Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika, 13 tema

QUOTE(sanri @ 2017 02 02, 09:12)
O kaip su foto?  as siunciau savasias i ta el pasta, bet jokio atsakymo nesulaukiau... cia tipo nepatikima ar jau tos nares, kuriuos kuravo foto ikelimus nebeaktyvios?

Aktyvios!!! Tuoj sukelsiu ir atsiusiu slapuka. Galiu pasakyti, kad labai dideles bedos nebuvo mirksiukas.gif Rezultatas turetu buti labai grazus smile.gif

Prisiminiau ir as ta jausma, kai jau buvau po op. Toooks geras, kad jau viskas baigta, kad jau busiu grazi wub.gif

Sveikinu, mergaites wub.gif
Atsakyti

aciu uz slapuka ;)

na ka, mane aplanke gydytojas. tai viskas taip suklijuota ir su korsetu liks savaite ir nelist prie pilvo, po sav isims drena ir paziures kaip gyja. tai dar savaite nematysiu pilvuko..

uh... sian sunkiau vaiksciot, nei vakar. gerai kad ant wc sedejau, o tai uztemo akysi ir kelias iki lovos atrode kaip iki kauno :D

bet varau namo, del to gripo viruso, sako jau vistiek kontaktavau su vyru, tai jau turiu, tai nieko jau nekeis ar namie ar cia, nors bliamba as ta lova noriu pasiimt ir vien del jos likciau :D

Atsakyti
[quote=sanri,2017 02 02, 08:44]
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Bitute1977" data-cid="71409420" data-time="1486012592"><div><p>[quote=sanri,2017 02 02, 08:04]
<p>aaaa.. galvojau matei be visu korsetu ir tvarsciu vartotojo įkelta nuotraukaman kateteri iseme tada kai isitikino ar galiu vaikscio, nealpstu apie 21 val. tai iki siol nebuvau wc, nors daug geriu...</p><p></p><p>ziauriai nesimiega, nesuprantu kodel, skausmo tokio baisingo ner, bet nuo 4 ryto jau nubudus. uzmigau tik su tablete.. idomu kodel taip, nes siaip miegale esu, visad su vaikais pakaitukus miegu vartotojo įkelta nuotrauka</p><p></p><p><span>sian</span>

gerai mastai, reik save pasaugot,jei tik galimybe yra, mano vyras tai jau stresuoja, kaip reiks pasilikt su 2 vaikais, viena nakti, jezau jezau, bailys...pirma karta vartotojo įkelta nuotraukanu ir uzgaida cia tavo, sako</p></div></blockquote><p>o kokio amziaus vaikuciai? nieko susitvarkys, gal net atras savu pries mieginiu ritualu, suartes labiau smile.gif </p><p>man vyras dar pries op pasake, kad dabar bus pagal jo taisykles biggrin.gif tai tik tikiuos kad islaikys dienotvarke nusistovejuse</p>
[/quote]
man tai jau dideli-8 ir 6 m., ale pats vyras pas mane leliukas biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(DenimOnDenim @ 2017 02 02, 07:22)
Ka tik pleistrus perklijavo, tai maciau randuka, jis pas mane mazesnis, nes kaip ir mini plastika daryta (siuti raumenys, patemta bamba, tik randukas kazkur nuo vienos slaunies vidurio iki kitos). Kolkas atrodo grazus, tiesus, simetriskas smile.gif

va va, man sake, kad dabar tik nusiurbs, o jei būsiu nepatenkinta, tai po metų mini plastiką darytų unsure.gif , ale tai ko iš karto negali padaryt blink.gif
Atsakyti
QUOTE(sanri @ 2017 02 02, 11:14)
aciu uz slapuka ;)na ka, mane aplanke gydytojas. tai viskas taip suklijuota ir su korsetu liks savaite ir nelist prie pilvo, po sav isims drena ir paziures kaip gyja. tai dar savaite nematysiu pilvuko..uh... sian sunkiau vaiksciot, nei vakar. gerai kad ant wc sedejau, o tai uztemo akysi ir kelias iki lovos atrode kaip iki kauno :Dbet varau namo, del to gripo viruso, sako jau vistiek kontaktavau su vyru, tai jau turiu, tai nieko jau nekeis ar namie ar cia, nors bliamba as ta lova noriu pasiimt ir vien del jos likciau biggrin.gif

Kiekvienas gyd turi savo stiliu. Man jau trecia para po op leido lysti po dusu. Drenus iseme isleidziant namo, nes skysciai nesikaupe. Man buvo apteme akys kai pirma karta bandziau stotis. Paskui viskas gerai.
Atsakyti
Sanri, turi omeny vertikalu randa nuo krutinkaulio?

Bijau ar man ne per mazai odos nureze, nes kai sedziu , toks vaizdas, kad po krutine tokia kaip rauksle banguojasi. Gal taip turi but, kai ateis gyd, paklausiu. O pas jus yra tokia rauksle virsuj? Aisku logiskai mastant, tai sedimoj pozoj susikuprinus ji turetu buti..
Jo, kiekvienas gyd turi savo metodika. Maniskis drenus stato po implantu operacijos, o po pilvo - dazniausiai ne.
Pas mane lb mazas kiekis skysciu ibego i drenus pernai.

Randuka maciau savo be korseto, tai jis man pasirode lb grazus, svarbu kad nekiltu i virsu ir graziai gytu.

Mane tai sesute palydejo po op i wc, paskui nuvede atgal i lova. Nors cia du zingsniai iki wc, bet kancia eit, apie dideli reikala nenoriu net pagalvot. Gal koki microlax klizmute namie panaudot?
Papildyta:
Bitute1977, o ps tave yra odos perteklius, oda susiraukslejus, negrazi? Jei tik riebaliukas atsisokes, tai po nusiurbimo gal savaime oda susitrauktu?
Pas mane riebalo nebuvo ant pilvo nebent rauksles atsisedus, tik sonuose tokie nedideli riebaliukai, o oda susiraukslejusi, tai vienintelis budas - ta oda ispjaut.
Atsakyti
QUOTE(DenimOnDenim @ 2017 02 02, 11:11)
Bijau ar man ne per mazai odos nureze, nes kai sedziu , toks vaizdas, kad po krutine tokia kaip rauksle banguojasi. Gal taip turi but, kai ateis gyd, paklausiu. O pas jus yra tokia rauksle virsuj? Aisku logiskai mastant, tai sedimoj pozoj susikuprinus ji turetu buti..
Jo, kiekvienas gyd turi savo metodika. Maniskis drenus stato po implantu operacijos, o po pilvo - dazniausiai ne.

Randuka maciau savo be korseto, tai jis man pasirode lb grazus, svarbu kad nekiltu i virsu ir graziai gytu.

Mane tai sesute palydejo po op i wc, paskui nuvede atgal i lova. Nors cia du zingsniai iki wc, bet kancia eit, apie dideli reikala nenoriu net pagalvot. Gal koki microlax klizmute namie panaudot?
Papildyta:
Bitute1977, o ps tave yra odos perteklius, oda susiraukslejus, negrazi? Jei tik riebaliukas atsisokes, tai po nusiurbimo gal savaime oda susitrauktu?
Pas mane riebalo nebuvo ant pilvo nebent rauksles atsisedus, tik sonuose tokie nedideli riebaliukai, o oda susiraukslejusi, tai vienintelis budas - ta oda ispjaut.

jei nesiraukšlėtų nė kiek, tai kaip atsitiestum, vaikščiotum ax.gif čia mano nuomonė

pas mane 2 CP, vaikai dičkiai gimė labai, tai ta oda po krūtine tokia padribusi yra ir ant tų 2 CP randų toks negyvas lašiakas man virsta, su sportu nieko nepadariau ir šonuose kumpiai lenda virš kelnių, šiaip nei strijų neturiu, nieko, oda tai normaliai atrodo, nėra tų raukšlių tokių negražių...
Atsakyti

Papildyta:

vertikalu randa turejau galvoj apacioj, prie to horizontalaus.jis gal kokiu 1-2 cm i virsu bus, o prie krutinkaulio gyd breze su flamasteriu, turbut pasizymeju kiek aukstai atkelt ta oda. tik as negalvojau, kad nuo taip aukstai tempia.

tai gal tau korsetas kaip nors surauksleja ta oda, o dar patine, tai dar tikrai nesukciau galvos ;)

as tai jau namie :) mazuliui taip noris ant manes isitaisyt, miela ir baisu :) 

Atsakyti
QUOTE(Bitute1977 @ 2017 02 02, 12:29)
jei nesiraukšlėtų nė kiek, tai kaip atsitiestum, vaikščiotum  ax.gif čia mano nuomonė
pas mane 2 CP, vaikai dičkiai gimė labai, tai ta oda po krūtine tokia padribusi yra ir ant tų 2 CP randų toks negyvas lašiakas man virsta, su sportu nieko nepadariau ir šonuose kumpiai lenda virš kelnių, šiaip nei strijų neturiu, nieko, oda tai normaliai atrodo, nėra tų raukšlių tokių negražių...

Jei abejoji, nueik dar vienos nuomones isklausyt. Jei ant CP krenta riebalas, gali po nusiurbimo irgi nelabai graziai likt.
Aisku, jei imanoma graziai padaryt be operacijos, tai butu super, nei tu skausmu, nei randu.

As irgi jau varau namo smile.gif
Atsakyti

o man Radzevicius aiskino, kad kai pilvo raumenys nedirba kaip priklauso, pvz del issiskyrimo, tai sportuok kiek nori, lasinys ant pilvo nenusisportuos. jis neissijudina.

tai Birute, gal tikrai dar nueik pas kita gyd..

Atsakyti
QUOTE(sanri @ 2017 02 02, 13:22)
<p>o man Radzevicius aiskino, kad kai pilvo raumenys nedirba kaip priklauso, pvz del issiskyrimo, tai sportuok kiek nori, lasinys ant pilvo nenusisportuos. jis neissijudina.</p><p>tai Birute, gal tikrai dar nueik pas kita gyd..</p>

tai va, taip ir neaisku,ar jie issiskyre ar ne...nu ryt bus matyti,pasakysiu gyd. apie savo baimes ...
Atsakyti
QUOTE(sanri @ 2017 02 02, 09:04)
<p>sian 10 val namo, dar svarstau ar nenusipirkt dar paros cia, nes vyras tik vakar temeraturos nebeturi po gripo, tai ar nepasigausiu jo namie. juk db visi resursai gyjimui..pasikonsultuosiu su

O tai kaip cia taip anskti namo? man pvz operacija pirmadieni, tai namotik treciadieni sake apie pietus paleis.
Atsakyti
QUOTE(Samsunge @ 2017 02 02, 15:11)
O tai kaip cia taip anskti namo? man pvz operacija pirmadieni, tai namotik treciadieni sake apie pietus paleis.

Mane irgi tik para laike. Man tinka, namie kazkaip net maziau skauda biggrin.gif
Atsakyti