Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika, 13 tema

Jau geriau , sutinus lb :) 2 kart didesne db nei buvau pries op :D lauksiu rezultato :) biski skauda,bet kentet galima :) pasakyciau , kad daugiau tempia, maudzia o ne skauda :) o kada tavo op? 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aliunia333: 25 gruodžio 2016 - 14:31
Sveikos, grazuoles. Su sventemis visas 4u.gif

Alunia333, sveikinu pasigrazinus. Tinimas su laiku nuslugs ir liks grazus rezultatas 4u.gif Lauksim nuotrauku mirksiukas.gif

GreenEyes, idejau tavo foto i albuma smile.gif Sorry, kad tiek ilgai laukei.

As dziaugiuosi savo pilvuku wub.gif Reiks kada pasirodyt.

DenimOnDenim, kada op? bigsmile.gif
Atsakyti

Lb laukiu :) kol kas atrodo nlb... dar man atrodo vienoj vietoj skysciai kaupiasi, nes ten toks kaip guzas, paspaudziu ir i kita puse banguoja oda. Buvo pas ka nors taip? Reikia skambint daktarui? Ar taip turi buti?

Atsakyti
QUOTE(Aliunia333 @ 2016 12 26, 14:31)
<p>Lb laukiu smile.gif kol kas atrodo nlb... dar man atrodo vienoj vietoj skysciai kaupiasi, nes ten toks kaip guzas, paspaudziu ir i kita puse banguoja oda. Buvo pas ka nors taip? Reikia skambint daktarui? Ar taip turi buti?</p>

Pasiskambink, blogiau tikrai nebus
Atsakyti
Labukas☺
Kaip laikosi jusu pilvukai? Pasiruose naujiems metams?
O as cia uzbegau pasidziaugti ir gal kam naudingos info suteikti. Taigi pirkau dermatix Lenkijoje, o gi jis ten dvigubai pigiau kainuoja!~20€ iseina, kai Lietuvoj vaistinej~40€.
Aisku vien del dermatix nevaziuosi, bet jei jau pro sali, tai galima nusipirkti😀
Graziu artejanciu metu! Pildykim savo troskimus didelius ir mazus ir bukim laimingos!😍😎
Atsakyti
Su naujais!

Linkiu kuo daugiau nariu sioje grupeje. Kad 2017 metai butu dar daugiau graziu pilvuku ir geru emociju wub.gif
Atsakyti
Va mano grazuoliukas wub.gif Tik apsvietimas nekoks, niekaip lauke neprasvinta

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Laba:) atrodo, jungsiuos ir as i jusu buri. Buvau konsultacijaipas gyd. Viksraiti, operacija po poros menesiu. Bet kiek skaiciau sias temas, pasirode kad mazai kas renkates si gydytoja unsure.gif
Atsakyti

Labuka merginos gal pas kuria nors buvo seroma? Ar ilgai ji jums kaupesi? 

Atsakyti
Shagrifa, labai grazu wub.gif
Klausei del operacijos, tai ryt skambinsiu, kalbejom apie sausio pabaiga.

Su Naujais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aliunia333 @ 2017 01 02, 13:55)
Labuka merginos gal pas kuria nors buvo seroma? Ar ilgai ji jums kaupesi?

Sveika. Kas tai yra?
QUOTE(DenimOnDenim @ 2017 01 02, 16:54)
Shagrifa, labai grazu wub.gif
Klausei del operacijos, tai ryt skambinsiu, kalbejom apie sausio pabaiga.

Su Naujais 4u.gif

Aciu 4u.gif

Kaip faina, greiciau ateitu ta diena ane?

O as vis dazniau pasvajoju apie papulius. Tada butu pilnas komplektas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Shagrifa @ 2017 01 02, 16:00)
Sveika. Kas tai yra?

Kaip faina, greiciau ateitu ta diena ane?

O as vis dazniau pasvajoju apie papulius. Tada butu pilnas komplektas  biggrin.gif

Aha, tik bijau kazkaip fear.gif
Nors po krutines op sakiau, kad ner ko ten bijot, visai faina tos operacijos lotuliukas.gif

Tai nedvejok, jei yra gaimybes, butinai darykis smile.gif As nei sekundei nesigailejau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DenimOnDenim: 02 sausio 2017 - 20:12