QUOTE(Baltapūkė @ 2016 09 10, 12:48)
Na mano manymu ten nieko negalėjo siūti jeigu jie būtų tirpstantys, tai jau turėtų būti suirę.... nežinau, gal pasirodyk gydytojui aš tai turbūt pati pabandyčiau juos ištraukti gal ten nieko rimto
O šeip aš jau ketinu mesti lauk korsetą....jis man per laisvas pasidarė, nieko nebeapspaudžia tai nematau reikalo jo nešioti. Man jau eina 7 savaitė galvoju kad dar viena savaitė nieko nepakeis
Kaip jūs laikotės? Ar patenkitos gražėjančiais pilvukais, gal kas foto įmeskit, kokie pas jus pokyčiai
O šeip aš jau ketinu mesti lauk korsetą....jis man per laisvas pasidarė, nieko nebeapspaudžia tai nematau reikalo jo nešioti. Man jau eina 7 savaitė galvoju kad dar viena savaitė nieko nepakeis
Kaip jūs laikotės? Ar patenkitos gražėjančiais pilvukais, gal kas foto įmeskit, kokie pas jus pokyčiai
Bandziau istraukti - neissitraukia. Pasirodyti negaliu nes as ne Lietuvoje gyvenu, nebent foto siusti. Sakot suirantys jau butu suire per menesi laiko?
Man irgi nieko korsetas neapspaudziau, bet nesioju, nes visgi dar tik 4savaites mano pilvukui o jusu atveju ta savaite tikrai nieko nekeis as labai patenkinta, tik dar vis laukiu, bijau kad tik nepablogetu vaizdas, kad bamba graziai sugytu ir randas nekiltu
O kaip pilvo raumenys jusu? Jau nebesijaucia kad kazkas daryta jiems?