Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika, 13 tema

As dar netepu, nes dar sasai nenukrito. Turiu ir kremo, bet man patogiau buvo pleistrai po kitos op.

Green eyes, pasirodyk, kaip pilvas atrodo smile.gif
Atsakyti

Gal  esate susidurusios su gydytojais is Northway klunikos Vilniuje? Kazkodel apie juos nera jokios info. O ten kiek zinau dirba 3 plastikos chirurgai. 

Atsakyti

Gal  esate susidurusios su gydytojais is Northway klunikos Vilniuje? Kazkodel apie juos nera jokios info. O ten kiek zinau dirba 3 plastikos chirurgai. 

mano zinios tik tokios, kad mamos bendradarbe galvoja pasikelt vokus ir sake tik ne northway, nes anot jos ziniu, ten labiau paprasti chirurgai, o ne plastikos. toks gana pletku lygio sakyciau.. :)

aha,  Green eyes, parodyk kaip atrodo pilvukas :)

as kremu dar nenaudoju jokiu. kovo 1 bus vizitas pas gyd, tai tada ir uzklausiu del tu tepaliuku.

Atsakyti

Pries 3 men pasidariau pilna pilvo plastika. 4 cm buvo prasiskyre pilvo raumeny, jos susiuvo ir oda pasalino. Parasykite merginos ar jums pilvas plokscias ar issiputes. Ryte ir vakare man tas pats. Gydytojas sako kad pilvo presas silpnas ir su sportais tik plokscias bus. 

Atsakyti
prisėdau prie kompo tai irgi nebeleidžia cituoti kaip ir per tel, ar čia kažkokie pakeitimai padaryti puslapyje? nes senokai nesinaudojau supermama ax.gif

Shagrifa na išspaudžiu mažiuka žirniuka tai tokius du sunaudoju pjuviui paskui dar patepu ir gale keturias skylutes nusiurbimo ir priekyje kur drenai buvo likę duobutės yra rolleyes.gif

Sayta man irgi jei nesustangrinu raumenų tai išvirsta tai aš pati padariau išvadą kad teks rimtai užsiimti tuo, nes jaučiu zumbos nebeužteks kaip anksčiau biggrin.gif

einu įmest į paštą foto, nes čia nebepamenu kaip 4u.gif
Atsakyti
Sayta, kur dareisi op?
Pas mane jau ploksteja, dabar bent ryte atsikeliu plokstesniu pilvu, nes dar pries savaite zemiau bambos issipute kaip balionukas buvo doh.gif

GreenEyes, ar gavai prisijungima? Jei taip, tai ten yra tavo albumas ir pati gali i ji ikelt.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DenimOnDenim: 20 vasario 2017 - 14:51
QUOTE(DenimOnDenim @ 2017 02 20, 14:49)
Sayta, kur dareisi op?
Pas mane jau ploksteja, dabar bent ryte atsikeliu plokstesniu pilvu, nes dar pries savaite zemiau bambos issipute kaip balionukas buvo doh.gif
GreenEyes, ar gavai prisijungima? Jei taip, tai ten yra tavo albumas ir pati gali i ji ikelt.

man ir dabar dar toks jis kai patines, nu negalėjo taip greit lasiniu tiek priaug unsure.gif biggrin.gif

sukeliau ale kazkur ne ten nusikele ne i albuma, maciau Sanri irgi taip pat nutiko rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GreenEyes: 20 vasario 2017 - 16:23

Northway dariausi, pas D.J. ,kazkaip keista kad apie ten jokios info nera ir mergaiciu atsiliepimu.

D.J. dare 2 draugem krutines tai jos patenkintos. 

Man visai nedejo drenu, galvojau kaip cia bus bet viskas gerai.

Dabar kai pilvas suminkstejes del to issiputimo nervinuosi. Seip reiketu ir 5 kg numesti kad buciau kaip seniau tik kad nei is vietos kg.

Kita savaite krutine didinsiu tai pagalvojau gal apie Northway kazkas papasakos daugiau. 

Atsakyti

1 menuo po operacijos vaziavau menesiui atostogu su viskas iskaiciota tai gal ir tai turejo itakos pilvo issiputimui. Stebuklu nebuna kaip supratau dabar, su sportu visvien teks draugauti 😂

Atsakyti
GreenEyes, perkeliau nuotraukas i tavo albuma mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sayta @ 2017 02 20, 18:38)
<p>1 menuo po operacijos vaziavau menesiui atostogu su viskas iskaiciota tai gal ir tai turejo itakos pilvo issiputimui. Stebuklu nebuna kaip supratau dabar, su sportu visvien teks draugauti 😂</p>

sveikos, na, nezinau, viena pazistama dare pries kelis metus op.,priaugusi 10 kg yra, o pilvas kaip styga, jokio lasinio...
Atsakyti

Gal jai dejo tinkleli

Atsakyti