Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika, 13 tema

Pas ką operavotės, jeigu ne paslaptis 🙈, logiškai mastant į soliariumą galima, tuo labiau pridengiant randa, beje, ar randas toks kokio tikėjotės?

Pas D. Samsanavičių :bigsmile: Nuostabus daktaras  :super: rezultatu 100 % patenkinta  :super: ir randas turbūt dar geresnis negu tikėjausi  :ax:​ 

Atsakyti
kiek apsilankymų pas gydytojus buvo jums po operacijos? Kada jau visam laikui "paleido"?
Man nuemė visus pleistrus kažkur 10d po operacijos, ir sakė ateit už mėnesio, bet dabar mastau, ar už mėnesio nuo tos dienos kai nueme, ar už mėnesio po operacijos?
Atsakyti

Sveikos, merginos, praėjo savaitė po op. Dariausi Santariškėse. Iškilo klausimas - ar kuriai kaupėsi skysčiai po op pilvo apačioj?

Gal galit parasyti pas koki gyd operavotes santariskese as ir planuoju vykti.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akysakys0: 04 lapkričio 2018 - 09:52

kiek apsilankymų pas gydytojus buvo jums po operacijos? Kada jau visam laikui "paleido"?
Man nuemė visus pleistrus kažkur 10d po operacijos, ir sakė ateit už mėnesio, bet dabar mastau, ar už mėnesio nuo tos dienos kai nueme, ar už mėnesio po operacijos?

As manau tau sake ateit uz menesio nuo tos dienos kai paskutini karta buvai... :4u:  As po op buvau 2 kartus, bet tik del to kad gyvenu uzsieny, tai pirma kart vaziavau po savaites persirist, antra po 2 savaiciu issitraukt siulus  :) Dabar sake uzsukt kai busiu LT pasirodyt galutini rezultata  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Merginos sveikos! Jau du metai po pilvuko op - esu labai patenkinta, tik vienas niuansas... svarstau apie dar viena vaikeli dvieju metu laikotarpyje. Gal kam

teko pastoti po pilvo plastikos???? Man taip baisu, as tokia visa suverzta jauciuosi, neisivaizduoju kaip viskas prasitemptu vaisiui augant. Oda kaip oda,  bet tas presas mano.... Pasidalinkite patirtimi. 

Atsakyti
Sveikos merginos. Ar kurios esate daresi dvigubą oper. (t y .pilvo plastiką ir krūtų didinimą kartu) Kiek laiko truko op.? smile.gif
Atsakyti

Sveikos merginos, 

esu dideliame apsisprendime dėl pilvo plastikos ir riebalu nusiurbimo šonuose. 

Gal yra tokiu kurios operacija darėsi anksčiau, ar neatauga greičiau visi tie riebaliukai? 

Operacija numatyta už mėnesio laiko.

Gal kas operavotės pas Joną Drasutį santariškėse? Kokie atsiliepimai/rekomendacijos? Labai ačiū už bet kokia info.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gelyte25: 08 sausio 2019 - 13:16
Jau pasiskyriau operacijos datą, bet iki šiol abejoju ar darytis. Aišku pilvas baisus, išpleręs, bet ir lašinių yra. Kalbėjau su gydytoju, dėl abejonių, tai žinoma, ką jis atsakys - situacija pagerės. Bet bijau ir pačio laikotarpio po operacijos ir ima abejonės ar čia ne kažkokia mano užgaida, gal vistik reiktų numesti daugiau svorio. O ne bandyt čia operacijom spręsti problemą.

Net nežinau kokių atsakymų tikiuosi:) Tiesiog išsakau savo nerimą, operacija po mėnesio, o aš blaškausi.

Ir baisu, ir noriu. Ir nežinau ar rezultatas bus pakankamas. Gal aš per stora... Ir tiesiog be valios.
Ūgis 172 svoris 77
pilvas, kaip pas neščią, visur kitur ok.
Atsakyti
QUOTE(VaidaSa @ 2019 02 15, 19:02)
Jau pasiskyriau operacijos datą, bet iki šiol abejoju ar darytis. Aišku pilvas baisus, išpleręs, bet ir lašinių yra. Kalbėjau su gydytoju, dėl abejonių, tai žinoma, ką jis atsakys - situacija pagerės. Bet bijau ir pačio laikotarpio po operacijos ir ima abejonės ar čia ne kažkokia mano užgaida, gal vistik reiktų numesti daugiau svorio. O ne bandyt čia operacijom spręsti problemą.

Net nežinau kokių atsakymų tikiuosi:) Tiesiog išsakau savo nerimą, operacija po mėnesio, o aš blaškausi.

Ir baisu, ir noriu. Ir nežinau ar rezultatas bus pakankamas. Gal aš per stora... Ir tiesiog be valios.
Ūgis 172 svoris 77
pilvas, kaip pas neščią, visur kitur ok.

Kuris chirurgas operuos?
Atsakyti

Gal kuri turit jau nereikalinga korseta s/m po pilvo plastikos 

Atsakyti
QUOTE(elodeja @ 2019 02 22, 01:16)
Kuris chirurgas operuos?

K.Maslauskas

Bijauuuuuu blink.gif

Ir dar abejoju. Ot durnystė
Atsakyti
QUOTE(akysakys0 @ 2019 02 22, 09:14)
<p>Gal kuri turit jau nereikalinga korseta s/m po pilvo plastikos </p>