Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika, 13 tema

QUOTE(Shagrifa @ 2016 11 25, 11:24)
Labas rytas. Stai zadetos foto. Gyvenimas grazus  biggrin.gif  rev.gif  lady.gif

Nu tikrai kad grazus wub.gif Nebesikabinek 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Shagrifa @ 2016 11 25, 12:24)
Labas rytas. Stai zadetos foto. Gyvenimas grazus  biggrin.gif 

Suuuuper pokyciai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Celin @ 2016 11 26, 01:19)
O kaip yra kai pasilenkiat ar atsisedat? Kaip atrodo pilvas? Gal foto galit imesti?
Matau turit dar striju,tai yra idomu ar jos stipriai susirauksleja ?

Strijų labai daug pas mane. Oda neelastinga. Tai manau daktaras išspaudė maksimumą. Padarysiu nuotrauką kai tik pavyks. Pasiraukšlėja pagrinde ten, kur randas, tai niekas nemato smile.gif
QUOTE(p i n k @ 2016 11 26, 04:05)
Nu tikrai kad grazus wub.gif Nebesikabinek 4u.gif

hi.gif Ačiū. P i n k 4u.gif
Vakar labai ilgai žiūrėjau į tas nuotraukas, kur įdėjau. Nu tikrai gražiai atrodo. Viskas, nebesikabinėju wub.gif

Denim, dėkoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Shagrifa @ 2016 11 26, 10:52)
Strijų labai daug pas mane. Oda neelastinga. Tai manau daktaras išspaudė maksimumą. Padarysiu nuotrauką kai tik pavyks. Pasiraukšlėja pagrinde ten, kur randas, tai niekas nemato smile.gif

hi.gif  Ačiū. P i n k 4u.gif
Vakar labai ilgai žiūrėjau į tas nuotraukas, kur įdėjau. Nu tikrai gražiai atrodo. Viskas, nebesikabinėju wub.gif

Denim, dėkoju  4u.gif

Pas mane irgi striju labai daug,todel toks ir klausimas iskilo smile.gif o sesiai kai pasilenkia taip idomiai atrodo yra dar tos skuros. Tai ir galvoju ar ir man taip bus po 3men.
Daktaro klausiau bet taip tiksliai labai ir neatsake smile.gif
Ziuresiu kaip cia bus,biski pergyvenu
Atsakyti
QUOTE(Celin @ 2016 11 26, 13:03)
Pas mane irgi striju labai daug,todel toks ir klausimas iskilo smile.gif o sesiai kai pasilenkia taip idomiai atrodo yra dar tos skuros. Tai ir galvoju ar ir man taip bus po 3men.
Daktaro klausiau bet taip tiksliai labai ir neatsake smile.gif
Ziuresiu kaip cia bus,biski pergyvenu

Blogiau tikrai nebus mirksiukas.gif O tos skuros vistiek kazkiek liks. Per daug pertempti irgi negali.

Pas koki gyd buvai?
Atsakyti
QUOTE(Shagrifa @ 2016 11 26, 23:09)
Blogiau tikrai nebus mirksiukas.gif O tos skuros vistiek kazkiek liks. Per daug pertempti irgi negali.

Pas koki gyd buvai?

Samsanavicius operavo mane smile.gif
Atsakyti
Labas.
Vakar issiunciau foto i pasta, tikiuosi nuejo ten, kur reikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(DenimOnDenim @ 2016 11 30, 16:48)
Labas.
Vakar issiunciau foto i pasta, tikiuosi nuejo ten, kur reikia biggrin.gif

Sveika. Jop, nuejo ten, kur reikia mirksiukas.gif

Sudesiu i albuma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shagrifa @ 2016 11 30, 15:56)
Sveika. Jop, nuejo ten, kur reikia mirksiukas.gif

Sudesiu i albuma  smile.gif

Aciu smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Noriu prisijungti i Jusu buri smile.gif gruodzio 16d. uzsiregistravau konsultacijoms pas Viksraiti ir i Groziochirurgija - ziuresiu ka papasakos.

Mano vaizdas nera visiskai tragiskas, bet kiekviena kart nekenciu savo pilvo kai matau ji veidrodyje, jauciuosi pribrendusi operacijai.

Norejau paklaust - o jus iki prieidamos sprendima operuotis - isbandete kitus variantus - tipo masazai, aliejai, limfodrenazai ir tt ?

Atsakyti
QUOTE(Zuwytes @ 2016 12 02, 18:04)
Sveikos  4u.gif  Noriu prisijungti i Jusu buri smile.gif

Sveika, prasom mirksiukas.gif

Pas mane buvo tokia situacija, kad tikrai niekas nebutu padejes
Atsakyti
Sveikos. Mano pilvas irgi buvo baisus, ne masazais toki defekta tvarkyti. Odos po operacijos pas mane papildomos kaip ir neliko. Kai atsisedu, pilvas lygus grazus, tik prie rando siek tiek skurytes yra, bet rinke nesusidaro biggrin.gif bet as ir siaip liekna esu, riebalu nera ant pilvo smile.gif
Dar gal kam idomu bus, dermatix nuo randu man uzteko 3,5 menesio 4u.gif
Atsakyti