Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika, 13 tema

QUOTE(DenimOnDenim @ 2016 12 07, 10:26)
Jei vaiku neplanuoji, o pilvas sudarkytas, tai net nesukciau galvos del operacijos!
As rinkausi pagal (.)(.) darbu galerija, man jo darbai, braizas buvo graziausi. Planavau kartu ir pilva datytis, bet paskui persigalvojau, o dabar praejus metams vel griztu prie sitos minties.
Mane tik vienintelis dalykas neramina- kad kazkada gal noresiu dar trecio vaiko.
Datos dar neuztvirtinom galutinai, bet sausio pabaigoj planuoju.

O kur jo darbai įdėti? Jo klinikos svetainėje nėra, gal kokią nuorodą žinai?

Atsakyti
QUOTE(GreenEyes @ 2016 12 07, 12:06)
O kur jo darbai įdėti? Jo klinikos svetainėje nėra, gal kokią nuorodą žinai?

Yra estetik.lt, galerija ir pasirenki kokia konkreciai operacija domina. Pilvu ten nedaug, as turejau omeny krutine.
Atsakyti
QUOTE(GreenEyes @ 2016 12 07, 11:38)
Iššsiunčiau foto porą į paštą tik be lapo rankose gal nieko tokio?

Nera tavo foto paste unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Shagrifa @ 2016 12 07, 20:53)
Nera tavo foto paste  unsure.gif

Ėjau žiūrėt nugi žiopla išsiunčiau iš įpročio galą parašius yahoo vietoj gmail😇 echhh nuo to vaistų nėra😆 dabar matosi?
Atsakyti
QUOTE(GreenEyes @ 2016 12 08, 00:54)
Ėjau žiūrėt nugi žiopla išsiunčiau iš įpročio galą parašius yahoo vietoj gmail😇 echhh nuo to vaistų nėra😆 dabar matosi?

Aha, dabar yra. Sukelsiu kai turesiu laisva minutele
Atsakyti
QUOTE(GreenEyes @ 2016 12 07, 22:54)

Ar dabar atėjo?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(GreenEyes @ 2016 12 06, 14:26)
Sveikos,

Na priėmiau ir aš šį sprendimąsmile.gif vakar pirmoje konsultacijoje buvau tad norėčiau paklausti gal kas ką žinotw apie Papecki Kaune? Internete radau senus atsiliepimus tai susivaidžiau unsure.gif  ar priimsite į būrį? 4u.gif

Sveika,as dariausi pas ji pries menesi.Keiciausi implantus ir dare mini pilvo plastika.Esu labai patenkinta.Graziai gija.Gydytojas labai patiko,viska aiskiai isdesto,galima viber rasyti jei kas neaisku.
Atsakyti
QUOTE(Svajojanti @ 2016 12 10, 13:39)
Sveika,as dariausi pas ji pries menesi.Keiciausi implantus ir dare mini pilvo plastika.Esu labai patenkinta.Graziai gija.Gydytojas labai patiko,viska aiskiai isdesto,galima viber rasyti jei kas neaisku.

Oi kaip faina, kad pasipasakojai! As pas ji dariausi krutine pernai, siemet darysiu mini pilvo plastika.
Kodel tau mini dare? Kaip su bamba? Ar labai sunku po operacijos? Dareisi Kaune ar Vilniuje? Laike para ar dvi? Ar buvo drenai pilve?

Kodel keiteisi implantus?

Milijonas klausimu biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, esu cia pirma karta. Prasau pagalbos. Jau lb greitai operuosiuosi pas Tautrima Astrauska Kaune 3 3 op voku op, krutines didinimas, ir pilvo plastika. Ka alite patarti? Po 10 paru skrisiu namo i uk ar uzteks tiek laiko atsistoti ant koju? Ryt ikelsiu foto. Gal kokiu komentaru spie daktara? Buvau pas Kaikari tai ziauriai nepatiko.
Atsakyti
QUOTE(Agniuuke @ 2016 12 13, 00:13)
Sveikos merginos, esu cia pirma karta. Prasau pagalbos. Jau lb greitai operuosiuosi pas Tautrima Astrauska Kaune 3  3 op voku op, krutines didinimas, ir pilvo plastika. Ka alite patarti? Po 10 paru skrisiu namo i uk ar uzteks tiek laiko atsistoti ant koju? Ryt ikelsiu foto. Gal kokiu komentaru spie daktara? Buvau pas Kaikari tai ziauriai nepatiko.

Labukas,kiekviena gyjam skirtingai ..bet manau po trigubos op skrendate per greit...reiketu pabuti bent jau 14d kada siulus istraukia.as pati skridau po 2,5 sav . Dariau pilvo plastika ir krutines didinima.
Papildyta:
QUOTE(Agniuuke @ 2016 12 13, 00:13)
Sveikos merginos, esu cia pirma karta. Prasau pagalbos. Jau lb greitai operuosiuosi pas Tautrima Astrauska Kaune 3  3 op voku op, krutines didinimas, ir pilvo plastika. Ka alite patarti? Po 10 paru skrisiu namo i uk ar uzteks tiek laiko atsistoti ant koju? Ryt ikelsiu foto. Gal kokiu komentaru spie daktara? Buvau pas Kaikari tai ziauriai nepatiko.

Labukas,kiekviena gyjam skirtingai ..bet manau po trigubos op skrendate per greit...reiketu pabuti bent jau 14d kada siulus istraukia.as pati skridau po 2,5 sav . Dariau pilvo plastika ir krutines didinima.
Atsakyti
Labukas 4u.gif
As lapkricio gale dviguba op (pilna pilvo plastika+krūtinės pakelimas ir implantai). Tai man siulus patare traukt 12-14d po op. Siaip sunku pasakyt del savijautos. As isjart po ol labai gerai jauciausi, skausmo isvis nejutau. Tik veliau pradejau linkti del blogos miego pozicijos. Galima miegoti tik ant nugaros, o taip ismiegu tik 4-5val unsure.gif Bet visa kita super mirksiukas.gif
Kuo nepatiko Kaikaris?
Atsakyti
QUOTE(Svajojanti @ 2016 12 10, 12:39)

Ačiū kad pasidalinai patirtim! Bijau aš tos op ir rando, kad paskui nesigailėčiau. Tikiu jei viskas bus be komplikacijų tai džiausmas trykš per kraštus:))))

O jūs turite temoje foto kurios nors po ilgo laiko operacijos?
Mano randas po CP tai jau seniai baltas iki 2 metų pabalo, o kitom matau google jog atrodo šviežias labai toks rausvai melsvas unsure.gif
Atsakyti