QUOTE(krisstele @ 2018 09 27, 19:27)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="bamba" data-cid="72215703" data-time="1538064671"><div><p>ačiū
aha aš girdėjau, kad riebalai skausmingas reikalas, galėjo turėt įtakos.
Skaitau dabar atmintinę atsiustą iš klinikos:"Kol
gydytojas nepasakys kitaip, sėdėti ir miegoti galima tik susilenkus, kad nugara ir keliai sudarytų
kampą. Negalima miegoti ant šono ar pilvo."
Tai kokiu būdu miegot susilenkus ir ant nugaros?
pagalves po nugarą kišt, ar kojas į viršų kelt? mano lova namie tai nesilanksto kaip ligoninėj
</p></div></blockquote><p>As guledavau ant daug pagalviu po nugara ir galva ir po kojom pasikisdavau susukta kaldra ir dar pagalviu
Zodziu pasidarydavau neblogiau nei klinikoj, tik kad namie ji automatiskai nesilankstydavo
</p>
Kiek laiko taip miegojot? Nes man tik sakė 6sav.ant nugaros ir nugara pakelta.
Papildyta:
QUOTE(krisstele @ 2018 09 27, 15:43)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Nivea" data-cid="72215226" data-time="1538040501"><div><p>Aš jau rašiau, į darbą (sėdimą) grįžau po 6 dienų, pati vairavau, Pasivaikščiot su šeima buvau išvažiavus po 4 dienų. Aišku judėjau lėčiau. ir erzino tas negalėjimas išsitiest. O visa kita man tikrai pakenčiama buvo. Manau, kad čia kiekvieno labai individualu. Aš ir po Cezarių gana greit atsigaudavau. O kai žinai, kad reikia į darbą, tai ir eini. Jei žinai, kad gali pagulinėt, tai ko nepagulinėt....</p></div></blockquote><p>Tikrai taip
Kadangi as gryzau atostogu ir pasidariau op, tai as ir leidau sau "paatostogauti" lovoj. O dar kai visi sokinejo ir rupinosi manim, tai is vis lafa
nors bet kokiu atveju abejoju ar buciau sugebejus gryst i darba...bet cia ir vel priklauso nuo darbo pobudzio...</p><p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="busima" data-cid="72215196" data-time="1538038662"><div><p>Sveikos, merginos, praėjo savaitė po op. Dariausi Santariškėse. Iškilo klausimas - ar kuriai kaupėsi skysčiai po op pilvo apačioj?</p></div></blockquote><p>Man sav po op gana smarkiai bego skysciai is vienos skylutes kur buvo drenas... Bet kai buvau pas daktara, sake kad skysciai nesikaupia... Bet kokia savaite kiekviena diena as juos isspausdavau kad isbegtu, kol pradejo begt tik gelsvas skystis ir labai po nedaug, o paskui uzgijo ta skylute ir viskas...</p>
Man ligoninėj ištraukė dreną su skaidriu skysčiu, bet jo buvo daug. Skylutės drenų užklijuotos su tuo ilgalaikiu pleistru, tai per jas nieks nebėga