Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika, 13 tema

QUOTE(krisstele @ 2018 10 16, 18:54)
.</blockquote> Nu jo, tu kazkokia netipine  biggrin.gif  bet tai super!  thumbup.gif  Tau gal tik daline pilvo plastika dare? Ar pilna? Raumeni siuvo? Na o dirza geriau nesioti kiek daktaras liepe, nes sako gali oda pasmukti... Pas mane su korsetu kita situacoja, as prie jo pripratau ir nenoriu nusiimti  hihihi.gif <p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="bamba" data-cid="72234114" data-time="1539707378"> prisiminiau, kad nėra viskas taip tobula vartotojo įkelta nuotraukaMan kažkokie alergija nuo pleistrų, nuo tų kuriais bambą užknijuoju. Pusė pilvo kraujosruvom, žaizdom, paraudimais ir mėlynėm papuošta vartotojo įkelta nuotraukarytoj eisiu pas gyd, tai pasiklausiu, kiek ilgai tą bambą klijuot reik</blockquote> O tau siulus jau istrauke? Nes man leido nebesiklijuot kai siulus istrauke. O del pleistru esu girdejus kad buna alergija... Man nebuvo.

o kodėl nenori nusimt? kas geriau su korsetu?
man pilną plastiką darė, siuvo raumenis ir odos nuemė. Tik tiek, kad nereikėjo riebalų siurbt, gana smulki esu.

Man išvis tirpstančiais susiuvo ir nereiks traukt. Paklausiu dėl bambos, gal jau nebereiks klijuoti. O po kiek laiko ištraukė siulus?
Atsakyti

o kodėl nenori nusimt? kas geriau su korsetu?
man pilną plastiką darė, siuvo raumenis ir odos nuemė. Tik tiek, kad nereikėjo riebalų siurbt, gana smulki esu.

Man išvis tirpstančiais susiuvo ir nereiks traukt. Paklausiu dėl bambos, gal jau nebereiks klijuoti. O po kiek laiko ištraukė siulus?

Zinok net nezinau, pripratau prie korseto, kai nusiimu toks jausmas kad kazko truksta ir tiek  :D 

Siulus istrauke po 2 savaiciu.

Kiek jau tau laiko po op?

Atsakyti
QUOTE(krisstele @ 2018 10 17, 17:56)
Man išvis tirpstančiais susiuvo ir nereiks traukt. Paklausiu dėl bambos, gal jau nebereiks klijuoti. O po kiek laiko ištraukė siulus?</p></div></blockquote><p>Zinok net nezinau, pripratau prie korseto, kai nusiimu toks jausmas kad kazko truksta ir tiek  biggrin.gif </p><p>Siulus istrauke po 2 savaiciu.</p><p>Kiek jau tau laiko po op?</p>

rytoj bus 2 savaites. Sakė, galiu nebeklijuot. Bet diržą reik nešioti kol kas verysad.gif man nuo jo niežti, graužia, nenusakomai nepatogu. Net darbe kišu rankas po juo ir kasausi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2018 10 18, 19:31)
rytoj bus 2 savaites. Sakė, galiu nebeklijuot. Bet diržą reik nešioti kol kas verysad.gif man nuo jo niežti, graužia, nenusakomai nepatogu. Net darbe kišu rankas po juo ir kasausi biggrin.gif

O man daktaras patarė korsetą segtis po plona maikute. Tada tikrai neniežės ir negrauš
Atsakyti
QUOTE(Shagrifa @ 2018 10 19, 18:58)
O man daktaras patarė korsetą segtis po plona maikute. Tada tikrai neniežės ir negrauš

pabandysiu, ačiū smile.gif man ir žymės visokios nuo diržo lieka, paraudimai, nuspaudimai
Atsakyti

Sveikos mamytes 

gal kuri operavotes pas Neriju Jakuti ?

Atsakyti

Labukas sakykit pas koki jus gyd santariskese operavotes 😉

Atsakyti

Sveikos visos, seku visas jusu temutes, ruošiuosi morališkai ir fiziškai šitai operacijai, mąstau apie Kaikari, Daunoravičiu..Mano istorija 2 planiniai cezariai, bet ir visa gimine, moteriškoji kainomis kojom rankom su pilvuzais, tai genai ne ah..Pavargau buti graži tik vidumi :) Noriu plokščio pilvo! Eisiu lapkriti į konsultacijas, manau kad siulys miniplastika, bet pažiūrėsime..

Atsakyti
QUOTE(reikli @ 2018 10 28, 21:36)
Sveikos visos, seku visas jusu temutes, ruošiuosi morališkai ir fiziškai šitai operacijai, mąstau apie Kaikari, Daunoravičiu..

Sveika atvykus į temą. Pilvo op buvo vienas geriausių mano sprendimų. Taigi pirmyn. Fizinis skausmas praeis... Liks pasitikėjimas savimi ir gražios linijos wub.gif
Atsakyti

Aciu, Shagrifa, uzsirasiau konsultacijai , pasipasakosiu kaip sekesi ;) Puiku kad yra besidalinanciu savo istorijom, gali kazka numatyt, pasisemt izvalgu, aciu vioms!

Atsakyti

Sveikos visos, seku visas jusu temutes, ruošiuosi morališkai ir fiziškai šitai operacijai, mąstau apie Kaikari, Daunoravičiu..Mano istorija 2 planiniai cezariai, bet ir visa gimine, moteriškoji kainomis kojom rankom su pilvuzais, tai genai ne ah..Pavargau buti graži tik vidumi :) Noriu plokščio pilvo! Eisiu lapkriti į konsultacijas, manau kad siulys miniplastika, bet pažiūrėsime..

Sveika prisijungus  :4u:  

Priėmei tikrai gerą sprendimą  :mirksiukas:  nepaisant to skausmo ir pooperacinių nepatogumų , kurie praejo ir pasimiršo, rezultatas tikrai labai džiugina  :bigsmile: 

Sveika atvykus į temą. Pilvo op buvo vienas geriausių mano sprendimų. Taigi pirmyn. Fizinis skausmas praeis... Liks pasitikėjimas savimi ir gražios linijos wub.gif

Visiškai sutinku  :super: 

Nors šiuo metu tema apmirus, bet čia radau daug atsakymų į kilusius klausimus  :ax: nors prisipažinsiu visos temos dar ir neperskaičiau  :blush-anim-cl: 

Beje, norėjau paklaust ar galima eit i soliariumą užsidengus randus? Man jau virš 2 mėnesių kaip po op. :mastau:​ 

Atsakyti

Pas ką operavotės, jeigu ne paslaptis 🙈, logiškai mastant į soliariumą galima, tuo labiau pridengiant randa, beje, ar randas toks kokio tikėjotės?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo reikli: 29 spalio 2018 - 22:55