Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika, 13 tema

Sveikos,

nu nekažką man su tuo pasipūtimu :/ vistiek jaučiu tokį pakilimą. Gal čia reikia pasportuot, kad tie susiūti raumenys sustiprėtų? Dabar tiesiog laukiu sekančio vizito ir žiūrėsiu ką sakys. bet betkokiu atveju, vaizdas yra nepalygintinai geresnis, nei buvo iki operacijos :ax:

o tau Nivea kaip su tuo pasipūtimu po krūtine? gal jau buvai pas gydytojus suėjus 6 men.?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Faustyte: 06 rugsėjo 2018 - 07:57
QUOTE(Faustyte @ 2018 09 06, 07:56)
<p>na rugsejo 15 d sueina 6 men. nera to rezultato kurio tikejausi, kaip po krūtine buvo iškilimas taip ir liko, o kai pavalgai visai nekas, zemyn nuo bambos-gerai.....tai ir nesuprantu kame reikalas, gal ten riebalai liko, gal kokia siūlė trūko, o gal dar tinimas.... nejautra dar yra per visą pilvą...biškį liūdna, nes daugiau tokios operacijos nebesidarysiu....</p>

O kas tave operavo?

Ka sako gydytojas? Ar jam tai atrodo normalu?

Man tuoj bus metai po operacijos, randukai graziai bala. Aisku iki idealumo dar butu galima truputi patobulinti. Bet po kelnaitem viskas pasislepia. As nesigailiu, kad dariau operacija. Dar ir dabar pilvas vietomis yra nejautrus.
Atsakyti

rugsejo pabaigoje keliausiu pas gydytoją ir žiūrėsiu ką sakys. Del paties rando nesuku galvos, pasislepia puikiausiai

Atsakyti

Sveika Krisstele,
is savo patirties galiu pasakyti, kad man kokius 3men tikrai ir tempe, ir tino, ir skaudejo. Buvau rimtai issigandusi, kad kazkas negerai. Ir tik paskutiniasias kelias savaites praktiskai esu 'pamirsusi' ta pilva. Vis delto operacija yra rimta, cia ne koks apgamo nuemimas biggrin.gif

Man pirmadienį jau 3 savaitės. Bet galiu pasakyt kad kai tik išėmė siūlus man tikrai žymiai pagerėjo  :bigsmile: Aišku mane kurį laiką labiausiai nervino skysčiai bėgantys iš skylutės kur drenas buvo... Kokią savaitę laiko bėgdavo ir taip sakyčiau gan gausiai, net su krešuliukais  :unsure: bet gyd.mane buvo perspėjęs kad gali bėgt, tai per daug ir nepergyvenau, tik erzino. Po siūlų ištraukimo jis tą skylutę užklijavo su užspaudimu, tai dabar užako, nebėga, bet jis toks iškilęs, aplink pakietėję, bet tikiuosi tie skysčiai išsiskirstys patys.

Kas liečia randą,  tai dabar jau ir aš matau kažkokį rezultatą, šašiukai dar nenukrito, bet matau kad randas bus plonytis ir gražus, o ir bamba man labai graži gavosi  :bigsmile: Beje dar klausimėlis... Kada jūs pilnai išsitiest galėjot, nes aš dar niekaip negaliu,  o pirmadienį jau į darbą reiks gryšt  :( 

Atsakyti
QUOTE(krisstele @ 2018 09 07, 08:43)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Pippa" data-cid="72191368" data-time="1535621729"><div><p>Sveika Krisstele,
is savo patirties galiu pasakyti, kad man kokius 3men tikrai ir tempe, ir tino, ir skaudejo. Buvau rimtai issigandusi, kad kazkas negerai. Ir tik paskutiniasias kelias savaites praktiskai esu 'pamirsusi' ta pilva. Vis delto operacija yra rimta, cia ne koks apgamo nuemimas vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Man pirmadienį jau 3 savaitės. Bet galiu pasakyt kad kai tik išėmė siūlus man tikrai žymiai pagerėjo  bigsmile.gif Aišku mane kurį laiką labiausiai nervino skysčiai bėgantys iš skylutės kur drenas buvo... Kokią savaitę laiko bėgdavo ir taip sakyčiau gan gausiai, net su krešuliukais  unsure.gif bet gyd.mane buvo perspėjęs kad gali bėgt, tai per daug ir nepergyvenau, tik erzino. Po siūlų ištraukimo jis tą skylutę užklijavo su užspaudimu, tai dabar užako, nebėga, bet jis toks iškilęs, aplink pakietėję, bet tikiuosi tie skysčiai išsiskirstys patys.</p><p>Kas liečia randą,  tai dabar jau ir aš matau kažkokį rezultatą, šašiukai dar nenukrito, bet matau kad randas bus plonytis ir gražus, o ir bamba man labai graži gavosi  bigsmile.gif Beje dar klausimėlis... Kada jūs pilnai išsitiest galėjot, nes aš dar niekaip negaliu,  o pirmadienį jau į darbą reiks gryšt  verysad.gif </p>

Issitiesiau mazdaug po 3-4 sav. Gerai, kad turejai tiek poilsio.
Atsakyti

Sveikos merginos. Senai vartau puslapius, ziuriu, bandau rasti atsakymus, ar dziaugtis tai ka turiu po op ar dar galiu kazka pakeisti :) esu po op 1.5 metu, bet kad labai dziugintu rezultatas nepasakyciau. Aisku geriau nei buvo, bet ne tai ko tikejaus. Nebera to pilvo nescios ale, bet virs bambos pakilimas ir pilvo apacia vistiek issiputus. Gal senbuves gali kazka pasakyti kaip jums?

Atsakyti
QUOTE(Slaj @ 2018 09 07, 11:23)
<p>Sveikos merginos. Senai vartau puslapius, ziuriu, bandau rasti atsakymus, ar dziaugtis tai ka turiu po op ar dar galiu kazka pakeisti smile.gif esu po op 1.5 metu, bet kad labai dziugintu rezultatas nepasakyciau. Aisku geriau nei buvo, bet ne tai ko tikejaus. Nebera to pilvo nescios ale, bet virs bambos pakilimas ir pilvo apacia vistiek issiputus. Gal senbuves gali kazka pasakyti kaip jums?</p>

Gal galetum ideti nuotrauka?
Atsakyti

Merginos Kas operavotes pas  V.Kaikarį atsiliepkit . Norečiau pabendrauti! 

Atsakyti

Nuotrauka neparodo to ka as matau, vistiek itraukti pilva reikia, o kai atsisedus isvis nepatinka. 

Atsakyti

Ar čia tik man taip atrodo ar čia bamba auķštai? 

Atsakyti

Nuotrauka neparodo to ka as matau, vistiek itraukti pilva reikia, o kai atsisedus isvis nepatinka. 

Pas ka jus operavotes? 

Atsakyti

Ar tik ne Klaipėdoje operavotės. Man panašiai atrodo. Esu 6 mėn po op. Sakė yra riebalų, nors ale darė nusiurbimą. Tai sutarėm, kd padarys nemokamai kelias procedūras šaldymą riebalų. Tipo bus veiksminga. O kada jum vizitas?

Atsakyti