Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika, 13 tema

Merginos, o po operacijos jums oda itempta kaip styga?
Pas mane susilenkus yra rauksliu virsutinej pilvo dalyje, link krutines, aisku, jei bandau issitiest, tai viskas lygu. Bet visa tokia minksta, jei bedu su pirstu, jis sminga i oda, is kitu foto isivaizdavau, kad ten itempta labai labai ir kieta.
Man gal jau stogas ciuozia, bet ar tik nebus per mazai odos isimta unsure.gif
O siaip savijauta sindien sakyciau puiki, pora skalbimu idejau, apsitvarkau jau po truputi. Aisku, ir pavargstu greit.
Atsakyti

Pas mane susilenkus yra rauksliu virsutinej pilvo dalyje, link krutines, aisku, jei bandau issitiest, tai viskas lygu. Bet visa tokia minksta, jei bedu su pirstu, jis sminga i oda, is kitu foto isivaizdavau, kad ten itempta labai labai ir kieta.
Man gal jau stogas ciuozia, bet ar tik nebus per mazai odos isimta unsure.gif
O siaip savijauta sindien sakyciau puiki, pora skalbimu idejau, apsitvarkau jau po truputi. Aisku, ir pavargstu greit.

as tai dar nei maciau nei ciupinejau savo pilva :)

gal cia ka nors bendra turi su patinimu..., gal nueis patinimas ir nebesmigs pirstas ir neatrodis taip minksta :)

Atsakyti
QUOTE(sanri @ 2017 02 05, 16:23)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="DenimOnDenim" data-cid="71417908" data-time="1486300700"><div><p>Merginos, o po operacijos jums oda itempta kaip styga?
Man gal jau stogas ciuozia, bet ar tik nebus per mazai odos isimta vartotojo įkelta nuotrauka
O siaip savijauta sindien sakyciau puiki, pora skalbimu idejau, apsitvarkau jau po truputi. Aisku, ir pavargstu greit.</p></div></blockquote><p></p><p>as tai dar nei maciau nei ciupinejau savo pilva smile.gif</p><p></p><p>gal cia ka nors bendra turi su patinimu..., gal nueis patinimas ir nebesmigs pirstas ir neatrodis taip minksta smile.gif</p>

O tai tu nesi atsisegus korseto? As kai i tualeta einu ir atsisegu korseta, apsiziuriu smile.gif
Isvis visa kazkoki minksta, kaip bandele, pries op tokia nebuvau ir tas pilvo virsus toks nebuvo verysad.gif
Atsakyti

O tai tu nesi atsisegus korseto? As kai i tualeta einu ir atsisegu korseta, apsiziuriu smile.gif
Isvis visa kazkoki minksta, kaip bandele, pries op tokia nebuvau ir tas pilvo virsus toks nebuvo verysad.gif

tai manau tikrai patinimas, jeigu taip anksciau nebuvo :)

man sake nekist nagu prie korseto ir pilvo, nebandyt nusiimt ir pan.  :) tai tik klyna einsnt i wc atsisegu, bet tai nieko nesimato nuo to 

Atsakyti
QUOTE(DenimOnDenim @ 2017 02 05, 16:34)

as irgi visa liuluojanti ir aptirpusi ziauriai,jokio grozio ne kvapo dar...viskas istine, isbrinke ir pan...
Atsakyti
QUOTE(DenimOnDenim @ 2017 02 05, 17:18)
Pas mane susilenkus yra rauksliu virsutinej pilvo dalyje

QUOTE(Bitute1977 @ 2017 02 05, 19:03)
as irgi visa liuluojanti ir aptirpusi ziauriai,jokio grozio ne kvapo dar...viskas istine, isbrinke ir pan...

Mergaites, tinimas cia dar. Nors pas mane oda tikrai nera kaip styga. Per daug pasalinti irgi negali. Realus vaizdas pasimatys tik po gero pusmecio. Tad kantrybes mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif
sedziu va, namie, seimyna isleidus ,ismiegojau pakankamai gerai tabletkos pagalba, jau ir galva issiplaut sugebejau, muzikos klausausi,o pajudet negaliu verysad.gif ,lankau zumbos sokius, kaip gaila, kad reiks pamirst, tikiuosi menesio uzteks,ale kazin unsure.gif
kai jus laikotes lady.gif
buvau zadejusi po pilvo kita meta savo leskas storas nusisiurbt,ale dabar tokiu minciu jau nebera...bandysiu masazais ir sportu smile.gif
Shagrifa, kaip tau pilvuko apimtys pasikeite?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bitute1977: 06 vasario 2017 - 09:41
QUOTE(Bitute1977 @ 2017 02 06, 10:39)
sveikutes  4u.gif
sedziu va, namie, seimyna isleidus ,ismiegojau pakankamai gerai tabletkos pagalba, jau ir galva issiplaut sugebejau, muzikos klausausi,o pajudet negaliu  verysad.gif ,lankau zumbos sokius, kaip gaila, kad reiks pamirst, tikiuosi menesio uzteks,ale kazin  unsure.gif
kai jus laikotes  lady.gif
buvau zadejusi po pilvo kita meta savo leskas storas nusisiurbt,ale dabar tokiu minciu jau nebera...bandysiu masazais ir sportu  smile.gif
Shagrifa, kaip tau pilvuko apimtys pasikeite?

Tau dabar tik pilvo, liemens sriti siurbe?
Skaiciau, kad vienu metu is viso kuno gali 4,5 l nusiurbt. Po tiek jauciu gyvent nebesinori smile.gif

Man kritine buvo 2 diena namie, kai blogai issimiegojau, spaude viduj visus organus, truko oro, baisiai tempe ir t.t. Dabar galvoju, kad visgi greit tie dideli skausmai pasimirsta smile.gif

Shagrifa, aciu, nuraminai. Pasiziurejus jusu ir siaip internete vaizdeliu po op (aisku ten visos jau issitiesusios), atrodo, kaip pilvai kaip stygos, ir tokios kietos. Nors logiskai mastant ir pats dr pries op minejo, kad susilenkus rinkes vistiek darysis, negalima itempti tiek, kad susilenkus butu tiesu, gi tada nebeissitiesi. Zodziu as kaip visada tikiuosi labai greito ir idealaus vaizdelio, neturiu kantrybes laukt biggrin.gif
Atsakyti
[quote=DenimOnDenim,2017 02 06, 10:50]
Skaiciau, kad vienu metu is viso kuno gali 4,5 l nusiurbt. Po tiek jauciu gyvent nebesinori smile.gif

aga, bet kai nuo tiek 2 l nusiurbt, tai man gaug atrodo,gal del to ir skauda, kad taip "sausai"pavare
lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=Bitute1977,2017 02 06, 10:53]
[quote=DenimOnDenim,2017 02 06, 10:50]

aga, bet kai nuo tiek 2 l nusiurbt, tai man gaug atrodo,gal del to ir skauda, kad taip "sausai"pavare
lotuliukas.gif
[/quote]
Tai jo, isivaizduoju. Idomu kaip atrodo oda, ji gi irgi turi dabar susitraukt. Nesake, per kiek laiko oda pristaikys?

.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DenimOnDenim: 06 vasario 2017 - 10:16
QUOTE(DenimOnDenim @ 2017 02 06, 11:15)
Tai jo, isivaizduoju. Idomu kaip atrodo oda, ji gi irgi turi dabar susitraukt. Nesake, per kiek laiko oda pristaikys?

.

bijau as nagus kist prie jos, po savaites vaziuosiu traukt siulu,tai normaliai pasikalbesiu smile.gif
Atsakyti
man temperatura kyla unsure.gif ,visai prastai jauciuosi verysad.gif
Atsakyti