Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika, 13 tema

Tai tau gerai, as po migdomuju atsikeliau pamiegojus tik 2 val verysad.gifman ne vien pilvas tvarkytas, dar krutines korekcija, skauda ir rankas judint ar remtis, bet dziaugiuosi, kad patogesne padeti miegui atraudau ant tos sofos smile.gif

aaa tai tau sunkiau ir isitaisyt kai negali nei preso itempt nei rankom remtis...

aha pirma nakti ir as tik 3 val miegojau, visa laik nesinorejo miego. ir tik po tabletes miego isspaudziau tas 3 val.

bet siandien... va po pusryciu vel miegojau.. vos akis praplesiu :)

Atsakyti

Denim, o kaip tau nugara? man pilvas kaip pilvas, bet daugiau bedos su nugara. toks jausmas kad kazkokie nauji raumenys atsirado ir visai skauda juos :) labiay nei pilva :)

Bitute, kaip tu?

Atsakyti
QUOTE(sanri @ 2017 02 03, 19:57)
<p>Denim, o kaip tau nugara? man pilvas kaip pilvas, bet daugiau bedos su nugara. toks jausmas kad kazkokie nauji raumenys atsirado ir visai skauda juos smile.gif labiay nei pilva smile.gif</p><p></p><p>Bitute, kaip tu?</p>

Man irgi su nugara negerai, toks vaizdas, kad stubura operavo biggrin.gif gal cia nuo tu nusiurbtu sonu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sanri @ 2017 02 03, 19:57)
<p>Denim, o kaip tau nugara? man pilvas kaip pilvas, bet daugiau bedos su nugara. toks jausmas kad kazkokie nauji raumenys atsirado ir visai skauda juos smile.gif labiay nei pilva smile.gif</p><p></p><p>Bitute, kaip tu?</p>

As gyva,tik skauda....
Atsakyti
QUOTE(Bitute1977 @ 2017 02 04, 00:02)
As gyva,tik skauda....

Ka dare? Tik siurbe? Papasakok smile.gif
Mazes skausmas, man si naktis trecia ir ismiegojau nepalyginamai geriau ir siaip lengviau jau judu 4u.gif
Atsakyti
Denim, o ka papuliams dare?
Atsakyti
QUOTE(Shagrifa @ 2017 02 04, 13:36)
Denim, o ka papuliams dare?

Siek tiek iseme odos per sena randa - toki kaip pakelima (bet ne ta rimta pakelima, kai randas inkaro formos). Kai tokia neelastinga oda, tai nuo implanto svorio truputi pavaziavo krutine zemyn. Siaip buvo viskas kaip ir gerai, bet kadangi operavaus pilva, tai tuo paciu ir ten patvarke.
Atsakyti
QUOTE(DenimOnDenim @ 2017 02 04, 10:36)
Ka dare? Tik siurbe? Papasakok smile.gif
Mazes skausmas, man si naktis trecia ir ismiegojau nepalyginamai geriau ir siaip lengviau jau judu  4u.gif

labas, nusiurbe 2 l riebalo, siai minutei galiu pasakyti,kad nieko gero, gyvenime daugiau nedaryciau nieko panasaus, esu ziauriai nekantri...kol kas skauda VISKAAAAA, pilva,sonus, nugara, galva, sikna ir visa kita, miegojau kokia valanda nuo vakar..............dar jei rezultatas nepatiks, tai sudas visai...nepriimkit mano negatyvo,mergytes, kurios dar tik kazka panasaus darys...po abieju CP jauciausi zymiai geriau, gal del to,kad vaikai rupejo...kas cia zino...ne bereikalo ir patarle yra Grozis reikalauja auku...tai tiek ir raminu save...
Atsakyti
QUOTE(DenimOnDenim @ 2017 02 04, 14:48)
Siek tiek iseme odos per sena randa - toki kaip pakelima

Aisku mirksiukas.gif
QUOTE(Bitute1977 @ 2017 02 04, 19:46)
siai minutei galiu pasakyti,kad nieko gero, gyvenime daugiau nedaryciau nieko panasaus

Kantrybes, Bitute. Zinoma skauda ir poilsio reikia. Rezultatas atpirks visus nepatogumus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Shagrifa @ 2017 02 04, 18:52)
Aisku mirksiukas.gif

Kantrybes, Bitute. Zinoma skauda ir poilsio reikia. Rezultatas atpirks visus nepatogumus mirksiukas.gif

Aciuks,labai labai tikiuosi...ar ilgai susirietusios vaiksciojot?kada siulus trauke?
Atsakyti
QUOTE(Bitute1977 @ 2017 02 04, 19:58)
Aciuks,labai labai tikiuosi...ar ilgai susirietusios vaiksciojot?kada siulus trauke?

As susirietus vaiksciojau ilgiau nei menesi, nes siuvo pilvo raumenis. O siulus traukia po mazdaug 2 savaiciu
Atsakyti
QUOTE(Shagrifa @ 2017 02 04, 19:00)
As susirietus vaiksciojau ilgiau nei menesi, nes siuvo pilvo raumenis. O siulus traukia po mazdaug 2 savaiciu

Aisku, na man gal nereiks tiek,nera siuta...o kaip jums korsetas , patogus buvo?***** kaip man per klyna verzia kazkaip,jauciu per maza uzdejo unsure.gif
Atsakyti