Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika, 13 tema

Bitute, o tu pati pabandyk patikrint, atsigulk ant nugaros, itempk presa ir kelk pecius tarsi atsilenkima darytum. man pvz tada tilpdavo pirstai tarp isilginiu raumenu. ties bamba pvz..nebuvo vientisas presas itempus.

vienas gyd tikrino atsistojus. reik biski pasilenkt i prieki, itempt presa ir daryt tarsi kosetum. bet taip darant man nesigaudavo uztikt raumenu to tarpo.

aha, greit namo, man ten visai patiko, tik namie linksmiau, vis yra su kuo pakalbet :)

o kai rinkau info apie op ir skaitynejau visokius blogus anglu kalba, tai pvz amerikoj radau kad paleidzia ta pacia diena. pabudai po narkozes, abuvai pora val ir ate. tik dar pasiulo aciam nevairuot :D

Atsakyti
QUOTE(sanri @ 2017 02 02, 15:45)
<p>Bitute, o tu pati pabandyk patikrint, atsigulk ant nugaros, itempk presa ir kelk pecius tarsi atsilenkima darytum. man pvz tada tilpdavo pirstai tarp isilginiu raumenu. ties bamba pvz..nebuvo vientisas presas itempus.</p><p>vienas gyd tikrino atsistojus. reik biski pasilenkt i prieki, itempt presa ir daryt tarsi kosetum. bet taip darant man nesigaudavo uztikt raumenu to tarpo.</p><p></p><p>aha, greit namo, man ten visai patiko, tik namie linksmiau, vis yra su kuo pakalbet smile.gif</p><p></p><p>o kai rinkau info apie op ir skaitynejau visokius blogus anglu kalba, tai pvz amerikoj radau kad paleidzia ta pacia diena. pabudai po narkozes, abuvai pora val ir ate. tik dar pasiulo aciam nevairuot biggrin.gif</p>

jis man prie pilvo kiso pirstus ir liepe stumti, ale aš iš to strioko nieko ir nepaklausiau, varna unsure.gif
Atsakyti
Man susiuvo raumenis per 7-8 cm, toks buvo tarpas. Nors paciai pavykdavo apciuopti tik prie bambos ta plysi, bet dabar kai susiuta, akivaizdziai matosi raumenys arti vienas kito, net keistai atrodo taip aukstai, pasirodo presa nebloga turiu biggrin.gif
Atsakyti

Man susiuvo raumenis per 7-8 cm, toks buvo tarpas. Nors paciai pavykdavo apciuopti tik prie bambos ta plysi, bet dabar kai susiuta, akivaizdziai matosi raumenys arti vienas kito, net keistai atrodo taip aukstai, pasirodo presa nebloga turiu biggrin.gif
ooo kaip faina :) as turiu isivaizdavima kaip atrodis pilvas, bet bliamba, o jei ne taip, tai bijau nusivilt :) nu aisku bus geriau nei pries tai :)

o mano gyd nekalbus. klausiau tai kiek pradiskyre buvo, sako nu buvo buvo, tai kuek klausiu. normaliai :D tai paridziau, sako panasiai, tai gal kokie 5 cm. sako viditinidkai :D o man taip smalsu kokiu detaliu is operacijos, pvz kodel uztruko pusvalandziu ilgiau.. nekalbus :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sanri: 02 vasario 2017 - 17:02
Vyras nufotkino man ale tai "pries" op.,katastrofa ne fotkes, kokia as lasinine verysad.gif , galvoju, ar reik cia man su tuo pilvu ka daryt, nes ir sikna didele turiu ir kojos ir jau rankos ir...visa kitaa.... blink.gif

jei ne paslaptis, merginos, kiek ir kaip mokejot?grynus vezetes?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bitute1977: 02 vasario 2017 - 18:24

Vyras nufotkino man ale tai "pries" op.,katastrofa ne fotkes, kokia as lasinine verysad.gif, galvoju, ar reik cia man su tuo pilvu ka daryt, nes ir sikna didele turiu ir kojos ir jau rankos ir...visa kitaa.... blink.gif   jei ne paslaptis, merginos, kiek ir kaip mokejot?grynus vezetes?
[background=rgb(247,247,247)][/background] [background=rgb(247,247,247)]eee tik nereikia, visos mesvfainos ir grazios,bir busim dar fainesnes ir grazesnes :) tau kovo menesi op?[/background] [background=rgb(247,247,247)][/background] [background=rgb(247,247,247)]vyras sutvarke mokejima, itariu kortele atsiskaite, grynu nelabai naudojam. man tik avansa reikejo 200 sumoket patvirtinant rezervacija. tai kai sian atvaziavo paimt, sumokejo likusius[/background] [background=rgb(247,247,247)]​dar gavau vip nario kortele, kur dovanu nemokamai paslaugu grozio uz beveik 400e, tai tik atsigausiu eisiu grazintis :)[/background]

ai mokejau 2700 su korsetu

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sanri: 02 vasario 2017 - 19:47
QUOTE(sanri @ 2017 02 02, 20:46)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Bitute1977" data-cid="71411100" data-time="1486051435"> Vyras nufotkino man ale tai "pries" op.,katastrofa ne fotkes, kokia as lasinine vartotojo įkelta nuotrauka, galvoju, ar reik cia man su tuo pilvu ka daryt, nes ir sikna didele turiu ir kojos ir jau rankos ir...visa kitaa.... vartotojo įkelta nuotrauka   jei ne paslaptis, merginos, kiek ir kaip mokejot?grynus vezetes?</blockquote> [background=rgb(247,247,247)][/background] [background=rgb(247,247,247)]eee tik nereikia, visos mesvfainos ir grazios,bir busim dar fainesnes ir grazesnes smile.gif tau kovo menesi op?[/background] [background=rgb(247,247,247)][/background] [background=rgb(247,247,247)]vyras sutvarke mokejima, itariu kortele atsiskaite, grynu nelabai naudojam. man tik avansa reikejo 200 sumoket patvirtinant rezervacija. tai kai sian atvaziavo paimt, sumokejo likusius[/background] [background=rgb(247,247,247)]​dar gavau vip nario kortele, kur dovanu nemokamai paslaugu grozio uz beveik 400e, tai tik atsigausiu eisiu grazintis smile.gif[/background]
<p> </p>
<p>ai mokejau 2700 su korsetu</p>

aciu uz atsakyma 4u.gif
as ryt lekiu Klaipedon,iki 9 turiu buti...
Atsakyti

aciu uz atsakyma 4u.gif
as ryt lekiu Klaipedon,iki 9 turiu buti...

aaaa tai tave jau ryt op? ar tik konsultacijai?

jei operuis, tai sekmes ;)

Atsakyti
QUOTE(sanri @ 2017 02 02, 22:57)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Bitute1977" data-cid="71411452" data-time="1486059161"><div><p>aciu uz atsakyma vartotojo įkelta nuotrauka
as ryt lekiu Klaipedon,iki 9 turiu buti...</p></div></blockquote><p></p><p>aaaa tai tave jau ryt op? ar tik konsultacijai?</p><p></p><p>jei operuis, tai sekmes ;)</p>

labas rytas, jau operuos,aciu, nemigo naktis praejo ir isauso TA diena...
Atsakyti
QUOTE(Bitute1977 @ 2017 02 03, 07:27)
labas rytas, jau operuos,aciu, nemigo naktis praejo ir isauso TA diena...

Sekmes! Jei tik siurbimas, isvis nebijok!

Sanri, kaip naktis praejo? Mano tai sunkiai, lovoje isvis neradau vietos, tai patogiausiai isitaisiau ant maziausios sofutes biggrin.gif tada ir kojos aukstai, ir nugara biggrin.gif
Atsakyti

Sekmes! Jei tik siurbimas, isvis nebijok!

Sanri, kaip naktis praejo? Mano tai sunkiai, lovoje isvis neradau vietos, tai patogiausiai isitaisiau ant maziausios sofutes biggrin.giftada ir kojos aukstai, ir nugara biggrin.gif

labas rytas, nu man visai gerai, net 6 val be pabudimu ismiegojau, va tik dabar niekaip neisipatoginu... skausmas pakenciamas, dar net tabletes negeriau. man tik tas korsetas virsuj priklijuotas atrodo, tai pradeda niezet ir perstet tas vietas, noris lupt lauk ji :D erzina :)

na, o kas toliau? kada jau prades svieseti dienos? visa tema skaiciau, bet neamenu.. po savaites kazkur?

Atsakyti
QUOTE(sanri @ 2017 02 03, 09:41)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="DenimOnDenim" data-cid="71412216" data-time="1486102812"><div><p>Sekmes! Jei tik siurbimas, isvis nebijok!

Sanri, kaip naktis praejo? Mano tai sunkiai, lovoje isvis neradau vietos, tai patogiausiai isitaisiau ant maziausios sofutes vartotojo įkelta nuotraukatada ir kojos aukstai, ir nugara vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>labas rytas, nu man visai gerai, net 6 val be pabudimu ismiegojau, va tik dabar niekaip neisipatoginu... skausmas pakenciamas, dar net tabletes negeriau. man tik tas korsetas virsuj priklijuotas atrodo, tai pradeda niezet ir perstet tas vietas, noris lupt lauk ji biggrin.gif erzina smile.gif</p><p></p><p>na, o kas toliau? kada jau prades svieseti dienos? visa tema skaiciau, bet neamenu.. po savaites kazkur?</p>

Tai tau gerai, as po migdomuju atsikeliau pamiegojus tik 2 val verysad.gif man ne vien pilvas tvarkytas, dar krutines korekcija, skauda ir rankas judint ar remtis, bet dziaugiuosi, kad patogesne padeti miegui atraudau ant tos sofos smile.gif
Atsakyti