Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika, 13 tema

QUOTE(GreenEyes @ 2017 01 18, 23:15)
Dėkoju už sveikinimus! Viskas ok belieka tik sveikti:))) Labai laukiu kol viskas atsileis ir galėsiu džiaugtis gyvenimu. Tik keista kad sveriu daugiau nei pries tai:)))) turbut del mazo judejimo. Kaip jum wc reikalai tvarkesi po to?

Kaip randas?
Ar labai skauda? Kiek laike ligoninej?
Ar palikti drenai?
Atsakyti
QUOTE(DenimOnDenim @ 2017 01 19, 07:46)
Kaip randas?
Ar labai skauda? Kiek laike ligoninej?
Ar palikti drenai?

Kolkas viskas šviežiai susiųta tai apie randą kalbėt anksti esmė kad labai žemai bentjau per vidurį😊
Skausmas yra lb individualu iš manęs juokėsi kad lakstau draugei sake sunkiau buvo nei man. Va slampinėju po namus po biški tvarkausi iš po cezario žinau kad kuo daugiau judi tuo viskas sparčiau tvarkosi šiaip ne skauda o maudžia ypač susiųtus viršutinius raumenis ir nusiurbtas vietas pilvas tiesiog yra apmiręs tai nemaišo😃
Pirmadienį op trečiadienį namo, drenų jei nebega tai ir nepalieka, man kiek isbego pirma dieną tiek neperkopiau 50ml vienam, abu iki 50 buvo aišku išėmus juos kraujas bėga nes jie per visą šoną eina iki rando galo.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Išsiunčiau savo nuotraukas į paštą smile.gif dar matos vakarykstis T. A menas.
Priminsiu, kad jau buvau konsultacijoj pas Viksraiti ir vakar pas T. A, tai skirtumas toks, kad V sake greiciausiai darytu rando viduryje ipjovima i virsu, T. A nedarytu. Ir pas T.A 500e brangiau unsure.gif
Kurį pasirinkti vis dar nezinau, T A lyg arciau sirdies, bet galvoju gal dar Kaikari isbandyt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Shagrifa @ 2016 10 02, 15:37)
Todel, kad kuo maziau zmones zino, tuo ramiau gyvena. Pasitaiko nepritarimu, pavydo, atkalbinejimu. Ne viena temoj tokia buvom, kuriu artimieji nepritare operacijai. Mane mano mociute pradejo gazdinti, kad as nepabusiu po narkozes, kam man sito isvis reikia, juk niekas manes nemato ir t. t. ir pan. Tikrai man negeda pasakyti, kad pasidariau op. Apie laukiama korekcija mano mociute jau nieko nezino  biggrin.gif  Tiesiog mano tokia nuomone. Jei Jums kyla noras pasakoti apie op, prasom!!! Tokia Jusu nuomone ir ji teisinga  mirksiukas.gif

Ant pilvo pradejau bandyt miegot gal po menesio. Buvo nepatogu, tempe raumenis, bet pamazu pripratau.

clap_1.gif pritariu 100 proc., mane mama nežinau, kaip "išdurnintų", vyras kol kas spardosi, kvailele vadina, ale pirmadienį nuveš konsultacijai, priprašiau...esu po 2 CP, vaikai apie 5 kg gimę, visada turėjau išskobtą "liemenį", o dabar ta "palūdrė" padėjo mane nervinti...40 ant nosies jau, bet dar norisi aptemptų rūbų ir viskas rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos
QUOTE(GreenEyes @ 2017 01 19, 00:15)
Dėkoju už sveikinimus! Viskas ok belieka tik sveikti:))) Labai laukiu kol viskas atsileis ir galėsiu džiaugtis gyvenimu. Tik keista kad sveriu daugiau nei pries tai:)))) turbut del mazo judejimo. Kaip jum wc reikalai tvarkesi po to?

Daugiau sveri del tinimo ir taip pat del mazo judejimo
QUOTE(EmiCro @ 2017 01 19, 16:13)
Kurį pasirinkti vis dar nezinau, T A lyg arciau sirdies, bet galvoju gal dar Kaikari isbandyt doh.gif

Jei tik yra noras ir negali apsisprest, tai butinai ir pas Kaikari nueik mirksiukas.gif
QUOTE(Bitute1977 @ 2017 01 19, 17:50)
clap_1.gif pritariu 100 proc., mane mama nežinau, kaip "išdurnintų", vyras kol kas spardosi, kvailele vadina, ale pirmadienį nuveš konsultacijai, priprašiau...esu po 2 CP, vaikai apie 5 kg gimę, visada turėjau išskobtą "liemenį", o dabar ta "palūdrė" padėjo mane nervinti...40 ant nosies jau, bet dar norisi aptemptų rūbų ir viskas rolleyes.gif

Tai va. Maziau zino - ramiau gyvena biggrin.gif

As dariausi Klaipedoj pas Bagdona
Atsakyti
QUOTE(Shagrifa @ 2017 01 20, 10:45)
Sveikos

Daugiau sveri del tinimo ir taip pat del mazo judejimo

Jau krenta po biski😉 po kiek laiko galejai pilnai išsitiest kad nugara jau neskaudėtų? Vakar nusiemiau bintus tai dabar lengviau su pleistrom apsiklijavus:)

Bitute žinoma norisi juk ne pensija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GreenEyes @ 2017 01 20, 15:34)
Jau krenta po biski😉 po kiek laiko galejai pilnai išsitiest kad nugara jau neskaudėtų? Vakar nusiemiau bintus tai dabar lengviau su pleistrom apsiklijavus:)

Bitute žinoma norisi juk ne pensija 4u.gif

taip taip, laukiu nesulaukiu pirmadienio, kai lėksiu į Klaipėda konsultacijai...užsirašiau pas V. Jankūną...
Sveikos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bitute1977: 20 sausio 2017 - 14:41

Sveiki , merginos  :) man jau 4 sav! Jauciosi puikiai, jau nieko neskauda visiskai, tik dar patinstu labai, tai vakare tempe pilva  :blink:  Begalo esu laiminga 😍 Dar kaip pagalvuoju kad cia dar viskas patine stipriai ir bus dar graziau, tai net verkt is laimes norisi! Pradejau save vel mylet 😍❤❤❤ O vyras koks patenkintas, ant ranku mane nesioja 👍🏻👍🏻👍🏻 Kaip idet foto ? Maciau kad Shagrifa kaz kaip idejo nuotraukas? 

Atsakyti
QUOTE(GreenEyes @ 2017 01 20, 16:34)

Menesi uztrukau kol normaliai issitiesiau. Netgi ilgiau man atrodo
QUOTE(Aliunia333 @ 2017 01 20, 19:09)
Pradejau save vel mylet 😍❤❤❤

Kaip idet foto ? Maciau kad Shagrifa kaz kaip idejo nuotraukas?

O man buvo tokiu dienu kai verkiau is laimes wub.gif

Ieik i Part.lt Idek nuotrauka, nukopijuok nuoroda "sumazintas pav. forumui" ir idek cia i zinute. Arba atsiusk i pasta, idesiu i albuma
Atsakyti

Niu va mano pilvukas, aisku dar patine 😊🙈 bet man jau patinka 😍😍😍  [/URL]" src="[url=http://www.part.lt/perziura/03cfd453e03ed6259c0689370b490c28797.JPG]03cfd453e03ed6259c0689370b490c28797.JPG[/URL]">[/URL]" src="[url=http://www.part.lt/perziura/320807a6b10a1ea5de331a434b7149ec385.JPG]320807a6b10a1ea5de331a434b7149ec385.JPG[/URL]">[/URL]" src="[url=http://www.part.lt/perziura/c23863135851fa8a47dea69c5b784d36564.JPG]c23863135851fa8a47dea69c5b784d36564.JPG[/URL]">

Atsakyti
Aliunia333 4u.gif puikiai, kai praeis visi tinimai, bus iš vis super ;)

Shagrifa, siunčiau fotkes i pasta, gavai? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Aliunia333 @ 2017 01 21, 01:44)
Niu va mano pilvukas, aisku dar patine 😊🙈 bet man jau patinka 😍😍😍 

Labai puikus darbas wub.gif

QUOTE(EmiCro @ 2017 01 21, 18:14)
Shagrifa, siunčiau fotkes i pasta, gavai?  unsure.gif

Aha gavau. Jau sukelta i albuma mirksiukas.gif
Atsakyti