Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika, 13 tema

Toms kurios UK givenat ar  šeimos gyditojai jums beproblemu išraše nedarbingumo rašteli ? Ir kokiam laikui?

Sveika, dave be problemu. Man klinika kurioj dariausi atsiunte pazyma apie daryta operacija, as ja nunesiau pas GP, pasakiau kad neissitiesiu, skauda nugara, tinsta pilvas, o mano darbas nera sedimas, tai dave 1,5 savaites, nors norejo duot ilgiau, bet sakiau gal uzteks, o jei reikes sake gales ir pratest  :ax:​ 

Atsakyti

Man klinika kurioj dariausi atsiunte pazyma apie daryta operacija, as ja nunesiau pas GP, pasakiau kad neissitiesiu, skauda nugara, tinsta pilvas, o mano darbas nera sedimas, tai dave 1,5 savaites, nors norejo duot ilgiau, bet sakiau gal uzteks, o jei reikes sake gales ir pratest :ax:​ [/quote]

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo e24: 18 rugsėjo 2018 - 16:23

Kristele O kaip tu atsiprašyti iš darbo? (Kad išvykti operacijai)Pasiemei atostogų ?

Atsakyti

Kristele O kaip tu atsiprašyti iš darbo? (Kad išvykti operacijai)Pasiemei atostogų ?

Aš ėmiau 3 savaites atostogų  :ax:​ 

Atsakyti
Sveikutes, buvau konsultacijoje del pilvo plastikos. Pas mane sudribusi oda, striju nemazai ir bamba negrazi. Man pasiule lazerine lipolize. Sake, kad rezultatai labai geri buna, oda susitraukia, tuo paciu ir strijos maziau matosi, nes suaktyvinama kolageno sinteze. Zinoma, rezultatu reikia palaukti apie 6 men. Gal kas turite patirties tame?
Atsakyti

Sveikutes, buvau konsultacijoje del pilvo plastikos. Pas mane sudribusi oda, striju nemazai ir bamba negrazi. Man pasiule lazerine lipolize. Sake, kad rezultatai labai geri buna, oda susitraukia, tuo paciu ir strijos maziau matosi, nes suaktyvinama kolageno sinteze. Zinoma, rezultatu reikia palaukti apie 6 men. Gal kas turite patirties tame?

butu idomu pamatyti jusu pilva, nes jei oda sudribus, tai neisivaizduoju, kaip lazeris gali "sutraukti" ja

Atsakyti
QUOTE(Dvelksmas @ 2018 09 20, 18:28)
Sveikutes, buvau konsultacijoje del pilvo plastikos. Pas mane sudribusi oda, striju nemazai ir  bamba negrazi. Man pasiule lazerine lipolize. Sake, kad rezultatai labai geri buna, oda susitraukia, tuo paciu ir strijos maziau matosi, nes suaktyvinama kolageno sinteze. Zinoma, rezultatu reikia palaukti apie 6 men. Gal kas turite patirties tame?

Nerizikuočiau, manau bus pinigai į balą. Jei oda nukarus, susiraukšlėjus jos, be operacijos, niekas pilnai nesutrauks.
Atsakyti
O kas jum merginos buvo sunkiausia? Na dėl ko, sakot, sunku būtų buvę į darbą grižt tą pačią savaitę, ar pats pjūvis skauda, ar ta nugara ar silpnumas bendras? Aišku, jei komplikacijos kokios, tai kitas dalykas, bet jei viskas pagal planą vyksta, kuri dalis sunkiausia?
Aš vis dėlto niekaip kitaip kol kas nesubegu susidėliot, operuosiuos kitą penktadienį, o trečiadienį bandysiu į darbą... unsure.gif
Atsakyti

O kas jum merginos buvo sunkiausia? Na dėl ko, sakot, sunku būtų buvę į darbą grižt tą pačią savaitę, ar pats pjūvis skauda, ar ta nugara ar silpnumas bendras? Aišku, jei komplikacijos kokios, tai kitas dalykas, bet jei viskas pagal planą vyksta, kuri dalis sunkiausia?
Aš vis dėlto niekaip kitaip kol kas nesubegu susidėliot, operuosiuos kitą penktadienį, o trečiadienį bandysiu į darbą... unsure.gif

Man tai pirmą savaitę tikrai buvo sunku vaikščiot. Labiausiai dėl to, kad negalėjau išsitiest,  o to pasekoje labai skaudėjo nugarą.  Man ir kokių 20 metrų nueiti buvo iššūkis  :unsure: Kas be ko skaudėjo pjūvio vietą,  bendras silpnumas ir pan. Realiai pirmą savaitę gulėjau lovoj, tikrai nebuvo nei noro nei jėgų daryti kažką kitą  :unsure: 

O tu pati vairuosi į darbą ar kažkas nuveš?  :rolleyes: nes dėl vairavimo irgi abejoju...man bet koks krestelėjimas buvo skaudus :huh2:​ 

Atsakyti
Sveikos, merginos, praėjo savaitė po op. Dariausi Santariškėse. Iškilo klausimas - ar kuriai kaupėsi skysčiai po op pilvo apačioj?
Atsakyti

Aš jau rašiau, į darbą (sėdimą) grįžau po 6 dienų, pati vairavau, Pasivaikščiot su šeima buvau išvažiavus po 4 dienų. Aišku judėjau lėčiau. ir erzino tas negalėjimas išsitiest. O visa kita man tikrai pakenčiama buvo. Manau, kad čia kiekvieno labai individualu. Aš ir po Cezarių gana greit atsigaudavau. O kai žinai, kad reikia į darbą, tai ir eini. Jei žinai, kad gali pagulinėt, tai ko nepagulinėt....

Atsakyti

Aš jau rašiau, į darbą (sėdimą) grįžau po 6 dienų, pati vairavau, Pasivaikščiot su šeima buvau išvažiavus po 4 dienų. Aišku judėjau lėčiau. ir erzino tas negalėjimas išsitiest. O visa kita man tikrai pakenčiama buvo. Manau, kad čia kiekvieno labai individualu. Aš ir po Cezarių gana greit atsigaudavau. O kai žinai, kad reikia į darbą, tai ir eini. Jei žinai, kad gali pagulinėt, tai ko nepagulinėt....

Tikrai taip  :mirksiukas: Kadangi as gryzau atostogu ir pasidariau op, tai as ir leidau sau "paatostogauti" lovoj. O dar kai visi sokinejo ir rupinosi manim, tai is vis lafa  :super: nors bet kokiu atveju abejoju ar buciau sugebejus gryst i darba...bet cia ir vel priklauso nuo darbo pobudzio...

Sveikos, merginos, praėjo savaitė po op. Dariausi Santariškėse. Iškilo klausimas - ar kuriai kaupėsi skysčiai po op pilvo apačioj?

Man sav po op gana smarkiai bego skysciai is vienos skylutes kur buvo drenas... Bet kai buvau pas daktara, sake kad skysciai nesikaupia... Bet kokia savaite kiekviena diena as juos isspausdavau kad isbegtu, kol pradejo begt tik gelsvas skystis ir labai po nedaug, o paskui uzgijo ta skylute ir viskas...

Atsakyti