Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika, 13 tema

4u.gifas tai mamai ir vyrui ir taip idealiai atrodziau hihihi.gif,sako,tegul visos 20 metes negimdziusios taip atrodo, kaip tu viena koja iki 40.. tongue.gif

oi tie vyrai saunuoliai! :) mad mes pacios save taip matytumem kaip jie.. nereiktu ir op :D

Atsakyti
QUOTE(rabuska @ 2017 02 09, 15:41)

Pasikonsultavau, reikalinga man visgi pilna plastika pilvo  unsure.gif Dabar niekaip negaliu darytis nes balandi atostogos suplanuotos tai nebent po jos.... bet viska isklausius sudejus + ir -  tai manau tam nesirziu  unsure.gif

Kodel pilna, papasakok ka sake? Raumenys prasiskyre?
Atsakyti
QUOTE(sanri @ 2017 02 09, 16:08)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Bitute1977" data-cid="71427847" data-time="1486635821"><div><p>vartotojo įkelta nuotraukaas tai mamai ir vyrui ir taip idealiai atrodziau vartotojo įkelta nuotrauka,sako,tegul visos 20 metes negimdziusios taip atrodo, kaip tu viena koja iki 40.. vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>oi tie vyrai saunuoliai! smile.gif mad mes pacios save taip matytumem kaip jie.. nereiktu ir op biggrin.gif</p>

biggrin.gif
o nera cia merginos ne vienos, kuriai tik riebalus siurbe?
Atsakyti
QUOTE(DenimOnDenim @ 2017 02 09, 15:28)
Kodel pilna, papasakok ka sake? Raumenys prasiskyre?

Nu jo, sako kad prasiskyre ipatingai virsui. Jei tik apacioj tvarkytu tai virsus bus negrazus todel ir dako reikia pilnos kad viska atkelt, susiut, nusiurbt. Buvau pas Sakalauska
Bet dar parasiau Maslauskui jis mane jau operaves, tai jis pasiziurejo i mano foto kur turi sako kad turetu uztekt nusiurbimo nu tai dabar vel susidurinau...
Atsakyti
Mano vyras irgi galvoja, kad prisigalvoju ko nera. Ir galvoja, kad man pasimaise ant operaciju ir dabar kas metus vis ka nors darysiu lotuliukas.gif

Bitute, kiek as sita tema seku, tai man rodos visos pjautos smile.gif
Papildyta:
QUOTE(rabuska @ 2017 02 09, 18:44)
Nu jo, sako kad prasiskyre ipatingai virsui. Jei tik apacioj tvarkytu tai virsus bus negrazus todel ir dako reikia pilnos kad viska atkelt, susiut, nusiurbt. Buvau pas Sakalauska
Bet dar parasiau Maslauskui jis mane jau operaves, tai jis pasiziurejo i mano foto kur turi sako kad turetu uztekt nusiurbimo nu tai dabar vel susidurinau...

Man is tavo foto irgi pasirode, kad prasiskyre, nes virsuj taip platoka.
Man siuvo nuo pat virsaus, visus tuos tiesiuosius raumenis, atkelinejo visa oda, bet ispjove jos maziau ir pjuvi mazesni dare, bamba ta pacia paliko, tik patempe.
Sake, kad kai mazas odos perteklius ir istemptu daugiau odos, darytu dideli pjuvi, man labai iskiltu randas aukstai. Matyt ivertinus ir mano odos savybes.
Atsakyti
[quote=DenimOnDenim,2017 02 09, 18:50]
Mano vyras irgi galvoja, kad prisigalvoju ko nera. Ir galvoja, kad man pasimaise ant operaciju ir dabar kas metus vis ka nors darysiu lotuliukas.gif

Bitute, kiek as sita tema seku, tai man rodos visos pjautos smile.gif
Papildyta:

unsure.gif tai as cia visai ne i tema, ale gal visas pjauna dabar, tik man nepasiseke unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute1977 @ 2017 02 09, 19:36)

unsure.gif tai as cia visai ne i tema, ale gal visas pjauna dabar, tik man nepasiseke unsure.gif

Tai gal kaip tik pasiseke, vadinasi maziau bedu turejai ;)

O tai pas tave su raumenim viskas gerai? Ir odos nukarusios neturejai?
Atsakyti
QUOTE(DenimOnDenim @ 2017 02 09, 19:44)
Tai gal kaip tik pasiseke, vadinasi maziau bedu turejai ;)

O tai pas tave su raumenim viskas gerai? Ir odos nukarusios neturejai?

nenoriu foto cia viesint, nusifotkinau pries, apie raumenis nieko nesake, nors tikrino gyd.savo pirstais, siaip toki lasiakiuka turejau, kuri dauguma kelnaiciu dengdavo, ir sonai tokie liuliuojantys buvo, man atrode,kad reikia rezti ji,o gyd.sako turi uztekt tik absiurbt, ne viena tokia "patvarke" hmm.gif
Atsakyti

as po vizito pas gyd. gyja graziai, siules kai trauke neskaudejo, tik... atejes gyd pamaige pilva ir nusprende kad gal yra skyscio ir reik ji istraukt.. sirdis kulnuose buvo!! baisu buvo, kad varys adata i pilva.. nu bet jis toooooks nejautrus, kad nieko nejauciau :D bet baisu buvo. zodziu, skyscio nebuvo, bet norejo isitikint nes ryt isvaziuoja :D

kai siulus trauke biski pakraujavo bamba, tai uzklijavo dar, o tai reiskia dar pora dienu be duso!! jau 9 diena skaiciuoju :D rekordas :D

del korseto, tai sake kazkokiu spec rekomendaciju nera. sake visaip skalbia. bet as gal pasaugosiu, kai dar mama nores jo :)

labanakt, mergaites!

Atsakyti
Man tai pasirodo pilvas uzsiutas netraukiamais siulais, tik krastai uzkabinti keliasi dygsniais traukiamais. Ir tos skylutes, kur siurbta.
O kas buna, jei lieka tu skysciu? As sutinus, bet man niekas nenorejo traukti unsure.gif

As siandien jau isvis gerai jauciuosi, pati net zvengiu, po vizito pas gyd kaip nauja lotuliukas.gif galeciau pirmadieni ir i darba eiti. Bet neisiu tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DenimOnDenim: 09 vasario 2017 - 22:22
labas rytas,kilsiu siandien i miesta, dukriuka iki odontologes reik nuvezt,savo pilvu visai nepatenkinta, nera baisiai sutine, bet toks garbanotas visas, nera lygus, zodziu,nieko gero man is jo nebus, na, po rubais paludrikes nesimatys, tik tiek ir naudos,akys negyvos kazkokios,net tusas nepadeda,zodziu, mano nuotaika s......
tik jus neliudekit, grazuoles wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute1977 @ 2017 02 10, 09:00)
labas rytas,kilsiu siandien i miesta, dukriuka iki odontologes reik nuvezt,savo pilvu visai nepatenkinta, nera baisiai sutine, bet toks garbanotas visas, nera lygus, zodziu,nieko gero man is jo nebus, na, po rubais paludrikes nesimatys, tik tiek ir naudos,akys negyvos kazkokios,net tusas nepadeda,zodziu, mano nuotaika s......
tik jus neliudekit, grazuoles wub.gif

Neliudek! 4u.gif o ka gyd sako? Atsistojus ar atsisedus tie nelygumai? Tiek riebalo issiurbe, tai reikia laiko gal, turetu ta oda susitraukti, jei ji nera strijuota unsure.gif tam ir nesiojam korsetus, zodziu viskas bus gerai 4u.gif
Kaip man sake, nu nera imanoma padaryt taip, kad atrodytum lyg 18-os, vistiek liks tie nestumu pedsakai, strijos, ne tas odos stangrumas ir tt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DenimOnDenim: 10 vasario 2017 - 09:55