Mano korsetas be klyno buvo. Tiesiog juosta
Mano korsetas be klyno buvo. Tiesiog juosta
As jau nesuprantu, gal maisau kazka. Tau operavo pilva ar tik siurbe? Kuriai cia norejo gyd tik siurbimus daryt - ne tau?
Man korsetas pirmom dienom irgi spaude, siandien jau geriau.
Ar geri kazka miegui?
Man korsetas pirmom dienom irgi spaude, siandien jau geriau.
Ar geri kazka miegui?
Man man siurbe...ale nemazai istrauke...kol kas tik nuo skausmo geriu,nakciai kalsiu raminamu.
Butinai kalk, issimiegosi, kitom spalvom viskas nusvis.
2l tikrai daug. Man 300 g is sonu istrauke. Bet negalvojau, kad ir po traukimo tik susilenkus iseina vaiksciot.
2l tikrai daug. Man 300 g is sonu istrauke. Bet negalvojau, kad ir po traukimo tik susilenkus iseina vaiksciot.
Jo jo,kaip senike,zinok...momentais taip nugelia iki asaru...gal traukiasi ten viskas.
eina sau, Bitute, kaip tau sunkiai... man cp buvo kazkoks kosmaras, o cia dar puse velnio..
o del korseto, tai man padejo lb trumpikes uzsidet ir ant ju segti, taip nebeverzia. pabandyk ;)
o as sian tik su viena tablete isgyvenau. jau praktiskai neskauda tik tempia ir pilva kasyt noris
vakar kosejau, nu tai pyyyyp... daugiau tikiuos nepuls kosulys
Ooo taip. Kazkas baisaus
kaip liuks
pasiulymas superinis,aciu ,dar nemiegu, bet jau bandysiu slinkt prie lovikes...
Man siandien jau geriau, miegojau visa nakti
Tik vakar vakare kazkaip supanikavau, oro eme trukti, spausti viska baisiai
labas labas,
jooo jau svieseja dienos
dabar svajoju apie dusa ar bent galva kazkaip issiplaut. man gi savaite sake nejudint pilvo ir jokiu maudyniu...
ryt vaziuosiu i perrisima, tikiuos isims ta drena, nes jau miegu ant sono, tik ant to kur drenas dar nedrasu.
as tik baaaaaisiai mieguista.. anksciau maniau kad del vaistu. bet siandien negeriau dar nuo skausmo, bet jau antra pakaituka miegosiu nuo ryto. nors nakti 8 val ismiegu ir gan gerai...
jau ir issitiest galeciau, bet dar nedristu, nes sake savaite susilenkus vaiksciot. ryt uzklausiu ar jau galima, nes maziau nugara skaudes ir nepavargsiu taip greit