Man narkoze ir lb gerai be jokiu salutiniu
Ir nebuvo salta net.
Taip turesit motyvacija
Sveikos,
Gal kas nors turit parduoti savo nebereikalingą M dydžio korsetą po pilvo plastikos?
Man susikaupė skysčių, teko juos nutraukti. Gal kam nors yra buvę, kaip sekėsi gyti?
Man trauke skyscius, nieko baisaus, istrauke ir viskas, po to reikejo tik stebeti. Bet vienas niuansas, ten kur trauke liko idubimas ties randu. Nezinau kaip kitom, bet man taip 😏
Sveikos, Gal kas nors turit parduoti savo nebereikalingą M dydžio korsetą po pilvo plastikos? Man susikaupė skysčių, teko juos nutraukti. Gal kam nors yra buvę, kaip sekėsi gyti?
Labas, jei dar reikia turiu M dydzio Marena Recovery korseta. Labai trumpai, gal tik dvi savaites devetas, nes pasidare per didelis. Pirkau sau S dydzio.
Sveikos, aš čia naujokė, operacija dariausi Marijampolės ligoninėje pas Petraiti. 15 diena operavo tačiau iki šiol vaikštau susirietus. Susikaupė skysčių ir norėjo punktuoti, tačiau laukėm savaitėle... Po savaitės pažiūrėjo kad mažėja ir nepunktavo, tačiau skysčių dar yra. Nieko nesakė apie galimas pasekmes jei jų neispunktuos. Bandau tiestis bet neišeina, degina visa pilvą atrodo