As ir jau 13d po operacijos
Dar sulinkus bet pamazu atsilenkiu i vakara pakerta nugara.
Siuvo tirpstanciais siūlais
Randas zemai graziai
Netinstu visai.
Gero sveikimo visoms:)
Nuo operacijos numečiau 9kg. Smagu:)
Oj geras, kad man taip dievas minus 9kg . Aš prieš op numečiau 7 paskui po op dar 2 . Dar liko 10 numest iki pilno kudumo, nors ir dabar jau gerai jaučiuosi , bet norisi dar numestnumest kad dingtų lasinukai juo šonų nes dariau op be nusiurbimo
Džiaugiuosi, kad nebesikaupia skysčiai. Tikrai kas abejoja, rekomenduoju darytis. Tas nepatogumas ir skaumas tėra menka smulkmena.
Žiūrėsiu kaip viskas atrodys po pusmečio, nes lyg vienoj pusėj darosi vadinamoji "ausis".
Su tom ausim tai man bent iškart po op jos buvo, o dabar jau nyksta. Praėjo 1men ir 2 sav
O kas negražiai susisiūtų, jei nesiurbtų? Man visiškai nieko nesiurbė, šonuose raukštlėta truputi siūlė gavos...
Sveikos. Kaip fainai,kad jus atradau! O taip ieskojau visur info,bet norisi isgirsti is jau pasidariusiu. As einu poryt i konsultacija pas Samsanaviciu. Noriu pilvo ir krutines vienu metu.
Sakykite,o jus nuotraukomis dalinates? Jei taip,kir keliate.Idomu butu paziureti pries ir po ir kokio dydzio randai. Nes internete ziurejau,kad pas kitas labai ilgi randai buna,per puse kuno.
Sveikutės. Taip pat nuolat galvojau apie pilvo plastiką... Turiu tris vaikus, pilvas strijuotas ir iššokęs, tarp pilvo raumenų visu ilgiu telpa apie 3 pirštai, ties bamba gal net 4. Šiaip nelabai randu atsiliepimų apie Vilniaus chirurgus, kaip supratau tai populiariausi yra Drasutis ir Daunoravicius, ar yra kas nors šitoj temutėj pas juos pasidariusių?