Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika, 13 tema

Man narkoze ir lb gerai be jokiu salutiniu

Ir nebuvo salta net.

Taip turesit motyvacija :) 

Atsakyti
Sveikos merginos, aš esu prisiregistravus operacijai pas V. Kaikarį. Bet ji bus tik birželio 4 d. Ant pačios vasaros blink.gif Bus parduota vasara man , bet kitaip neišeina.
Atsakyti

Nieko tokio bent menesiuka sustipresit ir vasarojat sau ;) pamažu 

Koresta tik kad devet reiks bet nebeda :) 

Man va dvi sav dar vaikstau palinkus.

Atsakyti
Aš jau namie, bet sakyčiau gana išsitiesus, galvojau, kad būsiu labiau palinkus. Pilnai išsitiest negaliu, bet ne visai susirietus.
Atsakyti
Gal nedaug nupjovė :) odos todel kitom nesijauciau susirietimas man dare lb žemai randą patempe daugiau.
Atsakyti

akysakys0 Pas ka jus operavotes?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Slaj: 08 balandžio 2019 - 18:34
Sveikos,
Gal kas nors turit parduoti savo nebereikalingą M dydžio korsetą po pilvo plastikos?

Man susikaupė skysčių, teko juos nutraukti. Gal kam nors yra buvę, kaip sekėsi gyti?
Atsakyti

Sveikos,
Gal kas nors turit parduoti savo nebereikalingą M dydžio korsetą po pilvo plastikos?

Man susikaupė skysčių, teko juos nutraukti. Gal kam nors yra buvę, kaip sekėsi gyti?

Man trauke skyscius, nieko baisaus, istrauke ir viskas, po to reikejo tik stebeti. Bet vienas niuansas, ten kur trauke liko idubimas ties randu. Nezinau kaip kitom, bet man taip 😏

Atsakyti
Man jau antrą kartą nutraukė. Dabar važiuosiu po savaitės. Nutraukė 200ml. Anot gydytojo nieko čia baisaus, bet man aišku nefaina, nes prailgina gyjimą. Tikiuosi neteks ilgai taip važinėti. Šiaip savijauta tai gera.

QUOTE(Slaj @ 2019 04 16, 20:15)
Man trauke skyscius, nieko baisaus, istrauke ir viskas, po to reikejo tik stebeti. Bet vienas niuansas, ten kur trauke liko idubimas ties randu. Nezinau kaip kitom, bet man taip 😏</p>

Atsakyti

Sveikos, Gal kas nors turit parduoti savo nebereikalingą M dydžio korsetą po pilvo plastikos? Man susikaupė skysčių, teko juos nutraukti. Gal kam nors yra buvę, kaip sekėsi gyti?

Labas, jei dar reikia turiu M dydzio Marena Recovery korseta. Labai trumpai, gal tik dvi savaites devetas, nes pasidare per didelis. Pirkau sau S dydzio.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo savaitelee: 21 balandžio 2019 - 14:10

Sveikos, aš čia naujokė, operacija dariausi Marijampolės ligoninėje pas Petraiti. 15 diena operavo tačiau iki šiol vaikštau susirietus. Susikaupė skysčių ir norėjo punktuoti, tačiau laukėm savaitėle... Po savaitės pažiūrėjo kad mažėja ir nepunktavo, tačiau skysčių dar yra. Nieko nesakė apie galimas pasekmes jei jų neispunktuos. Bandau tiestis bet neišeina, degina visa pilvą atrodo :(

Atsakyti

O nuotraukytes dariausi be jokių lapuku su nick nes apie jus nežinojau dar  :4u:  ką daryt tokiu atvejuatveju jei norėčiau pasidalinti rezultatais :hmm:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Enrika Rudzikienė: 04 gegužės 2019 - 15:50