QUOTE(emsi @ 2016 11 23, 08:40)
Na va as jau po op. Vakar buvo op 5 val. Dviguba. Pilna pilvo plastika+krutu pakelimaa+implantai. Dar nesikeliu is lovos😂pilvo visai nejauciu, o krutine biski tempia. Aisku veliau bus daugiau skaudamu vietu😂😂bet viskas super👍👍👍
Labas.Kaio dziugu uz tave.Primink kas operavo?Sveiki.
Papildyta:
QUOTE(ingriduska @ 2016 11 15, 22:43)
rimtai?
Krutine kiek ziuriu apie 4000 bet man reikia ir kelt ir didint
Pilvo oda nutemt ir pertekliu nupjaut.... kainis visur nuo 2000 iki 4000
Grozio chirurgijoj reik pasiklaust pasitart.
Krutine kiek ziuriu apie 4000 bet man reikia ir kelt ir didint
Pilvo oda nutemt ir pertekliu nupjaut.... kainis visur nuo 2000 iki 4000
Grozio chirurgijoj reik pasiklaust pasitart.
Kaip tau sekas ieskoti gyd?Gal jau issirinkai?Kaina tai tau tikrai kosmine pasake.Tikiu, kad surasi pigiau.
Papildyta:
QUOTE(Shagrifa @ 2016 10 12, 21:17)
Palinkekit man sekmes, ryt op. Parasysiu kaip sekes. Iki, merginos
Kaip viskas tau dabar?Ar patenkinta rezultatu?
Kaip telefone sia tema itraukti i favorites?
Sveikos,
Pernai sioj temoj kazkiek lankiausi, bet paskui minti apie pilvo op atidejau ir pasidariau tik krutine Bet vis jis mane nervina, nors vaizdas ir nera tragiskas. Tikiu, kad jei situacija butu blogesne, tai ir maziau dvejociau.
Buvau pakartotinej konsultacijoj, tai man darytu trumpesni randa, nes sonuose nera daug odos ir butu sunku ja graziai itempti. Susiutu raumenis, perkeltu bamba.
Nesukciau sau galvos ir ramia galva operuociausi, jei simtu proc buciau tikra, kad daugiau nenoresiu gimdyt. Bet dabar dar nenoriu, kaip ir nenoriu su tuo pilvu vaiksciot.
Kiek zinau, kazkuri is sios temos gimde po pilvo op? Kaip jai ejosi nestumas, kaip vaizdas po gimdymo?
Priminkit, kam atsiust pilvo nuotrauka? Aciu.
Pernai sioj temoj kazkiek lankiausi, bet paskui minti apie pilvo op atidejau ir pasidariau tik krutine Bet vis jis mane nervina, nors vaizdas ir nera tragiskas. Tikiu, kad jei situacija butu blogesne, tai ir maziau dvejociau.
Buvau pakartotinej konsultacijoj, tai man darytu trumpesni randa, nes sonuose nera daug odos ir butu sunku ja graziai itempti. Susiutu raumenis, perkeltu bamba.
Nesukciau sau galvos ir ramia galva operuociausi, jei simtu proc buciau tikra, kad daugiau nenoresiu gimdyt. Bet dabar dar nenoriu, kaip ir nenoriu su tuo pilvu vaiksciot.
Kiek zinau, kazkuri is sios temos gimde po pilvo op? Kaip jai ejosi nestumas, kaip vaizdas po gimdymo?
Priminkit, kam atsiust pilvo nuotrauka? Aciu.
Emsi, sveikinu! Lengvo gijimo!
Faina skaityt, kad gera savijauta
Faina skaityt, kad gera savijauta
QUOTE(emsi @ 2016 11 23, 10:40)
Na va as jau po op.
Sveikinu, Emsi. Džiugu, kad gražuolių gretos didėja
QUOTE(Ciunia @ 2016 11 23)
Kaip viskas tau dabar? Ar patenkinta rezultatu?
Vis planuoju padaryt foto ir pasirodyt. Esu velniškai laiminga ir patenkinta savo pilvuku. Palyginus koks buvo Atvirai tebemanau, kad galėtų būti geriau, BET... Nu nevarau Dievo į medį. Tikrai labai džiaugiuosi
QUOTE(DenimOnDenim @ 2016 11 23, 14:38)
Sveika, Denim. Vis paskaitau kitoj temoj, kad tave kankina dvejonės. Asmeniškai aš laukiau kol pagimdysiu visus planuojamus vaikus. Bet suprantu ir norą būti gražiai čia ir dabar. Buvo pas mus narė Bandomasis2006. Tik ji nebeparašo nieko. Gal pabandyk jai asmeniškai parašyti?
Nuotraukas siųsk į paštą, kuris pirmam psl.
QUOTE(Shagrifa @ 2016 11 23, 19:50)
Sveika, Denim. Vis paskaitau kitoj temoj, kad tave kankina dvejonės. Asmeniškai aš laukiau kol pagimdysiu visus planuojamus vaikus. Bet suprantu ir norą būti gražiai čia ir dabar. Buvo pas mus narė Bandomasis2006. Tik ji nebeparašo nieko. Gal pabandyk jai asmeniškai parašyti?
Nuotraukas siųsk į paštą, kuris pirmam psl.
3 kartus perziurejau, kol radau ta pasta Nusifotkinsiu ir atsiusiu veliau siek tiek arba tada ryt.
Aciu, Shagrifa
QUOTE(emsi @ 2016 11 25, 13:33)
Dėkui merginos!😉Tikiuosi, kad taip ir bus!
Labai gražus pilvas Shagrifa👍💕🌞Nors nemačiau kaip prieš tai buvo, bet tikiu, kad lb patenkinta rezultatu!😍
Labai gražus pilvas Shagrifa👍💕🌞Nors nemačiau kaip prieš tai buvo, bet tikiu, kad lb patenkinta rezultatu!😍
Ikeliau foto kaip atrodziau pries op.
Butu smalsu ir tave pamatyt
QUOTE(Shagrifa @ 2016 11 25, 12:24)
O kaip yra kai pasilenkiat ar atsisedat? Kaip atrodo pilvas? Gal foto galit imesti?
Matau turit dar striju,tai yra idomu ar jos stipriai susirauksleja ?