QUOTE(Shagrifa @ 2016 09 16, 21:26)
Sveika,
Zuziuka, as tai pamenu tave. Gal idek foto kaip dabar atrodai? Labai dziaugiuosi, kad susitvarkysi viska galutinai
Nebeturiu prisijungimo prie albumo, kadangi ilgai cia nesilankiau
O Siaip galiu idet. Labai bijojau, kad vel pilvas neuzkristu, nes nu ne paslaptis, kad nesu is tu lieknuju. Bet kazkaip po OP labai prisiziuriu, svoris po truputi krenta.
Jei bus galimybe ideti foto, po ja pakomentuosiu kas nepatiko ir ka taisys.
Papildyta:
QUOTE(Ciunia @ 2016 09 17, 08:18)
Koks gyd tave operavo? O dabar pas ka operuosies? Koks krutines dydis? Iki kiek mazinsies?
Paziurejau tavo pilvuko foto.Pries operacija jis buvo tikrai didelis.Po operacijos zenkliai sumazejo.4 foto kur pilvas is sono visai nieko bent jau man atrodo.Kas tau su tuo randuku negerai? Ar del likusiu riebaliuku taves galutinis rezultatas netenkina?
Imesk foto kaip viskas dabar atrodo.Neaisku po kiek laiko darytos tos foto, kurios ikeltos albume.
Mane operavo Jauniskis ir pilvo chirurgas (nepamenu pavardes). Dbr operuosius sugiharoj ( pas D.R.) krutine mano 85 E - F
Mazinsiuos tiek, kad atrodytu naturaliai graziai. Dydi zinosiu tik po OP.
Del pilvo: kaip man aiskino chirurgas, pjuvis turejo but ilgesnis ir nebutu buve tos "ausytes", is priekio pas mane irgi toks lyg uzkritimas likes. Kaip suprantu reiks kelti gaktos srityje, nes ji pas mane irgi nusileidus. Vienzo, cia kaip as viska supratau is konsultacijos
Rezultatas butu buves tikrai geresnis, jei butu nusiurbti reibaliukai bent jau nuo sonu.
Tai jei kas atsius prisijungima prie albumo, po savaitgalio imesiu foto.
Tos foto darytos 2 savaites kazkur po OP berods. Dar viskas ten patine buvo.