Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika, 13 tema

as ikeliau i albuma savo dvi nuotraukas. pirma kaip pilvas vakare atrodo, o kita nuotrauka ryte daryta. tai neblogas skirtumas :)

Atsakyti
QUOTE(sanri @ 2017 02 16, 13:45)
<p>as ikeliau i albuma savo dvi nuotraukas. pirma kaip pilvas vakare atrodo, o kita nuotrauka ryte daryta. tai neblogas skirtumas smile.gif</p>

Kur ryte tai tobulai. O vakare taip kaip pas mane kiaura diena biggrin.gif doh.gif

Bet ziuriu tau irgi nera pjuvis labai ilgas? Kaip buna kitoms iki sono vidurio. Gal del to DR ir daro ta vertikalu pjuvi? g.gif
Atsakyti

Kur ryte tai tobulai. O vakare taip kaip pas mane kiaura diena biggrin.gifdoh.gif

Bet ziuriu tau irgi nera pjuvis labai ilgas? Kaip buna kitoms iki sono vidurio. Gal del to DR ir daro ta vertikalu pjuvi? g.gif

man tai atrodo, kad tavo dar trumpesnis nei mano, bet joo... neina ant sono. bet as maniau, kad cia del skuros kiekio priklauso :) o ta vertikalu dare tik del to, kad pas mane nebuvo tiek daug laisvos odos, kad sena bamba datemtu iki to didziojo rando. tai sena bambos skyle uzsiuvo ir gavos tas randas :) bet kazkodel mini plastikos du gyd sake kad neuztektu. man mano bamba patiko ir norejau kad liktu :D

nu nervina vakarai.. kvadratine vel ir tik gulet noris... o ryte tik stryk is lovos ir viskas ok, jau ir issitiest galiu pilnai. o i dienos pabaiga vis labiau ir labiau lenkiuos..

Atsakyti
QUOTE(sanri @ 2017 02 16, 20:47)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="DenimOnDenim" data-cid="71444505" data-time="1487263798"><div><p>Kur ryte tai tobulai. O vakare taip kaip pas mane kiaura diena vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka

Bet ziuriu tau irgi nera pjuvis labai ilgas? Kaip buna kitoms iki sono vidurio. Gal del to DR ir daro ta vertikalu pjuvi? vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p></p><p>man tai atrodo, kad tavo dar trumpesnis nei mano, bet joo... neina ant sono. bet as maniau, kad cia del skuros kiekio priklauso smile.gif o ta vertikalu dare tik del to, kad pas mane nebuvo tiek daug laisvos odos, kad sena bamba datemtu iki to didziojo rando. tai sena bambos skyle uzsiuvo ir gavos tas randas smile.gif bet kazkodel mini plastikos du gyd sake kad neuztektu. man mano bamba patiko ir norejau kad liktu biggrin.gif</p><p></p><p>nu nervina vakarai.. kvadratine vel ir tik gulet noris... o ryte tik stryk is lovos ir viskas ok, jau ir issitiest galiu pilnai. o i dienos pabaiga vis labiau ir labiau lenkiuos..</p>

Mano randas gal kokiu 20 cm, reik pasimatuot.
Man vienas dr sake isvis nereikia jokios op, kad bandyti lazeriais tvarkyt (o kad didziausias tarpas tarp raumenu, tai dzin doh.gif), o kitas kad reikia mini plastikos (aisku su pilnu raumenu siuvimu), nes aukstai bamba, labai neelastinga oda ir nepavyktu tiek itempt arba butu aukstas randas. Labai dziaugiausi, kad bus mazas, kad isliks sava bamba. Bet dabar kai man tos strijos virs bambos raukslejasi susilenkus, pagalvoju, kad geriau jau butu tempes g.gif

Siaubas, bet tikrai apetitas kyla bevalgant. Atsimenu, kai sakiau, kad dzin man tos strijos, svarbu oda nekabetu po bamba, o dabar, kai nebeturiu sterbles, ziuriu kiekviena milimetra ir tai tas negerai, tai anas doh.gif

Pas koki dar dr ejai konsultuotis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DenimOnDenim: 16 vasario 2017 - 21:17
QUOTE(sanri @ 2017 02 16, 14:45)
as ikeliau i albuma savo dvi nuotraukas. pirma kaip pilvas vakare atrodo, o kita nuotrauka ryte daryta. tai neblogas skirtumas smile.gif

Oho kaip skiriasi biggrin.gif
QUOTE(sanri @ 2017 02 16, 21:47)
nu nervina vakarai.. kvadratine vel ir tik gulet noris... o ryte tik stryk is lovos ir viskas ok, jau ir issitiest galiu pilnai. o i dienos pabaiga vis labiau ir labiau lenkiuos.

Gi cia ne siaip koki danti sutvarke. Dare rimta operacija. Panos, nenorekit po keliu dienu nebejausti jokiu tinimu, skausmu ir visokiu nepatogumu mirksiukas.gif As tai labai saugojau save, gulejau kiek reikejo. Aisku, turejau tam salygu. Vyras viskuo rupinosi wub.gif
QUOTE(DenimOnDenim @ 2017 02 16, 23:13)
Siaubas, bet tikrai apetitas kyla bevalgant. Atsimenu, kai sakiau, kad dzin man tos strijos, svarbu oda nekabetu po bamba, o dabar, kai nebeturiu sterbles,  ziuriu kiekviena milimetra ir tai tas negerai, tai anas doh.gif

Ir man tas pats biggrin.gif Bet as save grieztai tramdau, nes isproteciau biggrin.gif
Atsakyti
Ogo pleputės kad prirašėt:) Man virš mėnesio bet dar patinimas nepraėjęs. Kažkaip nesijaudinu nes sakė be pusės metų efekto galutinio nelaukti tai va ramiai sau laukiu:)))
Randas grožio neprideda, bet man smagu jog po rūbais jo nesimato ir pakabuoklio pilvo nebėra😍
Keista skaityti apie jūsų liūdesį, tikiuosi greit praeis 4u.gif

Per tel nemoku foto kelti ir cituoti neleidžia kažkodėl unsure.gif
Vis negaunu prisijungimo prie albumo turbūt jau ir nebelaukti???
Atsakyti
[quote=GreenEyes,2017 02 17, 18:24]
Ogo pleputės kad prirašėt:) Man virš mėnesio bet dar patinimas nepraėjęs. Kažkaip nesijaudinu nes sakė be pusės metų efekto galutinio nelaukti tai va ramiai sau laukiu:)))
Randas grožio neprideda, bet man smagu jog po rūbais jo nesimato ir pakabuoklio pilvo nebėra😍
Keista skaityti apie jūsų liūdesį, tikiuosi greit praeis 4u.gif

Super optimizmas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Aš visad optimistiška biggrin.gif na nebent jau labai aišku būna kad nieko gero nebus ax.gif
Kas tepate su dermatix kiek užtenka tos tūbelės?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GreenEyes: 17 vasario 2017 - 19:55

Pas koki dar dr ejai konsultuotis?

pries metus buvau pas Astrauska. bet tada dar nusprendziau palaukt, nes mazasis ne metu nebuvo. nebuciau susitvarkius. Dabar matau, kad tai buvo geras sprendimas :)

Atsakyti
QUOTE(GreenEyes @ 2017 02 17, 19:24)
Vis negaunu prisijungimo prie albumo turbūt jau ir nebelaukti???

Neišsiunčiau??? blink.gif Prisėsiu prie kompo, tada išsiųsiu mirksiukas.gif
QUOTE(GreenEyes @ 2017 02 17, 21:52)
Kas tepate su dermatix kiek užtenka tos tūbelės?

Aš turiu mažąją tūbelę, tai jau senai teplioju. Tikrai ilgam užtenka
Atsakyti
QUOTE(Shagrifa @ 2017 02 17, 21:22)
Neišsiunčiau??? blink.gif Prisėsiu prie kompo, tada išsiųsiu mirksiukas.gif

Aš turiu mažąją tūbelę, tai jau senai teplioju. Tikrai ilgam užtenka

Jėėė gavau!!!
O tubelė man toks jausmas kad greit tuštėja:) tepu dar tik pora sav. Na reikės pažiūrėt kiek užteks. O kitos gal jau išnaudojo?
Atsakyti
QUOTE(GreenEyes @ 2017 02 19, 22:04)
Jėėė gavau!!!
O tubelė man toks jausmas kad greit tuštėja:) tepu dar tik pora sav. Na reikės pažiūrėt kiek užteks. O kitos gal jau išnaudojo?

Gal po daug išspaudi vienam kartui? Aš tai po visai mažą žirniuką tepu, tai ilgam užtenka
Atsakyti