[quote=sanri,2017 02 02, 08:44]
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Bitute1977" data-cid="71409420" data-time="1486012592"><div><p>[quote=sanri,2017 02 02, 08:04]
<p>aaaa.. galvojau matei be visu korsetu ir tvarsciu
man kateteri iseme tada kai isitikino ar galiu vaikscio, nealpstu apie 21 val. tai iki siol nebuvau wc, nors daug geriu...</p><p></p><p>ziauriai nesimiega, nesuprantu kodel, skausmo tokio baisingo ner, bet nuo 4 ryto jau nubudus. uzmigau tik su tablete.. idomu kodel taip, nes siaip miegale esu, visad su vaikais pakaitukus miegu
</p><p></p><p><span>sian</span>
gerai mastai, reik save pasaugot,jei tik galimybe yra, mano vyras tai jau stresuoja, kaip reiks pasilikt su 2 vaikais, viena nakti, jezau jezau, bailys...pirma karta
nu ir uzgaida cia tavo, sako</p></div></blockquote><p>
o kokio amziaus vaikuciai? nieko susitvarkys, gal net atras savu pries mieginiu ritualu, suartes labiau
</p><p>man vyras dar pries op pasake, kad dabar bus pagal jo taisykles
tai tik tikiuos kad islaikys dienotvarke nusistovejuse</p>
[/quote]
man tai jau dideli-8 ir 6 m., ale pats vyras pas mane leliukas
Papildyta:
QUOTE(DenimOnDenim @ 2017 02 02, 07:22)
Ka tik pleistrus perklijavo, tai maciau randuka, jis pas mane mazesnis, nes kaip ir
mini plastika daryta (siuti raumenys, patemta bamba, tik randukas kazkur nuo vienos slaunies vidurio iki kitos). Kolkas atrodo grazus, tiesus, simetriskas
va va, man sake, kad dabar tik nusiurbs, o jei būsiu nepatenkinta, tai po metų mini plastiką darytų
, ale tai ko iš karto negali padaryt