Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika, 13 tema

QUOTE(Agniuuke @ 2016 12 13, 01:13)
Sveikos merginos, esu cia pirma karta. Prasau pagalbos. Jau lb greitai operuosiuosi pas Tautrima Astrauska Kaune 3  3 op voku op, krutines didinimas, ir pilvo plastika. Ka alite patarti? Po 10 paru skrisiu namo i uk ar uzteks tiek laiko atsistoti ant koju? Ryt ikelsiu foto. Gal kokiu komentaru spie daktara? Buvau pas Kaikari tai ziauriai nepatiko.

TA siuva tirpstanciais siūlais. Bent jau man jokiu siūlų nereikėjo traukti. Man dare pilvo plastika. Gijimas kiekvienai skirtingai. Sunku pasakyti ar užteks 10dienu. Man atrodo mazokai
Atsakyti
Sveiki mergaites ! Ar jums pries op dare tik kraujo tirimus? ar dar kokius papildomus? Mano diena jau poryt bigsmile.gif yaaaaaay
Atsakyti
QUOTE(Aliunia333 @ 2016 12 19, 11:57)
Sveiki mergaites ! Ar jums pries op dare tik kraujo tirimus? ar dar kokius papildomus? Mano diena jau poryt bigsmile.gif yaaaaaay

Lauksime teigiamų įspūdžių!!! mirksiukas.gif

O aš va pakeičiau nuomonę ir užsirašiau kitur, nes vis neapleido jausmas kad kažkas negerai, o ir kaina gerokai didesnė nei kitur🤔
draugė jau po op tai visa patenkinta labai rekomendavo Samsanavičiųsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(GreenEyes @ 2016 12 19, 16:44)
O aš va pakeičiau nuomonę ir užsirašiau kitur, nes vis neapleido jausmas kad kažkas negerai, o ir kaina gerokai didesnė nei kitur🤔

Parasysiu kaip viskas praejo smile.gif Kaip tik mane grazins Samsonavicius, pilnai pasitikiu ir zinau kad bus viskas gerai! Net neejau kitur i konsultacija! Bijau tik reabilitacija kaip praeis, nes esu pumpushka, o sako kai yra lasinuko, sunkesnis gyjimas 😂 smile.gif Dar ir dvyguba darysiu, bus amen 😂😱 o kur buvai uzsirasius?
Atsakyti
QUOTE(GreenEyes @ 2016 12 19, 17:44)

O kiek skiriasi kaina? Ir kada bus operacija?
As niekur kitur net nebuvau, nes pilnai pasitikiu GP, tikiuosi, po op viskas bus gerai smile.gif

O as taip dziaugiausi, kad bus svieziu ispudziu man pries operacija smile.gif
Atsakyti
Sveikos!

As buvau konsultacijoj pas gyd. Maslauska (Grozio chirurgija).
Daktaras labai fainas ir malonus. Kaina pilvo plastikos 2000 eur.

Apziurejo is visu pusiu. Bet odos pas mane mazai kabancios, tai sake reiktu daryt ir vertikalu pjuvi dar kad neisplystu viskas. o pas mane nuo kitos laparoskopines operacijos yra dar pilvo virsuje trys randai - tai darant pilvo plastika jie issitemptu labai ir labai matomi butu.

Tai viska apgalvojau ir nusprendziau kol kas isgyventi be operacijos, nes nesinori vien randais pilva turet unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Aliunia333 @ 2016 12 19, 18:35)
Parasysiu kaip viskas praejo smile.gif  o kur buvai uzsirasius?

Turi būti gerai, svarbu jaustis saugiai:) as buvau pas G P užsirašius mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(DenimOnDenim @ 2016 12 19, 19:46)
O kiek skiriasi kaina? Ir kada bus operacija?
As niekur kitur net nebuvau, nes pilnai pasitikiu GP, tikiuosi, po op viskas bus gerai smile.gif

O as taip dziaugiausi, kad bus svieziu ispudziu man pries operacija smile.gif

Na man nepatiko jo rodytaa randas dėl to sunerimau.
Mano atveju kaina per 700 skiriasi tai manau daug jau, plius kitos smulkmenos kaip tyrimai ir korsetai... kai siūlo už 2000 kai viską duoda ir padaro tai kažkaip susimąstai:)
Atsakyti
QUOTE(GreenEyes @ 2016 12 20, 21:07)
Turi būti gerai, svarbu jaustis saugiai:) as buvau pas G P užsirašius mirksiukas.gif
Papildyta:

Na man nepatiko jo rodytaa randas dėl to sunerimau.
Mano atveju kaina per 700 skiriasi tai manau daug jau, plius kitos smulkmenos kaip tyrimai ir korsetai... kai siūlo už 2000 kai viską duoda ir padaro tai kažkaip susimąstai:)

O koks tas jo rodytas randas? Negraziai sugijes, ar forma negrazi? unsure.gif
Atsakyti
Labuka ,as jau po op 😉👏🏼 Isoperavo vakar, nzn kiek val truko op, bet gan ilgai ! Siandien jau atsistojau pati. Skauda labiausiai krutine, ir siurbtos vietos ! O seip ok, kentet galima! Svarbiausia kad as jau grazi 😍😍😍 yahoooo 😂👍🏻
Atsakyti
QUOTE(DenimOnDenim @ 2016 12 20, 21:03)
O koks tas jo rodytas randas? Negraziai sugijes, ar forma negrazi? unsure.gif

Forma negraži banguotas kažkoks. Ir vieną foto terodė tai dėl to nepatikimai pasirodė, turėtų geriausius darbus rodyt bųsinam klientui manau, o gal čia geriausias ir buvo:)
Atsakyti

Labuka merginos :) man jau 4 diena po op

:) lb stiprus tinimas , ka jus daret? -ar cia jau nieko nepadarysi ? 🙈

Atsakyti
QUOTE(Aliunia333 @ 2016 12 24, 11:39)
<p>Labuka merginos smile.gif man jau 4 diena po op</p><p>:) lb stiprus tinimas , ka jus daret? -ar cia jau nieko nepadarysi ? 🙈</p>

Kaip jautiesi? Ar labai skauda?
Manes dar tik laukia op smile.gif
Atsakyti