Uzsirasiau pilvupo plastikai kovo 20d. dabar laukiu nesulaukiu. Nu kvailas klausimas, bet kazkas lyg maciau buvo iskeles.. ar teko kam daryti operacija per menesines? siule artimesne diena, nu bettt juk man tos dienos turetu kaip tik prasideti, tai ir atsisakiau. Nors taip knieti kuo greiciau viska atlikti.
QUOTE(Samsunge @ 2017 01 25, 16:40)
Uzsirasiau pilvupo plastikai kovo 20d. dabar laukiu nesulaukiu. Nu kvailas klausimas, bet kazkas lyg maciau buvo iskeles.. ar teko kam daryti operacija per menesines? siule artimesne diena, nu bettt juk man tos dienos turetu kaip tik prasideti, tai ir atsisakiau. Nors taip knieti kuo greiciau viska atlikti.
va va man irgi idomu. man jos turejo baigtis pries op, bet veluoja, tai neramu kaip cia bus. gal yra nariu, kurioms buvo tokia beda?
QUOTE(sanri @ 2017 01 25, 18:46)
va va man irgi idomu. man jos turejo baigtis pries op, bet veluoja, tai neramu kaip cia bus. gal yra nariu, kurioms buvo tokia beda?
Man buvo ir dar gausiausios dienos... ziauriai nemalonu, bet susitvarkiau siaip ne taip
QUOTE(fuchia @ 2017 01 25, 22:16)
Man buvo ir dar gausiausios dienos... ziauriai nemalonu, bet susitvarkiau siaip ne taip
o kaip per pacia op? tampona?
QUOTE(sanri @ 2017 01 25, 15:02)
labas, pries pora metu dariau kazkokia procedura strijom. nezinau ar tai tas pats. kainavo irgi smagiai. dariau kol buvo ryskios ir sviezios. tai ne velnio jos neisnyksta!!!! gal kiek siauresnes pasidare (nzn ar cia ne tiesiog noras matyti koki teigiama rezultata), tai jei pas tave lb mazos ir siauros, nu gal ir pageres. pas mane buvo kitos net iki 1 cm plocio. darant procedura skausmas nefainas, o po jos jausmas, kad asfaltu ant pilvo nuciuoziau. jei manes klaustu, sakyciau nemetyti pinigu
Pas mane strijos senos ir baltos, gimdžiau prieš 12metų, jų labai daug pilvo srityje, kelios šone ir siekia iki 0,8cm. Tai net nežinau, jie rašo,kad ši procedūra gydo bet kokio senumo strijas.
QUOTE(Samsunge @ 2017 01 25, 15:40)
Na aš buvau pas du gydytojus tai abu klause ar neišpuola tuo metu menstruaciju data.
QUOTE(sanri @ 2017 01 25, 22:11)
o kaip per pacia op? tampona?
taip isidesi ir viskas. Jei kils bedu sesele viska pades, sutvarkys. Tik pries op pasisakyk.
Grįžtu pildyti dar praeitais metais Shagrifai duoto pažado😀
Jūsų teismui😅
http://www.part.lt/p...e0cb045b149.jpg
Po operacijos 2 mėn. Pati rezultatu esu patenkinta, tikiu, kad pasportavus ir pasideginus pilvūzas atrodys dar geriau👌
Dėl menstruacijų nieko baisaus jei kraujuojate nestipriai. Tačiau esant gausioms menstruacijoms netenkama daug kraujo ir mažėja hemoglobinas kraujyje, tokiu būdu geriau nukelti op😉
Jūsų teismui😅
http://www.part.lt/p...e0cb045b149.jpg
Po operacijos 2 mėn. Pati rezultatu esu patenkinta, tikiu, kad pasportavus ir pasideginus pilvūzas atrodys dar geriau👌
Dėl menstruacijų nieko baisaus jei kraujuojate nestipriai. Tačiau esant gausioms menstruacijoms netenkama daug kraujo ir mažėja hemoglobinas kraujyje, tokiu būdu geriau nukelti op😉
Emsi
Mano op jau treciadieni
Skaitau atmintine, tai parasyta isvakarese maudantis nenaudoti duso zele ir plauku balsamo. Del duskes suprantu, o prie ko cia balzamas? Neatsimenu, kad pries (.)(.) op tas butu parasyta
Mano op jau treciadieni
Skaitau atmintine, tai parasyta isvakarese maudantis nenaudoti duso zele ir plauku balsamo. Del duskes suprantu, o prie ko cia balzamas? Neatsimenu, kad pries (.)(.) op tas butu parasyta
QUOTE(sanri @ 2017 01 30, 15:08)
<p>laba, man irgi treciadieni. mano atmintinej raso, kad tik kosmetikos nenaudot op diena ir pauosalu. greiciau tas treciadienis, nes tas laukimas nervina...</p>
Primink, pas ka tau operacija?