Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika, 13 tema

Sveikos!

Sanri, sveikinu! Tau siurbe pilva ir sonus? Man soniukus pasiurbe, bet kolkas nieko nejauciu, galvojau, kad pamirso, kol veidrody melyniu nepamaciau smile.gif

Man irgi viskas gerai smile.gif Pabudau palatoj nuo nenormalaus drebulio, tai paskui tiek prisikaitinau, kad vos neiskepiau biggrin.gif

As irgi jauciuosi pakankamai normaliai, tikejausi, kad bus blogiau. Eiti i tualeta tik ne pyragai, tada labiau skauda.

Bet viskas dzin, svarbu kad butu geras rezultatas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DenimOnDenim: 01 vasario 2017 - 21:56
QUOTE(sanri @ 2017 02 01, 22:21)
<p>aciu smile.gif </p><p>tikiuos liksi patenkinta rezultatu, to ir linkiu ;)</p><p></p><p>ka tik po palata pavaiksciojau, nieko visai smile.gif fainas korsetas, tokio tvirto nesu turejus (visad nesiodavau juos, kad nebutu issisoves pilvas). ir lova patogi, noreciau tokios namie biggrin.gif ir maudimas netrukdantis ir pakenciamas. idomu kaip namie seksis, itariu nebusiu tokia optimistiska biggrin.gif</p><p></p><p>idomu kaip Demin sekes smile.gif</p>

aciu ir tau, ar korsetas be petnesu,paprastas toks?
Papildyta:
QUOTE(DenimOnDenim @ 2017 02 01, 22:55)
Sveikos!

Sanri, sveikinu! Tau siurbe pilva ir sonus? Man soniukus pasiurbe, bet kolkas nieko nejauciu, galvojau, kad pamirso, kol veidrody melyniu nepamaciau smile.gif

Man irgi viskas gerai smile.gif Pabudau palatoj nuo nenormalaus drebulio, tai paskui tiek prisikaitinau, kad vos neiskepiau biggrin.gif

As irgi jauciuosi pakankamai normaliai, tikejausi, kad bus blogiau. Eiti i tualeta tik ne pyragai, tada labiau skauda.

Bet viskas dzin, svarbu kad butu geras rezultatas smile.gif

super,sveikatikes tau 4u.gif
Atsakyti

mes tai padarem!!! :D

o tu jau matei pilva?! geras :) aha ir man nusiurbinejo ir prieki ir soniukus. 

dabar gavau vaistu doze, tai jaucias tik spaudimas, kaip kokia plyta ant pilvo uzdeta. 

wc dar nebuvau, nelaukiu, nes pamenu po cp kai istrauke kateteri gan ilgai skaudejo slapinantis...

Korsetas su petnesom ir per klyna uzsisega :) o ka?

Atsakyti
QUOTE(sanri @ 2017 02 01, 23:29)
<p>mes tai padarem!!! biggrin.gif</p><p></p><p>o tu jau matei pilva?! geras smile.gif aha ir man nusiurbinejo ir prieki ir soniukus. </p><p>dabar gavau vaistu doze, tai jaucias tik spaudimas, kaip kokia plyta ant pilvo uzdeta. </p><p>wc dar nebuvau, nelaukiu, nes pamenu po cp kai istrauke kateteri gan ilgai skaudejo slapinantis...</p><p></p><p>Korsetas su petnesom ir per klyna uzsisega smile.gif o ka?</p>

Maciau, kad plokscias ir uzklijuotas smile.gif O daugiu nieko nesimato smile.gif O tu?
Del wc tai man skauda tik nueit, o daugiau viskas iprastai, jokio skausmo. Tau iki siol kateteris paliktas? As nubudau jau be nieko.
Atsakyti
QUOTE(DenimOnDenim @ 2017 02 02, 06:57)
Maciau, kad plokscias ir uzklijuotas smile.gif O daugiu nieko nesimato smile.gif O tu?
Del wc tai man skauda tik nueit, o daugiau viskas iprastai, jokio skausmo. Tau iki siol kateteris paliktas? As nubudau jau be nieko.

Ka tik pleistrus perklijavo, tai maciau randuka, jis pas mane mazesnis, nes kaip ir mini plastika daryta (siuti raumenys, patemta bamba, tik randukas kazkur nuo vienos slaunies vidurio iki kitos). Kolkas atrodo grazus, tiesus, simetriskas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sanri @ 2017 02 01, 23:29)
<p>mes tai padarem!!! biggrin.gif</p><p></p><p>o tu jau matei pilva?! geras smile.gif aha ir man nusiurbinejo ir prieki ir soniukus. </p><p>dabar gavau vaistu doze, tai jaucias tik spaudimas, kaip kokia plyta ant pilvo uzdeta. </p><p>wc dar nebuvau, nelaukiu, nes pamenu po cp kai istrauke kateteri gan ilgai skaudejo slapinantis...</p><p></p><p>Korsetas su petnesom ir per klyna uzsisega smile.gif o ka?</p>

labas rytas, nieko, tik galvojau, gal ta paprasta reikia nesioti,be petnesu, man jis toks nepatogus, kur tik pilva nuo krutines dengia...
KAIP PRAEJO NAKTELE, MERGINOS bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bitute1977: 02 vasario 2017 - 06:29

aaaa.. galvojau matei be visu korsetu ir tvarsciu :) man kateteri iseme tada kai isitikino ar galiu vaikscio, nealpstu apie 21 val. tai iki siol nebuvau wc, nors daug geriu...

ziauriai nesimiega, nesuprantu kodel, skausmo tokio baisingo ner, bet nuo 4 ryto jau nubudus. uzmigau tik su tablete.. idomu kodel taip, nes siaip miegale esu, visad su vaikais pakaitukus miegu :D

sian 10 val namo, dar svarstau ar nenusipirkt dar paros cia, nes vyras tik vakar temeraturos nebeturi po gripo, tai ar nepasigausiu jo namie. juk db visi resursai gyjimui..pasikonsultuosiu su gyd.

bet drena turi?

as tai dar laukiu vizito, lyg ir uz valandos ateis nauja sesute, tai gal tada perris ir galesiu zvilgtelt. 

man tai kai paise ant pilvo, tai randa piese nuo vieno dubens kauliuku iki kito (cia tie kur issoka atsigulus ant nugaros). dar turesiu ir vertikalu bambos randa, nes per mazai skuros buvo, kad pritemtu bamba.

man tai kai pilna plastika dare, tai kai paise, tai taip aukstai, prakstikai nuo krutinkaulio. tik jis baiges ir dejo bruksni zemyn.

Atsakyti

nu man jis visai patinka, tik va ta klyna noretusi biski atlaisvint, paklausiu gyd kai ateis ar galiu visai atsisegti :)

Atsakyti

kazkaip vis bandau cituot, bet neideda jusu komentaru... kazka ne taip spaudziu matyt

Atsakyti

o kaip su foto?  as siunciau savasias i ta el pasta, bet jokio atsakymo nesulaukiau... cia tipo nepatikima ar jau tos nares, kuriuos kuravo foto ikelimus nebeaktyvios?

Atsakyti
[quote=sanri,2017 02 02, 08:04]
<p>aaaa.. galvojau matei be visu korsetu ir tvarsciu smile.gif man kateteri iseme tada kai isitikino ar galiu vaikscio, nealpstu apie 21 val. tai iki siol nebuvau wc, nors daug geriu...</p><p></p><p>ziauriai nesimiega, nesuprantu kodel, skausmo tokio baisingo ner, bet nuo 4 ryto jau nubudus. uzmigau tik su tablete.. idomu kodel taip, nes siaip miegale esu, visad su vaikais pakaitukus miegu biggrin.gif</p><p></p><p>sian 10 val namo, dar svarstau ar nenusipirkt dar paros cia, nes vyras tik vakar temeraturos nebeturi po gripo, tai ar nepasigausiu jo namie. juk db visi resursai gyjimui..pasikonsultuosiu su gyd.</p><p></p><p>bet drena turi?</p><p></p><p>as tai dar laukiu vizito, lyg ir uz valandos ateis nauja sesute, tai gal tada perris ir galesiu zvilgtelt. </p>

gerai mastai, reik save pasaugot,jei tik galimybe yra, mano vyras tai jau stresuoja, kaip reiks pasilikt su 2 vaikais, viena nakti, jezau jezau, bailys...pirma karta rolleyes.gif nu ir uzgaida cia tavo, sako mad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bitute1977: 02 vasario 2017 - 07:18

[quote=sanri,2017 02 02, 08:04]
<p>aaaa.. galvojau matei be visu korsetu ir tvarsciu smile.gifman kateteri iseme tada kai isitikino ar galiu vaikscio, nealpstu apie 21 val. tai iki siol nebuvau wc, nors daug geriu...</p><p></p><p>ziauriai nesimiega, nesuprantu kodel, skausmo tokio baisingo ner, bet nuo 4 ryto jau nubudus. uzmigau tik su tablete.. idomu kodel taip, nes siaip miegale esu, visad su vaikais pakaitukus miegu biggrin.gif</p><p></p><p>sian

gerai mastai, reik save pasaugot,jei tik galimybe yra, mano vyras tai jau stresuoja, kaip reiks pasilikt su 2 vaikais, viena nakti, jezau jezau, bailys...pirma karta rolleyes.gifnu ir uzgaida cia tavo, sako

o kokio amziaus vaikuciai? nieko susitvarkys, gal net atras savu pries mieginiu ritualu, suartes labiau :) 

man vyras dar pries op pasake, kad dabar bus pagal jo taisykles :D tai tik tikiuos kad islaikys dienotvarke nusistovejuse

Atsakyti