Po 5 d. tik kose vaikams isvirdavau ar kokius makaronus.Tikrai dar buvo sunku.Issitiesti dar negalesi.O eiti susilenkus,sunku ir skauda nugara.Miegoti dar teks tik ant nugaros.Tad issimiegot irgi bus nelengva.Nebent esi pratus taip miegoti.Su drenais buvau 3 paras.I darba geriau eiti po 2 sav.Cia rimta operacija.Patarciau neskubet.
Sveikos, gal kas pakomentuosit, ar realu 5 dienos po operacijos grižt į darbą? Darbas sėdimas, gan laisvu grafiku, galima kada nori eit pasivaikščiot, stovėt, dalį laiko dirbt iš namų.Sveika, operacija turejau antradieni, o pirmadieni jau ejau i darba - tai po 6 dienu. Tik turi susigalvot, ka sakysi del to, kad tiketina, jog dar negalesi issitiest.
As sakiau, kad man nugara susuko
o tau Nivea kaip su tuo pasipūtimu po krūtine? gal jau buvai pas gydytojus suėjus 6 men.?
Yra ir man siek tiek pasipute. As dar neusiregistravau, bet reiktu nuvaziuot, man kita sav sueina 6 men.
Sveikos, gal kas pakomentuosit, ar realu 5 dienos po operacijos grižt į darbą? Darbas sėdimas, gan laisvu grafiku, galima kada nori eit pasivaikščiot, stovėt, dalį laiko dirbt iš namų.
Laba, pagal tai kaip pvz as jaučiausi, tai neįmanoma Aš ir po 2 savaičių nebūčiau galėjusi.. . Grįžau po 3 sav., padirbau 3 dienas ir pasiėmiau bileteni  Bet čia labai individualu, kiek skaičiau, kiekviena skirtingai gyja ir jaučiasi
Aišku mano darbas kitoks, aš negaliu visą laiką sėdėti
Beje, man jau beveik 4 sav., bet aš dar pilnai neišsitiesiu... O nugarą skauda net valgyt sunku gamint...
Nedarbingumas kaip suprantu irgi nepriklauso, atostogas naudot tik?
Vaje, man operacija penktadienį ryte, trečiadienį planuoju būt darbe. Gydytoja irgi nieko negalėjo garantuot, sakė, gali būt gerai jausiuos, bet pilnai įmanoma, kad ir pora sav bus sunku. Bandysiu tartis dėl darbo iš namų dėl viso pikto. O jūs tik pilvo plastiką darėtės ir taip sunku buvo, ar gal dar riebalus siurbėt, krūtinę ar pan tvarkėt? Pas mane "tik" pilvo plastika. Nedarbingumas kaip suprantu irgi nepriklauso, atostogas naudot tik?Pas mane pilvas ir šiek tiek šoniukus pasiurbė... Bet nemanau kad tas siurbimas turėjo didelę įtaką mano savijautai Man dėl to tik miegot ant nugaros buvo sunkiau, skaudėjo strėnas... O be to, kada tave namo paleis? Žinau kitas namo paleidžia dar su drenais, tai su jais į darbą nelabai nueisi... Bet vėl gi, tikrai negaliu tvirtinti kad tau bus taip kaip man, ar kažkuriai kitai... Aš naudojau 3 savaites atostogų, o paskui pasiėmiau bileteni, bet aš UK gyvenu, tai čia man paprasčiau Bet tikrai linkiu kad tu jaustumeisi daug geriau negu aš. ..
ačiū už palinkėjimus aš labai tikiuosi greit atsigaut, o kaip bus iš tikrųjų, tai neaišku.
Namo žada sekančią dieną paleisti, jei viskas pagal planą, o dėl drenų neminėjo nieko, tikiuosi išims prieš paleidžiant, neįsivaizduoju kaip su jais namie tvarkytis.
Namo žada sekančią dieną paleisti, jei viskas pagal planą, o dėl drenų neminėjo nieko, tikiuosi išims prieš paleidžiant, neįsivaizduoju kaip su jais namie tvarkytis.
Jei paleis namo su drenais,tai isidesi i chalato kisenes ir taip busi.Neskubeki i darba taip greit.Man dare tik pilva,bet is namu neisejau gal 1.5 sav.Pamatysi kaip greit pavargsi del tos sulektos nugaros.
Sekmes.
Papildyta:
Virsuje Sm raso,"Nauja forumo versija!"
Laba, pagal tai kaip pvz as jaučiausi, tai neįmanoma Aš ir po 2 savaičių nebūčiau galėjusi.. . Grįžau po 3 sav., padirbau 3 dienas ir pasiėmiau bileteni  Bet čia labai individualu, kiek skaičiau, kiekviena skirtingai gyja ir jaučiasi
Aišku mano darbas kitoks, aš negaliu visą laiką sėdėti
Beje, man jau beveik 4 sav., bet aš dar pilnai neišsitiesiu... O nugarą skauda net valgyt sunku gamint...