Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika, 13 tema

QUOTE(akysakys0 @ 2019 03 14, 10:39)
<p>Kazin ar operacijos neatides gyd truputy mazoka leukocitu sako gal koks nori virusiukas kabytis 😊 bet atrodo jauciuosi lyg gerai.</p><p>Gal gerkle pagrauzia.</p><p>Gal kuri buvo susidurus su tuo.</p>

Man tas pats. Operacija jau kitą savaitę, o šiandien jaučiuosi baisiausia peršalusi. Temperatūros nėra, bet sloga, gerklę skauda, kosulys lenda. Labai tikiuosi, kad nenukels operacijos dėl to. Kraują darysiu savaitės pabaigoje, tai matyt po jo ir paaiškės.

Ar yra buvę, kam neoperavo būtent dėl peršalimo?
Atsakyti
Nu va, aš jau po operacijos. Viskas praėjo gerai. Skausmas ir tempimas visai ne toks ir baisus kokio tikėjausi. Vaikščioti galiu, nors ne pilnai išsitiesusi, bet ne visai ir į kablį susilenkusi. Tikiuosi pakankamai stipriai mane susiuvo ir nebebusiu kaip neščia. Nors žinoma reikės stangrinti raumenis ir gal kokius 5kg numesti papildmai.

Belieka laukti, kai praeis tynimai ir tikiuosi lūkečiai atitiks realybę. Kol kas džiaugiuosi, kad pasiryžau.
Atsakyti

As ir jau 13d po operacijos :)

Dar sulinkus bet pamazu atsilenkiu i vakara pakerta nugara.

Siuvo tirpstanciais siūlais 

Randas zemai graziai 

Netinstu visai.

Atsakyti
Faina:)
Man viduj raumenis siuvo netirpstančiai, o išorėj, net nežinau, reikės paklausti. Ar jūs patenkinta savo operaciją?
Jeigu ne paslaptis koks buvo jūsų ūgis ir svoris? Ar pakito po operacijos?

Mano pilve gali būti tam tikras vidinių riebalų kiekis, kuri reiktų numesti. Bet viskas pasimatys vėliau.
Atsakyti

Aš tai patenkyta lb graziai pilvukas.

Man siuvo viduje raumenis buvo 7-8cm diastaze graziai lb pilvukas džiaugiuosi.

Ugis 161cm svoris buvo 55kg 

Atsakyti
Smagu, kad esate patenkinta.
Ir aš tikiuosi, kad irgi viskas bus super, nes užsiknisau nuo klausimų ar nesilaukiu. Antroj dienos pusėj atrodydavau, kaip 7tam mėnesy. Nors diastazė 5cm buvo.
Atsakyti

Pilnai tikiu ir man buvo vargas :( kaba tis toks 

O dabar jau visai kitaip kiek jum laiko kada operavo.

Atsakyti
Man tik vakar atlikta operacija. Aš dar vis ligoninėje.

Ar skaudėjo kai traukė dreną? Bijau smile.gif
Atsakyti

Neskauda bet nemalonu ;( 

Bet netragedija nebijokit.

Atsakyti

Kas operavo jus

Kaip po narkozes.

Koks jusu ugis svoris

Atsakyti
QUOTE(akysakys0 @ 2019 04 02, 19:37)
<p>Kas operavo jus</p><p>Kaip po narkozes.</p><p>Koks jusu ugis svoris</p>

Operavo Maslauskas, Kaune.
Narkozę pernešu lengvai, sakyčiau, man net patinko. Prabudau be problemų, tik labai šaltis krėte, bet čia puikus servisas. Atvežė į palatą šildytuvą ir atitirpino mane biggrin.gif.
Ūgis 171, svoris 75. Reiktų numest kokius 5. Gal bus daugiau motyvacijos dabar.
Atsakyti
O kiek jums pašalino odos ir kiek nusiurbė riebalų?
Nes pas pamen parašyta 1050g odos ir 1000ml riebalų. Kažkaip mažoka sakyčiau.
Tikiuosi rezultatas bus matomas, o ne tik iliuzinis.
Atsakyti