Kaip butu galima susisiekti su jum koks jusu dydis
Sveikos,
Buvau konsultacijoje pas gyd. Samsanavičių. Kaip ir apsisprendžiau darytis operaciją. Bet registruoja tik gegužės gale. Tai reiškia, kad gijimas birželį ir liepą. Kokia savijauta būna antrą mėnesį po operacijos. Liepos viduryje planuojame važiuoti į Italija. Kiek pamenu sakė, kad korsetą reikia nešioti 2 mėn. Tokiam karštyje irgi nekas. Galima ir rudeniui atidėti, bet turbūt neprisiversiu vėliau darytis.
Vitalija, ar buvot jau tam riebalu saldyme? Del vizito as dar nesitariau nes nelabai suprantu ar tai normalu. Bet jauciu, kad ne taip turetu buti 🤔 matomai ir pas mane riebaliukai cia, nors op metu siurbe
Sveikos ,
dariausi 2 kartus šaldymo procedūras. Jokio išvis rezultato. mano ,,gydytojas'' sutiko duoti 3 kartą nemokamai, jei imsiu papildomai šonams iš savo piniginės. Tai nusprendžiau jį pamiršti ir gyventi toliau. Artimiausią mėn važiuosiu konsultuotis į Kauną. Pilva smano kaip ir iki operacijos. Trauma gryna.
S dydis.Galit susisiekti asmenine zinute.
Sveikos ,
dariausi 2 kartus šaldymo procedūras. Jokio išvis rezultato. mano ,,gydytojas'' sutiko duoti 3 kartą nemokamai, jei imsiu papildomai šonams iš savo piniginės. Tai nusprendžiau jį pamiršti ir gyventi toliau. Artimiausią mėn važiuosiu konsultuotis į Kauną. Pilva smano kaip ir iki operacijos. Trauma gryna.
Jei būtų pas Samsanavičių, aš perimčiau, jei visgi nuspręstumėt nebesidaryti
o Maslauskas jums nelabai?
Šiaip jau lyg ir apsiraminau, planuoju darytis. Tikiuosi nesigailėsiu.
Šiaip jau lyg ir apsiraminau, planuoju darytis. Tikiuosi nesigailėsiu.
Net nežinau, neturiu nuomonės...
Sveikos ,
Sveikos ,
Buvau ir as pas savo gydytoja tai pasake, kad pilvukui reikia darbo, t.y. mankstintis. Su raumenukais viskas ok tipo tik paciam pilvui reikia darbo. Kazkaip keista, nes tam ir dariausi, kad to pilvo nebutu, o cia jau po metu jis vel pas mane atsirado 🤔 gal kazkada reiks pas kita gyd pasikonsultuot arba susitaikyt su tuom