Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika, 13 tema

QUOTE(Shagrifa @ 2017 02 12, 11:26)
Labas rytas

Man atrodo, kad yra. Raukslejasi virs rando. Daktarui ir pries korekcija viskas gerai atrode. Sake nereiktu nieko taisyt, bet as uzsispyrus buvau. Ant tu kaulu, kur atsigulus issoka buvo like daugoka laisvos skuros. Del to ir ilgino pjuvius ten, kad graziai nutemptu oda. Kaip styga yra kai stoviu. Greiciausiai ta laisvuma labai itakoja strijos. Galimas daiktas, kad jau nieko nebepadarysiu. Del to ateity noriu pasikonsultuoti su kitu daktaru.

Sutinku. As esu tokia. Arba tobulai, arba tada jau niekaip. Pvz, kad ir nagai. Nu kai pasiziuriu i kai kuriu draugiu nagus, tai net nupurto. Jau geriau tureciau tvarkingus naturalius nagus, nei belekaip uzdetus gelinius. Na ir t. t.

As irgi panasi. Kai nieko nebuvau pasidarius, tai susigyvenau su tuo pilvu ir net su bikini galedavau vaiksciot, aiku momentais prisidengdama, bet pakankamai normaliai jauciausi. Arba kol neturejau implantu, tie mazi nutyse papukai buvo dzin, net nekreipdavau demesio. Kazkaip su tuo susigyvenus buvau.
Bet kai jau pasiturbinau, tai ziuriu, ar ten gerai, ar cia ne per daug, ar ten ne per aukstai, zodziu, kazkoks priekabumas issivysto doh.gif Bet taip tu korekciju nesinori, is naujo ta gijima pereit, fui doh.gif

Del laisvumo, tikrai strijos itakoja, tose vietose kur plysimai, elastingumo nebera ir ten visada bus kitaip, nei kur grazi neplysus oda. Man ir dr sake - po tu visu operaciju neverta tiketis buti tokia kaip 18-os, kai nebuvo nei striju, nei kitu defektu, kurie atsirado po nestumu ir siaip senstant. Kaip ir koks veido patempimas, nu budama 50 atjaunesi 10 metu, bet neatrodysi kaip jaunikle vistiek. Del pilvo irgi - liks strijos kai kur, randai, bet konturas, oda, visas bendras vaizdas nepalyginamai geresnis nei iki op.

Kai yra minimalus laisvumas ir strijos, manau su lazeriu gana geru rezultatu tiketis. Viena pazistama daresi, tai akivaizdziai strijos susitrauke.
Atsakyti

Sveikos, 

na va po 12 dienu rekordo pagaliau issimaudziau, tai kaip naujas zmogus :D

jau pradeda patikt kaip atrodo pilvas, nors ir sutine dar gerai, melynes irgi neblogos. bet nebekaba ir neliula nieks ant pilvo :)

va tik issitiest iki galo neina. toks jausmas kad kokia viela po oda ir tiesiantis durti pradeda.

p.s. korestas S dydzio :D ir ner atri 2 kg. bet turbut tikrai tiek nupjaut negalejo..

Atsakyti
Sanri, gal foto pasidarei?
Atsakyti

idejau i savo albuma Sanri Radzevicius :)

o priminkit, kada su tais tinimais bus baigta? nu visa diena kaip ir nieko, bet vakaras... toks jausmas kad dviguba pasidarau. tada ir issitiest sunkiau, ir nugara skauda ir nervas ima :D

Atsakyti
QUOTE(sanri @ 2017 02 13, 23:11)
<p>idejau i savo albuma Sanri Radzevicius smile.gif</p><p></p><p>o priminkit, kada su tais tinimais bus baigta? nu visa diena kaip ir nieko, bet vakaras... toks jausmas kad dviguba pasidarau. tada ir issitiest sunkiau, ir nugara skauda ir nervas ima biggrin.gif</p>

As irgi i vakara patrigubeju, ir sunkumas atsiranda.
Kai stoviu pilvas patinka, kai sedziu irgi geriau jau, bet kai guliu ir bandau kilstelt pecius, kaip koki atsilenkima darydama - nepatinka verysad.gif sonuose ir virs bambos yra stiju ir per jas raukslejasi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(sanri @ 2017 02 14, 00:11)
idejau i savo albuma Sanri Radzevicius

Nu grazu bigsmile.gif Tinimas laikosi kiekvienai skirtingai.
QUOTE(DenimOnDenim @ 2017 02 14, 00:18)
As irgi i vakara patrigubeju, ir sunkumas atsiranda.
Kai stoviu pilvas patinka, kai sedziu irgi geriau jau, bet kai guliu ir bandau kilstelt pecius, kaip koki atsilenkima darydama - nepatinka verysad.gif sonuose ir virs bambos yra stiju ir per jas raukslejasi verysad.gif

Ir kitaip jau nebus unsure.gif
Idek foto
Atsakyti
labas rytas, man ryt trauks siuliukus, matysiu,ka gyd.paprognozuos ax.gif
Atsakyti

labas rytas, man ryt trauks siuliukus, matysiu,ka gyd.paprognozuos ax.gif

na, Bitute, kokios naujienos? :)

Atsakyti
QUOTE(sanri @ 2017 02 14, 20:10)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Bitute1977" data-cid="71438570" data-time="1487054367"><div><p>labas rytas, man ryt trauks siuliukus, matysiu,ka gyd.paprognozuos vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>na, Bitute, kokios naujienos? smile.gif</p>

kad tik ryt vaziuoju mirksiukas.gif
Atsakyti
ojej, o as galvoju kodel man neateina temos prenumeratos laisku, o cia tema nauja ir jau ne nauja o sena! smile.gif nu as pavariau, o naujokiu kiek!

Ateina ir mano diena balandi smile.gif tai jsu laukime
Atsakyti
QUOTE(Shagrifa @ 2017 02 13, 23:29)
Nu grazu bigsmile.gif Tinimas laikosi kiekvienai skirtingai.

Ir kitaip jau nebus  unsure.gif
Idek foto

Telefonas mano remonte, tai su pakaitiniu nuotraukos kaip per ruka doh.gif nu bet gal iziuresit.
Labai pasiputus mano pilvo apacia, ar cia del to tinimo, ar gali buti kitos priezastys? Kita savaite manau leksiu iki dr, neramu. Ar negalejo atsilaisvint raumenu siule po bamba blink.gif nors nuo pat pradziu dideli raumenu tempima jauciau virsuj, apacioj kazkaip kitokie potyriai.
Atsakyti
QUOTE(DenimOnDenim @ 2017 02 15, 10:12)
Telefonas mano remonte, tai su pakaitiniu nuotraukos kaip per ruka doh.gif nu bet gal iziuresit.
Labai pasiputus mano pilvo apacia, ar cia del to tinimo, ar gali buti kitos priezastys? Kita savaite manau leksiu iki dr, neramu. Ar negalejo atsilaisvint raumenu siule po bamba blink.gif nors nuo pat pradziu dideli raumenu tempima jauciau virsuj, apacioj kazkaip kitokie potyriai.

Labai gražus, mažas randelis 4u.gif idomu del ko tas pasiputimas toks... kas tave operavo?
Atsakyti