Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika, 13 tema

Jo mano bamba visada buvo aukstai dar ir pries op. 🤔

Atsakyti

Ne ne Klaipejoj, Kaune gr.ch

Atsakyti
Merginos, tos kurios turite priėjimą prie albumo. Ar prisijungiate be problemų, ar duomenis kažkas pakeitė???
Atsakyti

Ne ne Klaipejoj, Kaune gr.ch

Aš darysiu Kaune gr.ch.  kokie jusu atsiliepimai?

Atsakyti

Aš darysiu Kaune gr.ch.  kokie jusu atsiliepimai? 

Atsiliepimai patys geriausi. Viskas aukstumoj, gyd, prieziura, seseles. 

Atsakyti
QUOTE(e24 @ 2018 09 07, 17:35)
<p>Ar čia tik man taip atrodo ar čia bamba auķštai? </p>

O ka jus komentuojate? Nematau jokios foto.
Atsakyti

Nuotrauka praeitame puslapyje...Slaj, o man toks išsipūtimas kaip tik virš bambos, kaip jums po bamba ..taip vaizdas geresnis nei buvo prie op. bet ne ledas, kaip sakytų mūsų senbūvė shagrifa

Atsakyti

Nuotrauka praeitame puslapyje...Slaj, o man toks išsipūtimas kaip tik virš bambos, kaip jums po bamba ..taip vaizdas geresnis nei buvo prie op. bet ne ledas, kaip sakytų mūsų senbūvė shagrifa

Pas mane taip pat virs bambos issiputimas, tik kai toks pilvukas buna tai jo taip nematyti bet jis yra. Skaiciau rugseji eisit pas gyd., parasykit ka pasakys jum. Reiks ir man matyt uzsirasyti

Atsakyti

O ka jus komentuojate? Nematau jokios foto.

Sorry.  Aš naujoke!  Dar ne labai susigaudau kaip šia svetaine naudotis.  😇 foto yra prieš keleta komentarų! 

Atsakyti

Ar tik ne Klaipėdoje operavotės. Man panašiai atrodo. Esu 6 mėn po op. Sakė yra riebalų, nors ale darė nusiurbimą. Tai sutarėm, kd padarys nemokamai kelias procedūras šaldymą riebalų. Tipo bus veiksminga. O kada jum vizitas?

Vitalija, ar buvot jau tam riebalu saldyme? Del vizito as dar nesitariau nes nelabai suprantu ar tai normalu. Bet jauciu, kad ne taip turetu buti 🤔 matomai ir pas mane riebaliukai cia, nors op metu siurbe

Atsakyti

Naudojau sena SM versija, tai ten foto nerode. Persijungiau i nauja SM versija, tada foto pamaciau. 

Atsakyti
Sveikos merginos, kreipiuosi i senbuves su klausimu, ar nepasikeite vaizdas po keliu metu, po operacijos? Ar viskas taip pat ir nieko nesinori koreguoti? 
Atsakyti