Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika, 13 tema

QUOTE(DenimOnDenim @ 2017 02 10, 10:53)
Neliudek!  4u.gif o ka gyd sako? Atsistojus ar atsisedus tie nelygumai? Tiek riebalo issiurbe, tai reikia laiko gal, turetu ta oda susitraukti, jei ji nera strijuota unsure.gif  tam ir nesiojam korsetus, zodziu viskas bus gerai 4u.gif
Kaip man sake, nu nera imanoma padaryt taip, kad atrodytum lyg 18-os, vistiek liks tie nestumu pedsakai, strijos, ne tas odos stangrumas ir tt.

pas gyd. tik kita savaite vaziuot reiks, siuliukus trauks, su korsetu nelygumu nesijaucia, ai, nu dzin...strijos as ne vienos neturiu 4u.gif
Atsakyti
O kokiam aukstyje jusu randai? Nuo bambos skaiciuoti gal neteisinga, nes bamba skirtingam aukstyje buna. Kiek cm nuo lupyciu "skeltuko"? blush2.gif Pas mane 6 cm unsure.gif As turiu toki ypatingai zema bikini, tai jo siule grynai ant rando..
Atsakyti
Labai idomus Jusu isgyvenimai, bet tuo paciu ir abejones pradejo kankint ax.gif nei operacijos, nei pooperacinio periodo nebijau, esu kantri, bet labiausiai bijau, kad vaizdas nebus toks kokio tikiuosi unsure.gif
Atsakyti

eee neliudek Bitute! tikrai dar per anksti vertint rezultatus, kai viskas sugis, pamatysi, dziaugsies :) man irgi dar jokio grozio is dabartinio pilvo, ir labai nekantru, bet jau taip yra. as dabar nepamenu kur skaiciau, bet po op gana dazna lengva depresija, bet nepasiduok jai ;)

del tu skysciu kaupimosi, tai nzn kas gali nutikt jei neistrauktu, bet turbut nieko gero :)

tas dydysis randas, tai nzn ar klijuotas ar su tirpstanciais siulais, bet jam nieko nedaro. is naujos bambos ir to vertikalaus senos bambos rando trauke siulus.

tas didelis randas nuo "skeltuko" apie 7 cm. man sake darys pjuvi per cp randa. pries op sake, kad jis pas mane gana zemai ir protingai padarytas. nes po cp randu iskart prasideda "augmenija" (suprantat apie ka as :D), tai man jo nesimatydavo net. tai lb tikiuos kad ir dabar tas randas is dalies uzsisleps :)

sian vel su mazuoju viena likau, tai nepalyginamai lengviau,o tik pora dienu skiria pirmaja diena su mazuoju ir siandiena, tai galvas aukstyn ir laukiam, sveikstam ir grazejam :)

Atsakyti
Labas rytas. Pas mane nuo skeltuko iki pjuvio 9 cm. Bet randas puikiai pasislepia po kelnaitem ir maudomu.
Va
vartotojo įkelta nuotrauka

Kazkuri raset del deginimosi vasara. Mano op daryta praeita kova. As irgi dar negalejau normaliai degintis. Ir stai ka sugalvojau... Didiji randa slepe maudomas, o ant bambos klijavau pleistriuka. Issikirpdavau apvalu, kad uzdengtu randeli ir deginausi biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Shagrifa,2017 02 11, 13:16]Labas rytas. Pas mane nuo skeltuko iki pjuvio 9 cm. Bet randas puikiai pasislepia po kelnaitem ir maudomu.
Va

labukas, grazu wub.gif ,strijos gal realiai nelabai matosi?vakar perskaiciau 2 metu ankstesnes temas, ar dabar jau galutinai patenkinta esi,po korekcijos?ir dar, kiek tavo foto maciau, tai kubus irgi turi, ar taip nemanai?man labai panasi figura tavo i maniske, tik tu aukstesne lygtai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bitute1977: 11 vasario 2017 - 12:21
[quote=Bitute1977,2017 02 11, 13:19]
[quote=Shagrifa,2017 02 11, 13:16]Labas rytas. Pas mane nuo skeltuko iki pjuvio 9 cm. Bet randas puikiai pasislepia po kelnaitem ir maudomu.
Va

labukas, grazu wub.gif ,strijos gal realiai nelabai matosi?vakar perskaiciau 2 metu ankstesnes temas, ar dabar jau galutinai patenkinta esi,po korekcijos?ir dar, kiek tavo foto maciau, tai kubus irgi turi, ar taip nemanai?man labai panasi figura tavo i maniske, tik tu aukstesne lygtai ax.gif
[/quote]
unsure.gif gal per daug asmeniskai paklausiau blink.gif , man tai mano sikna visada patiko, 100 kartu geriau klubai nei pilvas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Shagrifa @ 2017 02 11, 13:16)
Labas rytas. Pas mane nuo skeltuko iki pjuvio 9 cm. Bet randas puikiai pasislepia po kelnaitem ir maudomu.
Va
vartotojo įkelta nuotrauka

Kazkuri raset del deginimosi vasara. Mano op daryta praeita kova. As irgi dar negalejau normaliai degintis. Ir stai ka sugalvojau... Didiji randa slepe maudomas, o ant bambos klijavau pleistriuka. Issikirpdavau apvalu, kad uzdengtu randeli ir deginausi  biggrin.gif

Labas, Shagrifa, aciu kad atsakei 4u.gif vadinasi, pas mane pkankamai zemai, tik man noretusi dar zemiau biggrin.gif turbut as nesveika doh.gif
Labai labai grazus tavo pilvas, tobulas wub.gif
Primink, kodel reikejo korekcijos? Kazkaip lyg atsimenu, tau ja dare vietinej nejautroj? O reikejo atkrlinet oda, labiau patempt per korekcija, ar tik randa tvarke?
Atsakyti
QUOTE(Bitute1977 @ 2017 02 11, 14:19)

QUOTE(Bitute1977 @ 2017 02 11, 15:02)
unsure.gif gal per daug asmeniskai paklausiau  blink.gif , man tai mano sikna visada patiko, 100 kartu geriau klubai nei pilvas ax.gif

Strijos matosi, daug ju pas mane. Foto ne tiek matosi kiek realiai. Pasakysiu atvirai - nesu 100% patenkinta. Dar noreciau patempti siek tiek odos, BET esu laiminga, kad pasidariau. Dabar kaip zmogus atrodau wub.gif
Viskas gerai. Nesu izeidus zmogus biggrin.gif Klubai yra pas mane, bet dzin, man gerai. Siknos noreciau didesnes. Kaip reik uzauginti??? biggrin.gif Esu neauksta 161 cm tik
QUOTE(DenimOnDenim @ 2017 02 11, 15:47)
Labas, Shagrifa, aciu kad atsakei  4u.gif vadinasi, pas mane pkankamai zemai, tik man noretusi dar zemiau biggrin.gif turbut as nesveika doh.gif
Labai labai grazus tavo pilvas, tobulas  wub.gif
Primink, kodel reikejo korekcijos? Kazkaip lyg atsimenu, tau ja dare vietinej nejautroj? O reikejo atkrlinet oda, labiau patempt per korekcija, ar tik randa tvarke?

4u.gif
Nera tobulas, bet as juo dziaugiuosi wub.gif Jei kada darysiuos (.Y.) pasikonsultuosiu ir del dar vienos pilvo korekcijos.
Neatkelinejo odos. Vienos pusej pasalino dar siek tiek odos, nes buvo akivaizdziai daugiau nei kitoj pusej. Ir abiejose pusese pailgino pjuvius.
Atsakyti
[quote=Shagrifa,2017 02 11, 16:48]
Strijos matosi, daug ju pas mane. Foto ne tiek matosi kiek realiai. Pasakysiu atvirai - nesu 100% patenkinta. Dar noreciau patempti siek tiek odos, BET esu laiminga, kad pasidariau. Dabar kaip zmogus atrodau wub.gif
Viskas gerai. Nesu izeidus zmogus biggrin.gif Klubai yra pas mane, bet dzin, man gerai. Siknos noreciau didesnes. Kaip reik uzauginti??? biggrin.gif Esu neauksta 161 cm tik

aaa, tai as aukstesne 167 cm, o klubai pas mane 102 sokiai.gif
Atsakyti
QUOTE(Shagrifa @ 2017 02 11, 16:48)
Strijos matosi, daug ju pas mane. Foto ne tiek matosi kiek realiai. Pasakysiu atvirai - nesu 100% patenkinta. Dar noreciau patempti siek tiek odos, BET esu laiminga, kad pasidariau. Dabar kaip zmogus atrodau  wub.gif
Viskas gerai. Nesu izeidus zmogus  biggrin.gif Klubai yra pas mane, bet dzin, man gerai. Siknos noreciau didesnes. Kaip reik uzauginti???  biggrin.gif Esu neauksta 161 cm tik

4u.gif
Nera tobulas, bet as juo dziaugiuosi wub.gif Jei kada darysiuos (.Y.) pasikonsultuosiu ir del dar vienos pilvo korekcijos.
Neatkelinejo odos. Vienos pusej pasalino dar siek tiek odos, nes buvo akivaizdziai daugiau nei kitoj pusej. Ir abiejose pusese pailgino pjuvius.

Sakai dar yra ka patempti? O kurioj virtoj jauciasi laisvumas? Man tai atrodo ps tave kaip styga 4u.gif
O kodel tau ilgino pjuvius? Raukslejosi gal?

Oi nesmagu su tom korekcijom, kaip gerai butu, kad tokie sudetingi ir ilgo gijimo reikalaujantys dalykai gautusi iskart.
Bet is kitos puses, gal tai perdetas perfekcionizmas ir visada rasim prie ko prikibt? biggrin.gif
Mano dabar apatine dalis nuo bambos labai istinus, kaip kokiam 4-5 men atrodau, gal jau imt nerimaut, gal tu skysciu man prisikaupe? Nors per apziura gi ciupinejo ir nieko net neuzsimine g.gif Ir dar bijau, kad nuo to tinimo ten issitampys oda ir vel liks kabeti unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DenimOnDenim: 11 vasario 2017 - 16:28
Labas rytas
QUOTE(DenimOnDenim @ 2017 02 11, 18:25)
Sakai dar yra ka patempti? O kurioj virtoj jauciasi laisvumas? Man tai atrodo ps tave kaip styga  4u.gif
O kodel tau ilgino pjuvius? Raukslejosi gal?

Bet is kitos puses, gal tai perdetas perfekcionizmas ir visada rasim prie ko prikibt? biggrin.gif

Man atrodo, kad yra. Raukslejasi virs rando. Daktarui ir pries korekcija viskas gerai atrode. Sake nereiktu nieko taisyt, bet as uzsispyrus buvau. Ant tu kaulu, kur atsigulus issoka buvo like daugoka laisvos skuros. Del to ir ilgino pjuvius ten, kad graziai nutemptu oda. Kaip styga yra kai stoviu. Greiciausiai ta laisvuma labai itakoja strijos. Galimas daiktas, kad jau nieko nebepadarysiu. Del to ateity noriu pasikonsultuoti su kitu daktaru.

Sutinku. As esu tokia. Arba tobulai, arba tada jau niekaip. Pvz, kad ir nagai. Nu kai pasiziuriu i kai kuriu draugiu nagus, tai net nupurto. Jau geriau tureciau tvarkingus naturalius nagus, nei belekaip uzdetus gelinius. Na ir t. t.

Atsakyti