Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika, 13 tema

QUOTE(EmiCro @ 2017 01 14, 16:20)
Smagu, jau greit smile.gif primink, pas ka?

Pas GP ;)
Atsakyti
Sveikos damos, paskaitau jusu temute jau senai. Taigi treciadieni einu konsultacijai ir as del pilvo plastikos, bet pas Kaikari.Tik dabar pradedu abejoti ar teisingai pasirinkau, nes paskutiniai atsiliepimai apie ji ne kokie. aisku suprantu, kad visiems irgi negali itikti, tai tikiuosi viskas bus ok.
Atsakyti
QUOTE(Samsunge @ 2017 01 16, 15:55)
Sveikos damos, paskaitau jusu temute jau senai. Taigi treciadieni einu konsultacijai ir as del pilvo plastikos, bet pas Kaikari.Tik dabar pradedu abejoti ar teisingai pasirinkau, nes paskutiniai atsiliepimai apie ji ne kokie. aisku suprantu, kad visiems irgi negali itikti, tai tikiuosi viskas bus ok.

man dabar irgi didziausias galvos skausmas kurį pasirinkti, trečiadieni einu pas T.A smile.gif
Atsakyti
Na ką sveikutės! Aš va jau po op. Viskas liux! Ryt namo paleidžia tai mėgaujuosi poilsiu ir relaxuoju😉
Papildyta:
QUOTE(DenimOnDenim @ 2017 01 12, 21:49)
Sveikos,
Tai va, mano didzioji diena vasario 1  bigsmile.gif Kazkaip bijau vistiek, nors daug maziau nei pries (.)(.) operacija smile.gif

Jau žinai kas kaip tai todėl ir baimės mažiau:)))

Aliunia333 laip sekasi sveikti? 😉
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GreenEyes: 17 sausio 2017 - 12:25
QUOTE(GreenEyes @ 2017 01 17, 13:31)
Na ką sveikutės! Aš va jau po op. Viskas liux! Ryt namo paleidžia tai mėgaujuosi poilsiu ir relaxuoju😉
Papildyta:

Jau žinai kas kaip tai todėl ir baimės mažiau:)))

Aliunia333 laip sekasi sveikti? 😉

Sveikinu! Smagu, tu jau po visko smile.gif
Kaip savijauta? Tik pilva dareisi? Kiek viskas truko?
Beje, koki korseta duoda, tik ant pilvo ar toki vientisa su triusikais? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(DenimOnDenim @ 2017 01 17, 19:51)
Sveikinu! Smagu, tu jau po visko smile.gif
Kaip savijauta? Tik pilva dareisi? Kiek viskas truko?
Beje, koki korseta duoda, tik ant pilvo ar toki vientisa su triusikais? smile.gif

Viskas ok smile.gif nzn kiek truko apie 3h gal kazkur, ilgai miegojau tai nebesugaudziau:))) korsetas apacia kaip triko susikabina per klyna ir visas liemuo iki krutines pilnai aplink ir tada sleikutes prisegamos, vyras sako va net kaspinelis yra 😁
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GreenEyes: 17 sausio 2017 - 20:06
QUOTE(DenimOnDenim @ 2017 01 12, 23:49)
Sveikos,
Tai va, mano didzioji diena vasario 1  bigsmile.gif Kazkaip bijau vistiek, nors daug maziau nei pries (.)(.) operacija smile.gif

yahoo.gif kaip smagu, Denim. Jau visai cia pat. Baime tai cia normal. Bet viskas bus gerai ir dziaugsies puikiu rezultatu 4u.gif
QUOTE(GreenEyes @ 2017 01 17, 14:31)

Sveika. Sveikinimai wub.gif Jau namuose? Kaip jautiesi?
Atsakyti
QUOTE(GreenEyes @ 2017 01 17, 19:56)
Viskas ok smile.gif nzn kiek truko apie 3h gal kazkur, ilgai miegojau tai nebesugaudziau:))) korsetas apacia kaip triko susikabina per klyna ir visas liemuo iki krutines pilnai aplink ir tada sleikutes prisegamos, vyras sako va net kaspinelis yra 😁

Sveikinu 4u.gif kaip savijauta šiandien?
Atsakyti
EmiCro, atsiusk fotkes i pasta mirksiukas.gif
Atsakyti
Na va as jau po konsultacijos pas Kaikari. Na kolkas jis man pasirode visai gerai, neturiu as jam priekaisti. Bendravo noriai, daug pasakojo, rode daug darbu savo. Nors buvau uzsirasius tik pilvo korekcijai, bet pakonsultavo ir del papuliu. taigi net nezinau ar beverta eiti i kiitas konsultacijas,idomu ar ka pasakys kitaip. Pinigu paskaiciavo taip, 2000eur uz pilva (raumenus susiuvimas ir plastika) +3700eur uz papuliu pakėlima ir inplantus. Jei daryciau viska 5100eur. darytis noriu, bent jau pilva tikrai, del papuliu nz. Patartkit ar verta dar eiti kur konsultuotis?
Atsakyti
Sveikos,grazuoles, gal darete kas pilvo plastika Klaipedoje?
Atsakyti
Dėkoju už sveikinimus! Viskas ok belieka tik sveikti:))) Labai laukiu kol viskas atsileis ir galėsiu džiaugtis gyvenimu. Tik keista kad sveriu daugiau nei pries tai:)))) turbut del mazo judejimo. Kaip jum wc reikalai tvarkesi po to?
Atsakyti