Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika, 13 tema

QUOTE(krisstele @ 2018 09 26, 19:41)
<p></p<p>Man tai pirmą savaitę tikrai buvo sunku vaikščiot. Labiausiai dėl to, kad negalėjau išsitiest,  o to pasekoje labai skaudėjo nugarą.  Man ir kokių 20 metrų nueiti buvo iššūkis  unsure.gif Kas be ko skaudėjo pjūvio vietą,  bendras silpnumas ir pan. Realiai pirmą savaitę gulėjau lovoj, tikrai nebuvo nei noro nei jėgų daryti kažką kitą  unsure.gif </p><p>O tu pati vairuosi į darbą ar kažkas nuveš?  rolleyes.gif nes dėl vairavimo irgi abejoju...man bet koks krestelėjimas buvo skaudus huh.gif​ </p>

na jo, nelengvai, jei visą savaitę lovoj. Vadinas tikrai nebuvo lengva.
Mano pirminis planas pačiai vairuot. Blogiausiu atveju galiu dirbt iš namų, tai čia mano planas B, jei visai prastai bus.

QUOTE(Nivea @ 2018 09 27, 11:28)
<p>Aš jau rašiau, į darbą (sėdimą) grįžau po 6 dienų, pati vairavau, Pasivaikščiot su šeima buvau išvažiavus po 4 dienų. Aišku judėjau lėčiau. ir erzino tas negalėjimas išsitiest. O visa kita man tikrai pakenčiama buvo. Manau, kad čia kiekvieno labai individualu. Aš ir po Cezarių gana greit atsigaudavau. O kai žinai, kad reikia į darbą, tai ir eini. Jei žinai, kad gali pagulinėt, tai ko nepagulinėt....
</p>

truputį paguodžia, tikiuosi ir man pavyks. Aš po cezario irgi greit atsigavau, po 10val jau vaikščiojau, vaikus nešiojau, bet cezaris visgi lengvsnė operacija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bamba: 27 rugsėjo 2018 - 17:37

na jo, nelengvai, jei visą savaitę lovoj. Vadinas tikrai nebuvo lengva.
Mano pirminis planas pačiai vairuot. Blogiausiu atveju galiu dirbt iš namų, tai čia mano planas B, jei visai prastai bus.

truputį paguodžia, tikiuosi ir man pavyks. Aš po cezario irgi greit atsigavau, po 10val jau vaikščiojau, vaikus nešiojau, bet cezaris visgi lengvsnė operacija.

As manau man sunkiau buvo del to kad ir riebalus siurbe  :hmm:  

Aisku labai daug priklauso ir nuo poziurio :mirksiukas: Jei manai kad sugebesi, tai viskas ir bus gerai  :thumb_yello:  ko labai ir linkiu  :4u: 

Laikykis ir pranesk kaip jautiesi po op  :mirksiukas: 

Atsakyti
QUOTE(krisstele @ 2018 09 27, 17:48)
Aisku labai daug priklauso ir nuo poziurio mirksiukas.gif Jei manai kad sugebesi, tai viskas ir bus gerai  thumb_yello.gif  ko labai ir linkiu  4u.gif </p><p>Laikykis ir pranesk kaip jautiesi po op  mirksiukas.gif </p>

ačiū smile.gif
aha aš girdėjau, kad riebalai skausmingas reikalas, galėjo turėt įtakos.

Skaitau dabar atmintinę atsiustą iš klinikos:"Kol
gydytojas nepasakys kitaip, sėdėti ir miegoti galima tik susilenkus, kad nugara ir keliai sudarytų
kampą. Negalima miegoti ant šono ar pilvo."

Tai kokiu būdu miegot susilenkus ir ant nugaros? biggrin.gif pagalves po nugarą kišt, ar kojas į viršų kelt? mano lova namie tai nesilanksto kaip ligoninėj biggrin.gif
Atsakyti

ačiū smile.gif

gydytojas nepasakys kitaip, sėdėti ir miegoti galima tik susilenkus, kad nugara ir keliai sudarytų

Tai kokiu būdu miegot susilenkus ir ant nugaros? biggrin.gifpagalves po nugarą kišt, ar kojas į viršų kelt? mano lova namie tai nesilanksto kaip ligoninėj biggrin.gif

As guledavau ant daug pagalviu po nugara ir galva ir po kojom pasikisdavau susukta kaldra ir dar pagalviu  :D Zodziu pasidarydavau neblogiau nei klinikoj, tik kad namie ji automatiskai nesilankstydavo :D​ 

Atsakyti
QUOTE(krisstele @ 2018 09 27, 19:27)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="bamba" data-cid="72215703" data-time="1538064671"><div><p>ačiū vartotojo įkelta nuotrauka

Tai kokiu būdu miegot susilenkus ir ant nugaros? vartotojo įkelta nuotraukapagalves po nugarą kišt, ar kojas į viršų kelt? mano lova namie tai nesilanksto kaip ligoninėj vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>As guledavau ant daug pagalviu po nugara ir galva ir po kojom pasikisdavau susukta kaldra ir dar pagalviu  biggrin.gif Zodziu pasidarydavau neblogiau nei klinikoj, tik kad namie ji automatiskai nesilankstydavo biggrin.gif​ </p>

Kiek laiko taip miegojot? Nes man tik sakė 6sav.ant nugaros ir nugara pakelta.
Papildyta:
QUOTE(krisstele @ 2018 09 27, 15:43)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Nivea" data-cid="72215226" data-time="1538040501"><div><p>Aš jau rašiau, į darbą (sėdimą) grįžau po 6 dienų, pati vairavau, Pasivaikščiot su šeima buvau išvažiavus po 4 dienų. Aišku judėjau lėčiau. ir erzino tas negalėjimas išsitiest. O visa kita man tikrai pakenčiama buvo. Manau, kad čia kiekvieno labai individualu. Aš ir po Cezarių gana greit atsigaudavau. O kai žinai, kad reikia į darbą, tai ir eini. Jei žinai, kad gali pagulinėt, tai ko nepagulinėt....</p></div></blockquote><p>Tikrai taip  mirksiukas.gif Kadangi as gryzau atostogu ir pasidariau op, tai as ir leidau sau "paatostogauti" lovoj. O dar kai visi sokinejo ir rupinosi manim, tai is vis lafa  thumbup.gif nors bet kokiu atveju abejoju ar buciau sugebejus gryst i darba...bet cia ir vel priklauso nuo darbo pobudzio...</p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="busima" data-cid="72215196" data-time="1538038662"><div><p>Sveikos, merginos, praėjo savaitė po op. Dariausi Santariškėse. Iškilo klausimas - ar kuriai kaupėsi skysčiai po op pilvo apačioj?</p></div></blockquote><p>Man sav po op gana smarkiai bego skysciai is vienos skylutes kur buvo drenas... Bet kai buvau pas daktara, sake kad skysciai nesikaupia... Bet kokia savaite kiekviena diena as juos isspausdavau kad isbegtu, kol pradejo begt tik gelsvas skystis ir labai po nedaug, o paskui uzgijo ta skylute ir viskas...</p>

Man ligoninėj ištraukė dreną su skaidriu skysčiu, bet jo buvo daug. Skylutės drenų užklijuotos su tuo ilgalaikiu pleistru, tai per jas nieks nebėga
Atsakyti

Na štai buvau konsultacijoje praėjus 6 mėn. po operacijos. Sakyčiau viskas būtų gerai, bet virš bambos išliko pasipūtimas, lyg nieko nebūtų darytą. Daktaras pakomentavo, kad man buvo labai daug išsiskyrę, kad veržė kiek galėjo. Kad galima būtų bandyti iš naujo siūti dar labiau sutraukiant raumenis, bet kažin ar padėtų.... :huh2:  Kadangi operacijų nebenoriu, tai apžiūrėjęs tą pakilimą virš bambos, pasakė, kad ten susitelkę riebalai ir už 200 e nusiurbs.... turėtų kažkiek pasilyginti; prie to paties ir vieną pilvelio pusę prie rando pasiurbs, ten irgi susimetė riebaliukai......  tai va kaip būna

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Faustyte: 28 rugsėjo 2018 - 14:38
QUOTE(Faustyte @ 2018 09 28, 16:38)
Na štai buvau konsultacijoje praėjus 6 mėn. po operacijos.

Ech, kaip norėtųsi, kad viskas gerai gautųsi iš pirmo karto. O ar nebus taip, kad pasiurbus tas vieteles pasmuks oda?
Atsakyti
QUOTE(Shagrifa @ 2018 09 29, 22:07)
Ech, kaip norėtųsi, kad viskas gerai gautųsi iš pirmo karto. O ar nebus taip, kad pasiurbus tas vieteles pasmuks oda?

Apie tai irgi pagalvojau, tuomet pas daktarą būnant nekilo mintis to paklaust... kazkuriai is cia nariai po metu siurbe susimetusius riebaliukus, del pakritusios odos nedejavo...... įdomu kaip ten jai iš tikrųjų, reiks bandyti susieskoti jos pasisakymą
Atsakyti

Bamba, kaip tu? Kaip operacija?  :ax: 

Faustyte, o su sportu to riebaliuko neiseitu istirpdyt?  :rolleyes:​ 

Atsakyti
Na aš jau po visko namie. Vakar 9 ryto operavo. Per drenus labai daug bėgo skysčių ir skaudėjo su jais judėt baisiai. Vakarop pradėjau keltis į tualetą per skausmus. Šian ryte ištraukė drenus, tai iškart palengvėjo. Per skylutės vis dar bėga kruvini skysčiai ir daug jų, pleistrai visi atšoko per pusvalandį, tai dedu tiesiog bet ką, bintus, paketus, nu normaliai bėga. Mane patikino, kad viskas normalu, jei pilvas nesipučia, nereik panikuot, gali dar dieną bėgti. O šiaip jaučiuos tikrai neblogai, pagaminau vaikams pietus, po namus vaikštau be problemų. Tik kad susikuprinus, išsitiest net nznau kada čia pavyks.
Na tikiuosi tik gerės ir jokių komplikacijų neišlys.

Miegot sakė galima ir ant šono ir ant nugaros, svarbu neišsitiest, tai jei ant šono guliu, lenkiu kojas, jei ant nugaros, kišu pagalvę po nugarą ir po kojom. Na gyvent galima, buvau nusiteikus blogesniam variantui smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bamba: 06 spalio 2018 - 15:18

Bamba, džiugu girdėt kad tau viskas taip gerai  :4u:  Jei tu jau antrą dieną po op jau namie ir dar valgyt sugebi pagamint, tai manau ir išsitiesi ne už ilgo :ax:​ Lengvo tau gyjimo  :mirksiukas: 

Atsakyti

O aš žiūriu šiaip šita tema tokia apmirus...  :unsure:  O kas prižiūri pilvų albumą?  :hmm: Kažkada nusiunčiau savojo nuotrauką su prašymu prisijungti, bet taip nieko ir negavau... o taip norėtųsi pamatyti kitų rezultatus  :ax:​ 

Atsakyti