Jo mano bamba visada buvo aukstai dar ir pries op. 🤔
O ka jus komentuojate? Nematau jokios foto.
Nuotrauka praeitame puslapyje...Slaj, o man toks išsipūtimas kaip tik virš bambos, kaip jums po bamba ..taip vaizdas geresnis nei buvo prie op. bet ne ledas, kaip sakytų mūsų senbūvė shagrifa
Nuotrauka praeitame puslapyje...Slaj, o man toks išsipūtimas kaip tik virš bambos, kaip jums po bamba ..taip vaizdas geresnis nei buvo prie op. bet ne ledas, kaip sakytų mūsų senbūvė shagrifa
Pas mane taip pat virs bambos issiputimas, tik kai toks pilvukas buna tai jo taip nematyti bet jis yra. Skaiciau rugseji eisit pas gyd., parasykit ka pasakys jum. Reiks ir man matyt uzsirasyti
Ar tik ne Klaipėdoje operavotės. Man panašiai atrodo. Esu 6 mėn po op. Sakė yra riebalų, nors ale darė nusiurbimą. Tai sutarėm, kd padarys nemokamai kelias procedūras šaldymą riebalų. Tipo bus veiksminga. O kada jum vizitas?
Vitalija, ar buvot jau tam riebalu saldyme? Del vizito as dar nesitariau nes nelabai suprantu ar tai normalu. Bet jauciu, kad ne taip turetu buti 🤔 matomai ir pas mane riebaliukai cia, nors op metu siurbe
Naudojau sena SM versija, tai ten foto nerode. Persijungiau i nauja SM versija, tada foto pamaciau.