Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika, 13 tema

QUOTE(Bitute1977 @ 2017 02 04, 20:07)
Aisku, na man gal nereiks tiek,nera siuta...o kaip jums korsetas , patogus buvo?***** kaip man per klyna verzia  kazkaip,jauciu per maza uzdejo unsure.gif

Mano korsetas be klyno buvo. Tiesiog juosta
Atsakyti
QUOTE(Bitute1977 @ 2017 02 04, 18:58)
Aciuks,labai labai tikiuosi...ar ilgai susirietusios vaiksciojot?kada siulus trauke?

As jau nesuprantu, gal maisau kazka. Tau operavo pilva ar tik siurbe? Kuriai cia norejo gyd tik siurbimus daryt - ne tau?

Man korsetas pirmom dienom irgi spaude, siandien jau geriau.
Ar geri kazka miegui?
Atsakyti
QUOTE(DenimOnDenim @ 2017 02 04, 19:16)
As jau nesuprantu, gal maisau kazka. Tau operavo pilva ar tik siurbe? Kuriai cia norejo gyd tik siurbimus daryt - ne tau?

Man korsetas pirmom dienom irgi spaude, siandien jau geriau.
Ar geri kazka miegui?

Man man siurbe...ale nemazai istrauke...kol kas tik nuo skausmo geriu,nakciai kalsiu raminamu.
Atsakyti
QUOTE(Bitute1977 @ 2017 02 04, 19:26)
Man man siurbe...ale nemazai istrauke...kol kas tik nuo skausmo  geriu,nakciai kalsiu raminamu.

Butinai kalk, issimiegosi, kitom spalvom viskas nusvis.
2l tikrai daug. Man 300 g is sonu istrauke. Bet negalvojau, kad ir po traukimo tik susilenkus iseina vaiksciot.
Atsakyti
QUOTE(DenimOnDenim @ 2017 02 04, 19:48)
Butinai kalk, issimiegosi, kitom spalvom viskas nusvis.
2l tikrai daug. Man 300 g is sonu istrauke. Bet negalvojau, kad ir po traukimo tik susilenkus iseina vaiksciot.

Jo jo,kaip senike,zinok...momentais taip nugelia iki asaru...gal traukiasi ten viskas.
Atsakyti

eina sau, Bitute, kaip tau sunkiai... man cp buvo kazkoks kosmaras, o cia dar puse velnio..

o del korseto, tai man padejo lb trumpikes uzsidet ir ant ju segti, taip nebeverzia. pabandyk ;)

o as sian tik su viena tablete isgyvenau. jau praktiskai neskauda tik tempia ir pilva kasyt noris :D 

vakar kosejau, nu tai pyyyyp... daugiau tikiuos nepuls kosulys

Atsakyti
QUOTE(sanri @ 2017 02 04, 22:34)
vakar kosejau, nu tai pyyyyp... daugiau tikiuos nepuls kosulys

Ooo taip. Kazkas baisaus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sanri @ 2017 02 04, 21:34)
<p>eina sau, Bitute, kaip tau sunkiai... man cp buvo kazkoks kosmaras, o cia dar puse velnio..</p><p></p><p>o del korseto, tai man padejo lb trumpikes uzsidet ir ant ju segti, taip nebeverzia. pabandyk ;)</p><p></p><p>o as sian tik su viena tablete isgyvenau. jau praktiskai neskauda tik tempia ir pilva kasyt noris biggrin.gif </p><p>vakar kosejau, nu tai pyyyyp... daugiau tikiuos nepuls kosulys</p>

kaip liuks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sanri @ 2017 02 04, 21:34)
<p>eina sau, Bitute, kaip tau sunkiai... man cp buvo kazkoks kosmaras, o cia dar puse velnio..</p><p></p><p>o del korseto, tai man padejo lb trumpikes uzsidet ir ant ju segti, taip nebeverzia. pabandyk ;)</p><p></p><p>o as sian tik su viena tablete isgyvenau. jau praktiskai neskauda tik tempia ir pilva kasyt noris biggrin.gif </p><p>vakar kosejau, nu tai pyyyyp... daugiau tikiuos nepuls kosulys</p>

pasiulymas superinis,aciu victory.gif ,dar nemiegu, bet jau bandysiu slinkt prie lovikes...
Atsakyti
Sveikos! Nu kaip jauciates, kaip issimiegojot?
Man siandien jau geriau, miegojau visa nakti smile.gif
Tik vakar vakare kazkaip supanikavau, oro eme trukti, spausti viska baisiai unsure.gif
Atsakyti
man pavyko kazkiek pamiegoti, jau ir ant vieno soniuko galejau, tik sunku vaikscioti,degina,dilgina kazkaip,ir nugara skauda...
Atsakyti

labas labas,

jooo jau svieseja dienos :)

dabar svajoju apie dusa ar bent galva kazkaip issiplaut. man gi savaite sake nejudint pilvo ir jokiu maudyniu... 

ryt vaziuosiu i perrisima, tikiuos isims ta drena, nes jau miegu ant sono, tik ant to kur drenas dar nedrasu.

as tik baaaaaisiai mieguista.. anksciau maniau kad del vaistu. bet siandien negeriau dar nuo skausmo, bet jau antra pakaituka miegosiu nuo ryto. nors nakti 8 val ismiegu ir gan gerai...

jau ir issitiest galeciau, bet dar nedristu, nes sake savaite susilenkus vaiksciot. ryt uzklausiu ar jau galima, nes maziau nugara skaudes ir nepavargsiu taip greit :)

Atsakyti