<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Pippa" data-cid="72191368" data-time="1535621729"><div><p>Sveika Krisstele,
is savo patirties galiu pasakyti, kad man kokius 3men tikrai ir tempe, ir tino, ir skaudejo. Buvau rimtai issigandusi, kad kazkas negerai. Ir tik paskutiniasias kelias savaites praktiskai esu 'pamirsusi' ta pilva. Vis delto operacija yra rimta, cia ne koks apgamo nuemimas
</p></div></blockquote><p>Man pirmadienį jau 3 savaitės. Bet galiu pasakyt kad kai tik išėmė siūlus man tikrai žymiai pagerėjo
Aišku mane kurį laiką labiausiai nervino skysčiai bėgantys iš skylutės kur drenas buvo... Kokią savaitę laiko bėgdavo ir taip sakyčiau gan gausiai, net su krešuliukais
bet gyd.mane buvo perspėjęs kad gali bėgt, tai per daug ir nepergyvenau, tik erzino. Po siūlų ištraukimo jis tą skylutę užklijavo su užspaudimu, tai dabar užako, nebėga, bet jis toks iškilęs, aplink pakietėję, bet tikiuosi tie skysčiai išsiskirstys patys.</p><p>Kas liečia randą, tai dabar jau ir aš matau kažkokį rezultatą, šašiukai dar nenukrito, bet matau kad randas bus plonytis ir gražus, o ir bamba man labai graži gavosi
Beje dar klausimėlis... Kada jūs pilnai išsitiest galėjot, nes aš dar niekaip negaliu, o pirmadienį jau į darbą reiks gryšt
</p>
Issitiesiau mazdaug po 3-4 sav. Gerai, kad turejai tiek poilsio.