Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika, 13 tema

QUOTE(Bitute1977 @ 2017 02 06, 17:36)
man temperatura kyla  unsure.gif ,visai prastai jauciuosi verysad.gif

As tris dienas geriau antibijotikus profilaktiskai.
Gal siaip koks virusas puola? Pasiskambink gyd. ir sveik 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites, gal kuri galesit atsakyti ax.gif

vasari jei viskas gerai planuoju pilvo ir juosmens riebalu nusiurbima, bet iskilo toks klausimas ar jau galesiu nuo baladzio pradzios su maudymuku vaiksciot, nes kelione esu nusipirkus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(DenimOnDenim @ 2017 02 06, 18:28)
As tris dienas geriau antibijotikus profilaktiskai.
Gal siaip koks virusas puola? Pasiskambink gyd. ir sveik 4u.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos
QUOTE(Bitute1977 @ 2017 02 06, 11:39)
Shagrifa, kaip tau pilvuko apimtys pasikeite?

Zinok beveik nepasikeite. As buvau nusimetus visus riebalus iki op, tai nupjove tik oda. Pilvas toks pat plokscias, tik kad be skuros.
QUOTE(DenimOnDenim @ 2017 02 06, 11:50)
Shagrifa, aciu, nuraminai.
Nors logiskai mastant ir pats dr pries op minejo, kad susilenkus rinkes vistiek darysis, negalima itempti tiek, kad susilenkus butu tiesu, gi tada nebeissitiesi.

4u.gif
Butent mirksiukas.gif
Atsakyti
labas rytelis, kaip jusu pilvukai, ar ramus, pas mane tai kazkokios branduolines reakcijos vyksta, tai gurguliuoja, tai banguoja kazkas momentais,nesuprantu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute1977 @ 2017 02 07, 07:46)
labas rytelis, kaip jusu pilvukai, ar ramus, pas mane tai kazkokios branduolines reakcijos vyksta, tai gurguliuoja, tai banguoja kazkas momentais,nesuprantu unsure.gif

Pas mane vakar irgi vyko branduolines reakcijos biggrin.gif
Galvojau, kad del maisto unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(DenimOnDenim @ 2017 02 07, 08:52)
Pas mane vakar irgi vyko branduolines reakcijos  biggrin.gif
Galvojau, kad del maisto  unsure.gif

as is viso mazai valgau dabar, daugiau geriu, noriu pasilaikyti biski,kol apetito nera, paskui reiks leskom pratimus pradet daryt, po peiliu ar siurbliu nelisiu, oi,ne... fear.gif
Atsakyti
ziuriu ir melyne ties kirksnim atsirado,sake,kad taip gali buti...mane kaip tas uztauktukas sone nervina,garanksciuojasi kazkaip vis...neisivaizduoju su kokiais platumo rubais reiks darban keliaut,apie kelnes tai patylet, sikna kaip is kaladziu bus del korseto doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute1977 @ 2017 02 07, 11:12)
ziuriu ir melyne ties kirksnim atsirado,sake,kad taip gali buti...mane kaip tas uztauktukas sone nervina,garanksciuojasi kazkaip vis...neisivaizduoju su kokiais platumo rubais reiks darban keliaut,apie kelnes tai patylet, sikna kaip is kaladziu bus del korseto doh.gif

Man irgi uztrauktas garanksciuojasi ir uzspaudzia kartais, ir sonuose melynes nuo siurbimo. Pas tave turbut labai dideles ant viso pilvo? Ar dar neprasegei korseto?

Merginos, kada jus jau emet atsitiesinet? As aisku jau labiau issitiesus nei po op, bet daugiau nei dabar nesigauna. Gyd sake nuo ketvirtos dienos po truputi atsitiest, palaipsniui per keleta dienu jau pilnai. O pas mane virsuj raumenys kaip surakinti, nei is vietos doh.gif

Sanri, kaip tu? Kada tau sake issitiest?
Atsakyti
QUOTE(DenimOnDenim @ 2017 02 07, 11:28)
Man irgi uztrauktas garanksciuojasi ir uzspaudzia kartais, ir sonuose melynes nuo siurbimo. Pas tave turbut labai dideles ant viso pilvo? Ar dar neprasegei korseto?

Merginos, kada jus jau emet atsitiesinet? As aisku jau labiau issitiesus nei po op, bet daugiau nei dabar nesigauna. Gyd sake nuo ketvirtos dienos po truputi atsitiest, palaipsniui per keleta dienu jau pilnai. O pas mane virsuj raumenys kaip surakinti, nei is vietos  doh.gif

Sanri, kaip tu? Kada tau sake issitiest?

nu zinok,kol kas ant pilvo nera, tik markerio zymes biggrin.gif
Atsakyti
Sveikute, jungiuosi i jusu buri smile.gif
Ketvirtadieni vaziuoju i G.ch pas Sakalauska konsultuotis rolleyes.gif Visgi nusiuntus foto mano kad gali reikti daryti mini pilvo plastikos operacija, tai sutarem gyvai susitikti.
Paskaicius Bitutes1977 postus baisu darosi unsure.gif
Atsakyti

sveikos, 

vakar buvau perrisimui. iseme drena, tai atrodo lengviau tiestis pasidare. nors dar nevaikstau kaip seniau. bet sake jau galiu tiestis.

gyja graziai, aisku patine gerai ir randas nuo tu kliju baisios spalvos. melynes nedideles ties klubais. bet pilvas svelniai tariant baisus :D biski nusivyliau del vertikalaus rando. tikejaus bus zemiau, o jis vos neiskart po nauja bamba. bet turiu striju, tai gal nesimatys tarp ju. 

pasirodo randu negalima bus degint saulej bent metus.. tai pasidziaugt pilvu graziu tai tik kita vasara...

jau kaip uzkniso nejudet, taip noris i sporta.. bet daugiau pasitvarkius namie greit pavargstu.

i dusa dar negaliu :( kai siulus isims, tik tada leis. o tai bus ketvirtadieni tik.

bet siaip gana gerai jauciuos, tikrai tikejaus blogiau bus :)

Atsakyti