apie gydytoja, kiek skaiciau, kiek ieskojau info - visi giria.

Esu is VLN, tad teks vaziuoti i Kauna, Kelias nebaugina.
Labiausiai baugina, kad turiu 1.6m vaika, ar bus labai sunku su juo po operacijos? Vistik pasilankstyt, pakeist sauskelnes reikia, ant ranku mazulis prasosi.
Tikiuose, kad vyras pades, bet tuo metu kol vyras darbe...

Tiesa, cia skaiciau, kad reikia numesti svorio pries op? Ar tai tiesa? Turiu keleta likusiu kg po gimdymo, bet aisku na 15-20kg. Ir tai tie kg tikriausiai visi ant pilvo!!!

Ir dar domina kaina. Ar be tos kainos, kuri nurodyta uz operacija nebus daugiau jokiu "pasleptu" kainu? Suprantu, kad uz kiekviena diena ligoninej praleista reikia atskirai moketi + papild. gorseta isigyti. Kaip su vaistais, tvarsciais ir pan.? I kaina ieina raumenu susiuvimas, odos salinimas, riebaliuku nusiurbimas, bambos sutvarkymas ir pan.?

Nes viena pazistama daresi, sutare viena kaina, veliau paskaiciavo, kad jai daugiau riebaliuku nusiurbe nei planavo, todel dar primokejo 400eu (cia Vilniuje daresi).

Ar po operacijos imanoma atgal paciai parvairuoti? blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Estrella @ 2016 09 29, 10:54)
Sveikos mergytes!  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Nusprendziau ir as pasidaryti abdominoplastika, du nestumai is kuriu vienas CP padare savo,  jau esu uzsirasiusi konsultacijai pas K. Maslauska uz poros savaiciu.
Norejau, kad kas trumpai parasytu atsiliepimus apie gydytoja, kiek skaiciau, kiek ieskojau info - visi giria.

Esu is VLN, tad teks vaziuoti i Kauna, Kelias nebaugina.
Labiausiai baugina, kad turiu 1.6m vaika, ar bus labai sunku su juo po operacijos? Vistik pasilankstyt, pakeist sauskelnes reikia, ant ranku mazulis prasosi.
Tikiuose, kad vyras pades, bet tuo metu kol vyras darbe...

Tiesa, cia skaiciau, kad reikia numesti svorio pries op? Ar tai tiesa? Turiu keleta likusiu kg po gimdymo, bet aisku na 15-20kg. Ir tai tie kg tikriausiai visi ant pilvo!!!

Ir dar domina kaina. Ar be tos kainos, kuri nurodyta uz operacija nebus daugiau jokiu "pasleptu" kainu? Suprantu, kad uz kiekviena diena ligoninej praleista reikia atskirai moketi + papild. gorseta isigyti. Kaip su vaistais, tvarsciais ir pan.? I kaina ieina raumenu susiuvimas, odos salinimas, riebaliuku nusiurbimas, bambos sutvarkymas ir pan.?

Nes viena pazistama daresi, sutare viena kaina, veliau paskaiciavo, kad jai daugiau riebaliuku nusiurbe nei planavo, todel dar primokejo 400eu (cia Vilniuje daresi).

Ar po operacijos imanoma atgal paciai parvairuoti?  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif
sveikute,tikrai atskirai uz nieka nereikia moketi it gorsetas ieina i ta pacia kaina grozio chirurgijoj:) as dariausi pas K.M dviguba op.bus geriausia Kai nueisi i konsultacija ten viska tau ir papasakos.po op man tik pasiule klinikoj isigyti maiseli vaistu tepaliuku nuo randu ir t.t . Kuris kainuoja 50€ puse jo turinio man neprireike susimokejau 12€ tik.kas liecia vaiko kilnojima sudetinga bus tikrai,pilvo raumenys siuti nei atsikosyti nei ciaudyt negali tai apie svori nekalbu net.
Atsakyti
Kiek laiko po plast. pilvo operacijos klinikoj laiko? Antibiotiku reikia vartoti?

Butu idomu paziureti i Jusu padarytus pilvukus, kaip suprantu tai ne taip paprasta? ax.gif

Gal yra mamyciu, kurios daresi op turedami vaika iki 2m.? Kaip praejo tas visas pooperacinis pereiodas?
Atsakyti
QUOTE(Estrella @ 2016 09 29, 19:52)
Gal yra mamyciu, kurios daresi op turedami vaika iki 2m.? Kaip praejo tas visas pooperacinis pereiodas?

Mano mazyliui buvo metai ir 9 menesiai kai operavausi. Bet mano vyras buvo paemes atostogu 1 menesiui. Tai problemu neturejau. Vyras slauge ir mane, ir vaikus priziurejo.

Operacijos kaina tokia, kokia pasako gyd. Jokiu papildomu mokesciu nera.

Vairavau po savaites po op. Buvo sunku, ypac vaziuojant atbuline eiga, nes pas mane begiu svirti reikia stumti i apacia. Tai reikalauja pilvo raumenu darbo.

Apie Maslauska geri atsiliepimai. Malonus zmogus. Darbus atlieka gerai.

Atsiusk savo foto i musu pasta. Idesiu i albuma ir atsiusiu slapuka bigsmile.gif
Atsakyti