Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika, 13 tema

Jasna,tai as cia tik tokia murze likau blink.gif

nono :) as irgi murze, oranzine ir su markeriais :D dar neploviau korseto, bet itariu mesiu i skalbianke ir viskas. pabandyk vanish :)

o man kaip tycia suaktyvejo alergija (alergiska kambario dulkem). paprastai namie jos nebuna, bet imunitetas matyt pilvu uzsiemes. tai zodziu vargstu su ciauduliu..

Atsakyti
QUOTE(sanri @ 2017 02 09, 10:15)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Bitute1977" data-cid="71427119" data-time="1486623531"><div><p>Jasna,tai as cia tik tokia murze likau vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>nono smile.gif as irgi murze, oranzine ir su markeriais biggrin.gif dar neploviau korseto, bet itariu mesiu i skalbianke ir viskas. pabandyk vanish smile.gif</p><p></p><p>o man kaip tycia suaktyvejo alergija (alergiska kambario dulkem). paprastai namie jos nebuna, bet imunitetas matyt pilvu uzsiemes. tai zodziu vargstu su ciauduliu..</p>

Skaiciau ,kad tik su muilu galima...tai bijau su kuo kitu,jei kuna grauzti prades ir tos gerosios savybes dings biggrin.gif
O tu laikykis,apci 4u.gif
Atsakyti

Skaiciau ,kad tik su muilu galima...tai bijau su kuo kitu,jei kuna grauzti prades ir tos gerosios savybes dings biggrin.gif
O tu laikykis,apci 4u.gif

aciu :)

na, sian vaziuosiu siulu traukti, tai jei nepamirsiu, tai uzklausiu del skalbimo :)

Atsakyti
QUOTE(sanri @ 2017 02 09, 10:40)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Bitute1977" data-cid="71427225" data-time="1486625236"><div><p>Skaiciau ,kad tik su muilu galima...tai bijau su kuo kitu,jei kuna grauzti prades ir tos gerosios savybes dings vartotojo įkelta nuotrauka
O tu laikykis,apci vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>aciu smile.gif</p><p></p><p>na, sian vaziuosiu siulu traukti, tai jei nepamirsiu, tai uzklausiu del skalbimo smile.gif</p>

mano toks
http://www.celiulita...everyday-2.html
Atsakyti
Tai ko jus tokias murzes po op paliko lotuliukas.gif
Mano irgi toks korsetas. Tik kuno sp. skalbiau skalbenkej su iprastais milteliais, nieko nenutiko, ir pati pjuvi jau galima slapinti, prausti po siulu isemimo. Lygiai taip pat ir po (.)(.) dariau, ir likau gyva ir sveika lotuliukas.gif
Atsakyti

aha ir pas mane toks, tik kuno spalvos. galvoju tik petnesas persisegsiu kaip foto, nes dabar susegta priekyje tarp krutu... 

mama jau uzsirezervavo mano korseta :D

Atsakyti
QUOTE(sanri @ 2017 02 09, 11:07)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Bitute1977" data-cid="71427272" data-time="1486626135"><div><p>mano toks
<a data-ipb='nomediaparse' href='http://www.celiulitas.eu/liekninantys-apatiniai/korsetas-su-padidinta-kompresija-po-gimdymo-marena-everyday-2.html'>http://www.celiulitas.eu/liekninantys-apat...everyday-2.html</a></p></div></blockquote><p>aha ir pas mane toks, tik kuno spalvos. galvoju tik petnesas persisegsiu kaip foto, nes dabar susegta priekyje tarp krutu... </p><p></p><p>mama jau uzsirezervavo mano korseta biggrin.gif</p>

mano irgi kuno spalvos,as pasikeiciau petnesas kaip foto,tai man biski liko zymes nuo sagteliu, atrodo nepriverziau, kazkokia,bleha,princese ant zirnio pasidariau,o visi pazistami liutu vadina lotuliukas.gif
mano mamka nieko nezino, o siaip tai ji 48 kg gal traukia, tai kur jai ten butu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bitute1977: 09 vasario 2017 - 10:17
QUOTE(Bitute1977 @ 2017 02 09, 11:16)
mano irgi kuno spalvos,as pasikeiciau petnesas kaip foto,tai man biski liko zymes nuo sagteliu, atrodo nepriverziau, kazkokia,bleha,princese ant zirnio pasidariau,o visi pazistami liutu vadina  lotuliukas.gif
mano mamka nieko nezino, o siaip tai ji 48 kg gal traukia, tai kur  jai ten butu lotuliukas.gif

Mano tevai irgi nieko nezino, kaip sunku issisukinet, kai siaip daug bendraujam rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(DenimOnDenim @ 2017 02 09, 11:37)
Mano tevai irgi nieko nezino, kaip sunku issisukinet, kai siaip daug bendraujam rolleyes.gif

drinks_cheers.gif as tik mamuka gyva turiu...ziauriai uzknisa nieko nesakyti, bet zinau jos nuomone, tai...
Atsakyti

kaaaip jums taip pavyksta? man taip knietetu papasakit :) man regis mano mama apskritai pirma suzinojo apie tokius mano planus, tai saviskiam sakiau, bet va vyro tevams planavau nesakyt. nes jie gana konservatyvus ir vyresnio amziaus, kai jau perdetai sveikata rupinasi. atsimenu pasisviesinau plaukus, tai sulaukiau paskaitos kaip man tai senatvej atsilieps :D

tai del savo ir ju ramybes galvojau nesakyt. ir pavyko islaikyt net 4 dienas :D bet tada ivyko tetos gimtadienis apie kuri buvom pamirse ir reikejo kazkaip paaiskint kodel ner manes. tai nusprendziau nemeluot, tik biski suvarciau taip kad cia labiau del sveikatos (raumenu issiskyrimas, bambos isvarza) nei del grozio. nu ir ka.. visu nuostabai gavau daug palaikymo :D

Atsakyti
QUOTE(sanri @ 2017 02 09, 13:12)
<p>kaaaip jums taip pavyksta? man taip knietetu papasakit smile.gif man regis mano mama apskritai pirma suzinojo apie tokius mano planus, tai saviskiam sakiau, bet va vyro tevams planavau nesakyt. nes jie gana konservatyvus ir vyresnio amziaus, kai jau perdetai sveikata rupinasi. atsimenu pasisviesinau plaukus, tai sulaukiau paskaitos kaip man tai senatvej atsilieps biggrin.gif</p>
<p>tai del savo ir ju ramybes galvojau nesakyt. ir pavyko islaikyt net 4 dienas biggrin.gif bet tada ivyko tetos gimtadienis apie kuri buvom pamirse ir reikejo kazkaip paaiskint kodel ner manes. tai nusprendziau nemeluot, tik biski suvarciau taip kad cia labiau del sveikatos (raumenu issiskyrimas, bambos isvarza) nei del grozio. nu ir ka.. visu nuostabai gavau daug palaikymo biggrin.gif</p>
<p> </p>
<p> </p>

4u.gif as tai mamai ir vyrui ir taip idealiai atrodziau hihihi.gif ,sako,tegul visos 20 metes negimdziusios taip atrodo, kaip tu viena koja iki 40.. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(DenimOnDenim @ 2017 02 09, 08:56)
As skalbenkej su milteliais skalbiau. Ps mane jokiu tepalu nebuvo, nei markeriu zymiu ant kuno, visa pilnai isvalyta po op buvau. Ir korsetas be jokiu demiu  unsure.gif

siandien kaip tik pasakojo kaip rziureti tai tik rankom skalbti galima, skalbenkej skalbiant issitampo. Liemenele as kol rankom skalbiau ir viskas liuks buvo o tik imeciau i skalbenka tai tokia skystalas pasidare ax.gif

Pasikonsultavau, reikalinga man visgi pilna plastika pilvo unsure.gif Dabar niekaip negaliu darytis nes balandi atostogos suplanuotos tai nebent po jos.... bet viska isklausius sudejus + ir - tai manau tam nesirziu unsure.gif
Atsakyti