Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika, 13 tema

" Graužiu" senesnes temas, kolkas pastebejimai tokie, kad visu pilvukai tikrai gražesni po operacijos, bet visų gražiausias Emz, nu tiesiog TOBULAI 4u.gif
Tai prisižiūrėjus jūsų labai noriu sios op, bet vis dar labiausiai kankina sie klausimai:

kodėl niekas nesirenkat Viksraičio? dabar jau ir atsiliepimų apie jį neigiamų prisiskaičiau. gr. ch kazkaip manes netraukia, net nežinau kodėl toks nusistatymas...
kitas klausimas, gal dar atideti op kol pauges mazylis, dabar jam metai. pagalbos kaip ir turėčiau, gal ir ne visą laiką, bet bent po pusdieni ir vakarais...

Atsakyti

Niu tai tas skistys kuris is drenu bego, ir buna po to jis vel kaupiasi :) 

Atsakyti
QUOTE(DenimOnDenim @ 2017 01 02, 22:10)
Aha, tik bijau kazkaip  fear.gif
Nors po krutines op sakiau, kad ner ko ten bijot, visai faina tos operacijos lotuliukas.gif

Tai nedvejok, jei yra gaimybes, butinai darykis smile.gif As nei sekundei nesigailejau

Tai va, kad tos galimybes mazos unsure.gif
QUOTE(EmiCro @ 2017 01 03, 15:25)
" Graužiu" senesnes temas, kolkas pastebejimai tokie, kad visu pilvukai tikrai gražesni po operacijos, bet visų gražiausias Emz, nu tiesiog TOBULAI 4u.gif

kodėl niekas nesirenkat Viksraičio? dabar jau ir atsiliepimų apie jį neigiamų prisiskaičiau. gr. ch kazkaip manes netraukia, net nežinau kodėl toks nusistatymas...

kitas klausimas, gal dar atideti op kol pauges mazylis, dabar jam metai. pagalbos kaip ir turėčiau, gal ir ne visą laiką, bet bent po pusdieni ir vakarais...

Sutinku, EMZ pilvukas tobulas wub.gif

Viksraicio as asmeniskai nezinojau. Grozio chirurgijoj buvau pas Maslauska, man jis patiko. Bet pati pasirinkau Klp gyd. Bagdona.

Na, metinukas vaikas tikrai mazas. Bent pirma savaite tikrai reiktu visos dienos, kad kas pasirupintu tiek tavim, tiek vaikeliu mirksiukas.gif
QUOTE(Aliunia333 @ 2017 01 03, 16:01)
Niu tai tas skistys kuris is drenu bego, ir buna po to jis vel kaupiasi smile.gif

Kazkuriai mergaitei buvo, kad kaupesi skysciai, reikejo traukti. O ar tu skambinai daktarui?"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shagrifa: 03 sausio 2017 - 16:40
Shagrifa gražus pilvukas!!! 4u.gif tiesa jau klausiau bet neradau atsakymo kaip galiu pamatyti foto albumiuką ir pasidžiaugti kitų laime mirksiukas.gif

Aliunia333 kaip tau ar išsiaiškinai dėl tų skysčių? Sako kad nutraukia juos ir tiek.

Na va po Naujųjų ir aš buvau dar vienoj konsultacijoj ir grįžau rami šį kartą tad jau laukiu rezultatų 16tą dieną😍
Atsakyti
As vis dar paieskose unsure.gif gavau rekomendaciju del T. Astrausko, temos pradzioje paminetas kaip vienas tarp favoritu, bet jo psl labai mazai informacijos unsure.gif
Atsakyti
Sveikos graziu pilvuku savininkes smile.gif tikiuosi priimsit i savo pasnekesius ir patarsit smile.gif planuoju daryti mini pilvo plastika. Esu po dvieju cezariu. Virsutine pilvo dalis grazi lygi, bet apatine su daug striju, istampyta oda kuri pasilenkus labai negraziai susirauksleja.
Gal rekomenduosit kokie jusu manymu chirurgai geriausi siuo klausimu. Beja gal kazkur galima pamatyti ir darbus chirurgu pas kuriuos daretes? smile.gif 4u.gif
Atsakyti

Viskas gerai jau, nutrauke skysti , iseme siulus, pilvas plokscias, tokio net pries gimdyma neturejau :) nusifotkinsiu, ikelsiu i fotoalbuma savo nauja pilvuka :) 😍

Atsakyti
QUOTE(EmiCro @ 2017 01 05, 11:12)
As vis dar paieskose unsure.gif gavau rekomendaciju del T. Astrausko, temos pradzioje paminetas kaip vienas tarp favoritu, bet jo psl labai mazai informacijos unsure.gif

Labai konkretus gydytojas. Atsako i uzduotus klausimus. Prieš operacija palankiau keletą plastiku. Rinkausi Astrauska, nes jo pasiūlytas variantas labiausiai atitiko mano lūkesčius. Po op praėjo daugiau negu metai. Rezultatas toks kokio tikejausi
Atsakyti
QUOTE(solnyszko @ 2017 01 05, 19:36)
Labai konkretus gydytojas. Atsako i uzduotus klausimus. Prieš operacija palankiau keletą plastiku. Rinkausi Astrauska, nes jo pasiūlytas variantas labiausiai atitiko mano lūkesčius. Po op praėjo daugiau negu metai. Rezultatas toks kokio tikejausi

Aciu 4u.gif

Atsakyti
Temoje tyla ... Jei atsiusciau nuotraukas, priimtumet i albuma? rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos,
Tai va, mano didzioji diena vasario 1 bigsmile.gif Kazkaip bijau vistiek, nors daug maziau nei pries (.)(.) operacija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(DenimOnDenim @ 2017 01 12, 21:49)
Sveikos,
Tai va, mano didzioji diena vasario 1  bigsmile.gif Kazkaip bijau vistiek, nors daug maziau nei pries (.)(.) operacija smile.gif

Smagu, jau greit smile.gif primink, pas ka?
Atsakyti