Papildyta:
Traumeel man liepe gert 3 k. per diena ir labai ilga laika, apie 3 men. Ten homeopatines, jas po liezuviu reikia laikyt kol istirps.
Papildyta:
Traumeel man liepe gert 3 k. per diena ir labai ilga laika, apie 3 men. Ten homeopatines, jas po liezuviu reikia laikyt kol istirps.
nu liuks,nieks man nieko nesake,ale Traumeel jau pas man, MB pristate jau
Man irgi norejo L uzmauti, bet sakau jau ne, as S nesioju, i L nelisiu tai galiausiai M dave
Koks niezulys baisus uzejes
Bent man tai nera taip blogai, tikrai iskenciama, pradzioj tik tas didelis nepatogumas ir "neigalumas" nervina, kai eini susilenkus, vos isitaisai lovoj ir pan. Bet tai labai laikina, man siandien savaite ir jauciuosi visai gerai, vaziuojant pas gyd net i kavine uzejau papietaut
Pas mane nebuvo baisus atvejis, odos pakankamai nedaug kabancios po bamba, gerai issitiesus isvis minimaliai kabedavo, tai man gal sunkiau laukt to rezultato, nes dabar apimtys net didesnes nuo tinimo.
Ir vakarykste savo nuotaika nurasau pilnaciai
nu man siandien ta juodoji diena... nu man taip nugara skauda, pilnai dar neissitiesiu tai matyt del to. o dar su mazu viena buvau, tai labai nepagulinejau. tai jausmas, kad sutinau dvigubai, nes taip spaude tas korsetas....
korseto dydzio nezinau, dar nebuvau nusiemus. ryt po siulu isemimo galesiu maudytis, tai bent ta laika galesiu laisvai pabut
turbut reiks nusipirkt ir man tuos vaistukus, taip noris greiciau...
man kaip Denim, nebuvo tokio lb lb baisaus pilvo, kad iskarto po op dziugintu vaizdas... o dar ir su kantrybe sunkiai, tai sian liudina visa situacija. vyras juokias, kad zinojo, kad su manim taip bus tokia nuspejama
Tos kuriuos tik ruosias, nesigasdinkit as irgi galiu pasakyt, kad buvau nusiteikus blogiasniam variantui, o cia dar tik 7 dienos po operacijos, ner ko noret, nors ir kaip erzintu tokia situacija
man savijauta kaip paskutinem nestumo savaitem, kai nugara lauzia, sunku, greit pavargsti ir pan vyrui juokauju, kad uzsisiutu, nes dar karta primine si situacija, kad daugiau vaiku ne!
Koks niezulys baisus uzejes
labas rytas, manes nieks neklause,as nubudau jau su L,matyt, storke esu,o taip negalvojau
Papildyta:
sakyciau,per mazai noro dar yra , as daug temu skaiciau,zinojau,kad bus sunku,ir ilgas rezultato laukimas,bet noras niekur nedingo...man CP buvo niekis, o kitos sake, kad cia lengviau nei po CP,nors as tvirtinciau kitaip,kiekvienam savaip, man temperatura kyla ir zinau del ko, nes siulai mano organizma erzina, va, isims, ir bus gerai,mano kunas absoliuciai jokiu svetimkuniu nepriima, nei as kokiu drenu galiu nei spiraliu,nieko...po abieju CP kateterius is slapimtakiu trauke iskart, nes tempa buvo didele ir nekrito...praeis pora menesiu, nusiimsi korseta ir vel dienos prasvieses, man ner savaites, bet jis mane uzknisa...ziauriai, tas uztraukalas per sona spaudzia, baisu, ale ka daryt...kenciam...o tos nuotaikos ir sveikam zmogui kasdiena kitokios,blogiau issimiegi, kazkas sunervina, tai ir issilieji,pasipergyveni su likimo draugem... forumas, manau, tam ir yra
Galva aukstyn ir pirmyn , reik galvot apie tai, kaip atrodysi po pusmecio
Sanri, tai tu labai nuvargai po vakar, persitempei. Nepersistenk, dar mazai laiko
As tai stebiuosi, kaip per viena diena akivaizdziai pasikeite savijauta, siandien ryte atsikeliau kaip agurcikas, ir greitesne ir tiesesne gerokai
Del cezario, tai ten maziau ismesinejimo. Cia tas odos ir paodes atidalijimas, atkelimas iki krutinkaulio labai toks bjaurus reikalas, ir dar siutu raumenu skausmas Aisku, cezaris pavojingesnis, nes lendama prie vidaus organu. As cia ka prisimenu is pokalbio su gyd pries pat op
Bitute, tu korsetu yra labai daug dydziu, iki 3XL ar dar daugiau, tai tas L nieko tokio ;)
Nuraminai,ane
Su kuo jus plaunat tuos korsetus ?man neissiplauna tas operacinis tepalas antiseptikas
Nuraminai,ane
Su kuo jus plaunat tuos korsetus ?man neissiplauna tas operacinis tepalas antiseptikas
As skalbenkej su milteliais skalbiau. Ps mane jokiu tepalu nebuvo, nei markeriu zymiu ant kuno, visa pilnai isvalyta po op buvau. Ir korsetas be jokiu demiu
Jasna,tai as cia tik tokia murze likau