Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika, 13 tema

Labas vakaras, 3d po pilvo plastikos ir riebalu nusiurbimo, toks stiprus tempimas (labai labai)siuvimo vietoj, ar taip ir turi buti?suprantu, kad viskas ka tik ivyko, bet ant tiek...

Atsakyti

Įdomu kaip Nivea sekasi, jai su tuo pasiputimu po krūtine?

Sveikos,

nu nekažką man su tuo pasipūtimu :/ vistiek jaučiu tokį pakilimą. Gal čia reikia pasportuot, kad tie susiūti raumenys sustiprėtų? Dabar tiesiog laukiu sekančio vizito ir žiūrėsiu ką sakys. bet betkokiu atveju, vaizdas yra nepalygintinai geresnis, nei buvo iki operacijos :ax:

Atsakyti

Sveikos.

Pilvo plastikai uzsirasiau 08.27

Noreciau gauti priejima i albuma :) po op ir savo idesiu

Atsakyti
Man jau bega trecias menuo po operacijos. Jokiu pasaliniu negerumu nebuvo, pirmus du menesius vakarais smarkiai patinindavo. Vis bijojau, kad nesikauptu vandenys. Dabar per karscius vakarais patinsta, bet jau minimaliai. Esu tikrai patenkinta. Siuti raumenys dar jauciasi, keistas jausmas smile.gif
Merginos, ar galima jau i zumba? Mane operavo geguzes 9d. Labai noreciau. Po kalnus jau lapiojau, bet nezinau kaip su tais pasokinejimais unsure.gif

Lena tempimas yra normalu. Man tempe kokius pora menesiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pippa: 24 liepos 2018 - 20:50

Sveikos! Vasarą žiūriu visos aprimusios...džiaugiasi gražiais pilvukais  :bigsmile: 

O man operacija 20 rugpjūčio. Iki šiol nei bijojau nei ką,  bet dabar net pilvą suka iš baimės  :unsure: 

Klausimėlis... O ar iš pasidariusių op yra rūkančių  :ax: Ar metėte prieš op? Aš nesu baisi rūkalė, bet mest nesugebėjau...  :blush-anim-cl:​ 

Atsakyti

Sveikos, aš jau ketvirta diena po operacijos. Pasak daktaro viskas pavyko puikiai!  Apie rezultatą man sunku kažką pasakyti, nes aš jo dar tikrai nematau, man tas pilvas visas supjaustytas ir ištinęs dar tikrai nėra gražus, bet daktaras matyt jau mato ir galutinį rezultatą  :rolleyes: 

O man iškilo klausimas... Kadangi kol buvau klinikoj tas 2 dienas, abi ir perrišinėjo, bet dave pleistrų vienam perrišimui, sake penktadienį po dušo pasikeist. Bet tai ar nereikia kiekvieną dieną pasikeist tų tvarsčių, pradezinfekuot? Ar nėra ten ko lyst be reikalo?

Atsakyti

kiek pamenu persirisinejau kas antra diena po duso. Taip iki kol iseme siulus. Dezinfekuoti reikia. As naudojau https://didmena.lime...-tirpalas-50-ml

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Faustyte: 26 rugpjūčio 2018 - 09:06

kiek pamenu persirisinejau kas antra diena po duso. Taip iki kol iseme siulus. Dezinfekuoti reikia. As naudojau [url="https://didmena.limedika.lt/oktiseptas-1-mg-20-mg-ml-odos-tirpalas-50-ml"]https://didmena.limedika.lt/oktiseptas-1-mg-20-mg-ml-odos-tirpalas-50-ml[/url]
  Ačiū ! Turiu octisepta, dezinfekuoju  :mirksiukas: Šiandien jau savaitė kaip po operacijos, bet man kuo toliau tuo labiau atrodo skauda  :unsure: nors randas atrodo gražiai gyja, bet vis jaučiu tempimą ir tokį nemalonų skausmelį. Labiausiai man nugarą ir strėnas skauda nuo miegojimo ant nugaros  :oh: Ketvirtadienį važiuoju papasirodyt daktarui  :ax:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krisstele: 27 rugpjūčio 2018 - 16:37
QUOTE(krisstele @ 2018 08 27, 15:36)
Šiandien jau savaitė kaip po operacijos, bet man kuo toliau tuo labiau atrodo skauda  unsure.gif nors randas atrodo gražiai gyja, bet vis jaučiu tempimą ir tokį nemalonų skausmelį. Labiausiai man nugarą ir strėnas skauda nuo miegojimo ant nugaros  doh.gif Ketvirtadienį važiuoju papasirodyt daktarui  ax.gif

Sveika Krisstele,
is savo patirties galiu pasakyti, kad man kokius 3men tikrai ir tempe, ir tino, ir skaudejo. Buvau rimtai issigandusi, kad kazkas negerai. Ir tik paskutiniasias kelias savaites praktiskai esu 'pamirsusi' ta pilva. Vis delto operacija yra rimta, cia ne koks apgamo nuemimas biggrin.gif
Atsakyti

Butinai reikia moralinio palaikymo! Pilvo plastika už men . O man taip neramu! Norečiau kad mane prijunktumete prie foto kad žinočiau ko tiketis! 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo e24: 04 rugsėjo 2018 - 00:10
QUOTE(e24 @ 2018 09 04, 02:08)
<p>Butinai reikia moralinio palaikymo! Pilvo plastika už men . O man taip neramu! Norečiau kad mane prijunktumete prie foto kad žinočiau ko tiketis! </p>

Albumo prisijungimas nedalinamas į kairę ir į dešinę. Pas mus reikia pabendrauti ilgiau jei norite jį gauti.
Atsakyti

na rugsejo 15 d sueina 6 men. nera to rezultato kurio tikejausi, kaip po krūtine buvo iškilimas taip ir liko, o kai pavalgai visai nekas, zemyn nuo bambos-gerai.....tai ir nesuprantu kame reikalas, gal ten riebalai liko, gal kokia siūlė trūko, o gal dar tinimas.... nejautra dar yra per visą pilvą...biškį liūdna, nes daugiau tokios operacijos nebesidarysiu....

Atsakyti