Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika, 13 tema

ačiū krisstele, na svarbu, kad nesikomplikuotų nieko. O šiaip pagal tai ką esu skaičius, tai man visai neblogai.
Atsakyti
paskaičiau užsienio forumų ir gydytojų komentarų, tai supratau, kad drenus ten palieka 1-2 savaitėm. Idomu, kodėl pas mus sekančią dieną išima? ar ten operavimo technikos kitokios? Gal domėjotės kas?
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2018 10 08, 09:55)
paskaičiau užsienio forumų ir gydytojų komentarų, tai supratau, kad drenus ten palieka 1-2 savaitėm. Idomu, kodėl pas mus sekančią dieną išima? ar ten operavimo technikos kitokios? Gal domėjotės kas?

Labas, man drenus laike 3 paras. Operavo Lietuvoje.
Atsakyti
QUOTE(krisstele @ 2018 10 04, 09:29)
<p>Bamba, kaip tu? Kaip operacija?  ax.gif </p><p>Faustyte, o su sportu to riebaliuko neiseitu istirpdyt?  rolleyes.gif​ </p>

nezinau kaip su sportu unsure.gif kai tik jau galejau is karto pradejau daryti taip vadinamą "lentą", riebaliukai nepajudejo, nes praėjus 2 men. po operacijos jau matėsi pakilimas virš bambos. O kad raumenys susiūti, tai pajutau siandien. Reikejo daryti EKG ir keliausi nuo to "kapčiano" ir patikrinau savo pilvuką, niekur jau pirštų nebegalėjau įkišt kaip buvo prieš operaciją, kur kiši ten ir lenda. Kieta kieta
Atsakyti

Sveikos, o norėjau paklausti ar visos korsetus nešiojote 2 mėnesius ? Kaip jautėtės kai nusiėmėt? Man liko dar savaitė su juo, bet iš vienos pusės norėčiau jau nusiimti, bet kai nusiimu kad išsiskalbti, norisi greičiau atgal užsidėti  :rolleyes: Vis mąstau kaip sportuot reiks pradėti... Vis tiek reikia atsargiai ir po truputį?   :mastau: 

Ir kada jau tas tinimas turi nueit, nes nesuprantu kada jau matysis tas galutinis rezultatas?  :ax:​ 

Atsakyti

Pas mus kiek žinau žiūri kiek tų skysčių išbėga,  pagal tai sprendžia kada išimti.. . Man išėmė po 2 parų. Mano draugę namo išleido su drenais ir tik po savaitės išėmė  :rolleyes: Kaip užsieny nzn ir net nesidomėjau  :rolleyes:

Bamba, o kaip tavo savijauta? 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krisstele: 14 spalio 2018 - 21:47

kiek laiko jautėt tempimą raumenų? Praėjo 4sav.po operacijos, bet pajudėjus daugiau tempia dar smarkokai.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busima: 14 spalio 2018 - 22:37

Man išėmė vieną po 3 parų, kitą po 4. Seselė sakė, kai išbėga iš vieno 30ml ir mažiau, tada išima.

Aš dukart buvau skysčių besikaupiančių ištraukt, tad per anksti turbūt dreną vieną išėmė

Atsakyti

kiek laiko jautėt tempimą raumenų? Praėjo 4sav.po operacijos, bet pajudėjus daugiau tempia dar smarkokai.

As tai taip ir nesupratau...man rodos man visa laika tik oda tempe...  :mastau:​ bet ta tempima jauciau koki menesi...

Atsakyti
QUOTE(krisstele @ 2018 10 14, 21:40)
<p>Sveikos, o norėjau paklausti ar visos korsetus nešiojote 2 mėnesius ? Kaip jautėtės kai nusiėmėt? Man liko dar savaitė su juo, bet iš vienos pusės norėčiau jau nusiimti, bet kai nusiimu kad išsiskalbti, norisi greičiau atgal užsidėti  rolleyes.gif Vis mąstau kaip sportuot reiks pradėti... Vis tiek reikia atsargiai ir po truputį?   mastau.gif </p><p>Ir kada jau tas tinimas turi nueit, nes nesuprantu kada jau matysis tas galutinis rezultatas?  ax.gif​ </p>

man irgi idomu dėl to diržo (pas mane nevisai korsetas, diržas), nenoriu nešiot du mėn, aš jau dabar mielai nusimčiau, nepatogu, spaudžia, niežti man unsure.gif

QUOTE(krisstele @ 2018 10 14, 21:46)
<p>Bamba, o kaip tavo savijauta? </p>

aš turbūt būsiu labai netipinis atvejis, tai net nežinau ar plėstis ir pasakot ar nekurt iliuzijų ateities kartoms smile.gif
man viskas super gerai, aš nieko nejaučiu visai. Vakar po darbo buvau orientacinėse varžybose, nuejau 8km, vietomis pabėgėjant, jokio tinimo, tempimo ir skausmo. Tiesiog judesiai lėtesni, na staigūs judesiai primena apie pilvo egzistavimą, tai judu mažesniais žingsniukais ir atsargiai.
Atsakyti
prisiminiau, kad nėra viskas taip tobula smile.gif Man kažkokie alergija nuo pleistrų, nuo tų kuriais bambą užknijuoju. Pusė pilvo kraujosruvom, žaizdom, paraudimais ir mėlynėm papuošta verysad.gif rytoj eisiu pas gyd, tai pasiklausiu, kiek ilgai tą bambą klijuot reik
Atsakyti

man irgi idomu dėl to diržo (pas mane nevisai korsetas, diržas), nenoriu nešiot du mėn, aš jau dabar mielai nusimčiau, nepatogu, spaudžia, niežti man unsure.gif aš turbūt būsiu labai netipinis atvejis, tai net nežinau ar plėstis ir pasakot ar nekurt iliuzijų ateities kartoms smile.gif man viskas super gerai, aš nieko nejaučiu visai. Vakar po darbo buvau orientacinėse varžybose, nuejau 8km, vietomis pabėgėjant, jokio tinimo, tempimo ir skausmo. Tiesiog judesiai lėtesni, na staigūs judesiai primena apie pilvo egzistavimą, tai judu mažesniais žingsniukais ir atsargiai.
Nu jo, tu kazkokia netipine  :D  bet tai super!  :super:  Tau gal tik daline pilvo plastika dare? Ar pilna? Raumeni siuvo? Na o dirza geriau nesioti kiek daktaras liepe, nes sako gali oda pasmukti... Pas mane su korsetu kita situacoja, as prie jo pripratau ir nenoriu nusiimti  :hihihi: 

prisiminiau, kad nėra viskas taip tobula smile.gifMan kažkokie alergija nuo pleistrų, nuo tų kuriais bambą užknijuoju. Pusė pilvo kraujosruvom, žaizdom, paraudimais ir mėlynėm papuošta verysad.gifrytoj eisiu pas gyd, tai pasiklausiu, kiek ilgai tą bambą klijuot reik
O tau siulus jau istrauke? Nes man leido nebesiklijuot kai siulus istrauke. O del pleistru esu girdejus kad buna alergija... Man nebuvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krisstele: 16 spalio 2018 - 18:55