Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika, 13 tema

QUOTE(EmiCro @ 2017 02 15, 14:55)
Labai gražus, mažas randelis  4u.gif idomu del ko tas pasiputimas toks... kas tave operavo?

GP operavo 4u.gif
Galvoju kad cia gal tas tinimas, bet gal ne taip turi but unsure.gif Gyd kai isiminejo siulus nieko nesake blogo, kaip tik kad gerai viskas gyja g.gif
Atsakyti
sveikos,gyd. zodziai "bus gerai, nes dabar jau gerai" ax.gif
merginos, jus i priesoperacines kelnes itelpat unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute1977 @ 2017 02 15, 16:35)
sveikos,gyd. zodziai "bus gerai, nes dabar jau gerai" ax.gif
merginos, jus i priesoperacines kelnes itelpat unsure.gif

O tau irgi gerai? biggrin.gif
As telpu, tik ilgiau pabuvus turbut labiau patinsta ir ima spaust unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(DenimOnDenim @ 2017 02 15, 16:38)
O tau irgi gerai? biggrin.gif
As telpu, tik ilgiau pabuvus turbut labiau patinsta ir ima spaust unsure.gif

kad geriau tai tikrai, bet ar susitrauks ta oda ir bus idealu, tai nenoriu tiketi wink.gif
pirmadieni jau i darba, reik garderoba ruosti, o tai per ta sus...korseta atrodo nekaip, nemegstu jokiu apatiniu maikuciu, nedeviu, o cia kaip supanciota doh.gif doh.gif doh.gif ,apie kelnes ne negalvoju,nes vers ir subine kvadratine...
Atsakyti

Denim, labai graziai atrodo pilvas :)

man tai jis irgi dar issiputes. ryte tas issiputimas buna mazas ir jau ne taip aukstai, o i vakara... todel manau nepergyvenk del to kad kazkas negerai :)

o bandant atsigulus susiriest, nieks nesirauksleje, bes tas pilvas toks gan kirtas, tarsi butu priklijuotas dirbtinis :D

Bitute, i kelnes senas telpu, tik gana nemalonu kai ant pilvo kazkas yra, todel renkuos sukneles :) o figura tai ne kazka su tuo korsetu, bet kai tai laikina, tai dzin :)

Atsakyti
QUOTE(sanri @ 2017 02 15, 20:57)
<p>Denim, labai graziai atrodo pilvas smile.gif</p><p>man tai jis irgi dar issiputes. ryte tas issiputimas buna mazas ir jau ne taip aukstai, o i vakara... todel manau nepergyvenk del to kad kazkas negerai smile.gif</p><p>o bandant atsigulus susiriest, nieks nesirauksleje, bes tas pilvas toks gan kirtas, tarsi butu priklijuotas dirbtinis biggrin.gif</p><p></p><p>Bitute, i kelnes senas telpu, tik gana nemalonu kai ant pilvo kazkas yra, todel renkuos sukneles smile.gif o figura tai ne kazka su tuo korsetu, bet kai tai laikina, tai dzin smile.gif</p>

Aciu 4u.gif nors man tai nezinau, kazko kito tikejausi...
Matyt vel reik pas savo dr apsilankyt kaip pas koki psichologa, man jis labai pakelia upa smile.gif Nes dabar jo vel nera, visokios stijos, raukslytes, tas patinimas gadina nuotaika verysad.gif Po (.)(.) op iskart tokia euforija uzejo, nei sekundei jokio nusivylimo, o dabar viskas kitaip.
Atsakyti
QUOTE(DenimOnDenim @ 2017 02 15, 16:05)
GP operavo 4u.gif
Galvoju kad cia gal tas tinimas, bet gal ne taip turi but  unsure.gif Gyd kai isiminejo siulus nieko nesake blogo, kaip tik kad gerai viskas gyja g.gif

blink.gif Rimtai koks pasiputes

Va maniskis. 3 sav po op

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shagrifa: 15 vasario 2017 - 20:43
QUOTE(Shagrifa @ 2017 02 15, 21:38)
blink.gif Rimtai koks pasiputes

Va maniskis. 3 sav po op

Man siandien lygiai 2 sav.
Nu sakes, gal rimtai kazkas negerai blink.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(DenimOnDenim @ 2017 02 15, 22:58)
Man siandien lygiai 2 sav.
Nu sakes, gal rimtai kazkas negerai blink.gif verysad.gif

Bet gal cia toks tinimas?

Va, 2 sav po op

Atsakyti
[quote=Shagrifa,2017 02 15, 22:05]

Va, 2 sav po op

oi,kaip grazu...
man tai pilvas irgi nepatinka, garbanotas kazkoks, kazin, ar taip ir turi trauktis nevienodai...gaila, kad ner ne vienos nusiurbtos, tai ir paguost ner kam...
Atsakyti

Va, 2 sav po op

5f6ff09b0a11d2f3068635d5acf3c03c158.jpg

o geras, man tai dar toli iki tokio, nors va irgi dvi sav siandien..

nu bet dar nesuku galvos, kazkaip man menuo yra ta riba, kai jau noresis geresnes savijautos ir vaizdo :)

sian tokia nusikalus, visai issiputus..

o kaip jus cia ikeliat foto?

Atsakyti
QUOTE(Shagrifa @ 2017 02 15, 22:05)

Va, 2 sav po op

Gal pas mane taip tinsta? Buvau visa kaip kolba, virsus greit nuejo, dabar luko apacioj g.gif
Viskas, kita savaite vaziuosiu pasirodyt..

O tavo grazus pilvukas, ir tinimas neatrodo didelis 4u.gif
Atsakyti